"Szellemes" event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Oct 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A gangról áthoztalak az event csevegőbe ;)

33 van az összesítőben is...ha összeszámolod akkor is 33 ide kellenek a sárga szövetek...számold össze 33 az a 46

[​IMG][​IMG]

Last edited: Oct 27, 2015
  2. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    A teliholdas földön nem ültethető az eventnövény.

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Igen, köszönöm, javítottam.;)

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó lesz ez, csak csinálni kell. Köszi az összesítőt, nagyon jó, így nekem már nem kell számolgatni. A mamutjaimat és 3-4 ólat, néhány fát hagyok kinn a többit letakarítom. Többségében fák vannak kinn és még azt fogok kitenni, XXL-eseket. Ma a teliholdason csak rövid érésüeket termelek, holnaptól meg hosszút, hogy a felröpi jöjjön rendesen.
    Nagy izgalmak, számolgatások után sikeres eventet kívánok mindenkinek! :)

5. gulya69

gulya69 Fórumlakó

De ha mégiscsak eszel démoni bokrétát, akkor ugyan annyi idő alatt többször arathatsz a teliholdas területen - ergo több felreppenőd lesz (kell 175 db Pislogomba). Mellékesen hamarabb kész lesznek a gazdakörik.
    Én már event induláskor benyomtam 15 darabot amit megfejeltem egy pinkievel. de ha majd ha lejár, még rá kell enni egy párat.

Jó kis event lesz!

6. Baby72

Ez így igaz, csak majd figyeld meg, lesz olyan aki mivel Halloween és rémnövény, reklamálni fog, hogy hiába ette meg a drága pénzen vett bokrétát, nem csökkent az eventnövény érési ideje;);):).

7. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Köszi az összesítést!
    Kíváncsi vagyok, milyen arányban röppennek fel a pókselymek, mert 920 db nem kevés, főleg gesztenyés felhősor nélkül!
    62 db komfort kávéval, 100 db komfort cukorrépával és a széleken mindenféle növénnyel megrakva felkészültem a holnapi eventre!

8. hamuska

hamuska Fórumszaki

Hahó!A Pókselyem az alábbi területeken reppenhet fel aratáskor: Rendes farm, Szédült szántó, Bahamarama, Esőerdő és Erdei tisztás..ezt az event ismertetőjéből olvastam ki.. Talán holnapra kiderül.

9. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Szerintem igen:

A Pókselyem az alábbi területeken reppenhet fel aratáskor: Rendes farm, Szédült szántó, Bahamarama, Esőerdő és Erdei tisztás.

genka53 likes this.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Szeretnék látni egy összesítőt a szükséges növényekből, stb, ahogy eddig is volt. Az eventismertetőben kérlek pótoljátok, ha lehetséges. Nekem mindig az a biztos. A mostani eventismertető kissé összedobott, hevenyészettnek tűnik nélküle. Köszönöm.

11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Baby72 már hozta az elején....ott meg tudod nézni:) Modik nem cáfolták, tehát lehet belőle dolgozni;)

12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én is onnét másoltam ki. Ezek szerint átirhatták azóta, aminek nagyon örülök.

Baby72 and sziszi1965 like this.
  13. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Beadtam a tűzcsápottot véletlenűl mindet,nem maradt semmi,Honnan tudok venni,hogy tovább tudjam termelni?
    Köszönöm a választ.

14. Baby72

Gondolom a bűzcsápra gondoltál.. a rendszer 5 db-ot ad majd, addig ültess másik növényt.

15. Petramama

Petramama Törekvő

Köszi az összesítést nagyon jó:)

16. progabi

progabi Fórum biztosa

No, ahogy így elnézem a kiírást és a feladatokat, arra jutottam, hogy valszeg szépen sorban csinálgatom meg a feladatokat. Összegyűjtögetem, ami kell 1-1 részhez és bedobom. Aztán jöhet a kövi gyűjtögetés.
    Ha nem jön közbe semmi, pénteken estére az eventnövények letermelődnek - erre való a munkaidő :pxD

17. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

úgy gondolom, hogy a Pókselyem felröppenő 0 percezéssel vagy hosszú érésűekkel megoldható, de az 1 területes 175db felröppenő inkább legyen biztos, minthogy a végén kapkodjunk!

ezért asszem az ajándékok küldését a PisloGomba ( teliholdas ) felröppenőre fogom irányítani. És viszont szívesen várom szintén ezt ;)

18. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

kérdezném az állatoktól jön-e felreppenő holnap az event ideje alatt, vagy csak a vetésből és a fákból.

genka53 and _Cygnus_ like this.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Vettem az adást...dettó ;) majd meglátjuk hogy jön a felröppenő a teliholdas farmon, elvileg nem sok a 175

20. progabi

progabi Fórum biztosa

Elvileg mindenből. Gyakorlatilag meg majd észrevesszük. :D

Thread Status:
Not open for further replies.