"Szellemes" event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Oct 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

előre nem tudjuk, de sajna nem tudunk turbózni :)

genka53, _Cygnus_ and sziszi1965 like this.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Teljesen igazad van, nálam is van bokréta a rekeszben és lesz is az egész event alatt, mert gyorsabban tudok aratni a teliholdason vele:), csak így tudjuk ott a felröpi számát növelni.. több aratás, több felröppenőt ad:)

3. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszönjük a segítséget :inlove:

4. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Nagyon szívesen, de Baby72-é az érdem. Én csak "terjesztem az igét" :)

5. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Köszönöm a segítő válaszodat.

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én is így tervezem, felröppenő mindegyikbe kell, be is kell mindegyiket fejezzük, ha meg akarjuk szerezni a felhőt. Szóval felesleges ide-oda ugrálni.

7. Tucsokfinca

Tucsokfinca Utánpótlás-írogató

Szerbusztok!

Arról nem találtam infót, hogy a legenda és a felröppenő "segítő" felhősor vajon hatással van a "rémséges" területre?

Előre is köszönöm:
    Tucsokfinca

genka53 likes this.
  8. hofeher

hofeher Fórumszaki

Érdeklődnék lehet hogy már kérdezték a kitehetők csak TP adnak vagy a bahára kitéve BTP.

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A szigetre kitéve BTP-ot adnak.
    Kéne hasson rá, ha 175 felröppenőt kérnek egy területről. Mivel nem volt kipróbálva event alatt hogy működik, én amondó vagyok, hogy majd meglátjuk.:music:

10. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Köszönöm, köszönöm :)

_Cygnus_ and Baby72 like this.
  11. Tucsokfinca

Tucsokfinca Utánpótlás-írogató

Köszönöm, akkor holnap eventkezdéskor kiderül.

_Cygnus_ likes this.
  12. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Sziszi,

a 175 horroros felröpi kb. 875 db normál felröpinek (pókselyem) felel meg,
    mert a pókselymet 5 területről gyűjthetjük össze.

Remélem, nagyobb gyakoriságot állítanak be a pislogombára, mint a pókselyemre,
    mert rövidebb érésidejű növényekkel kell összeszednünk.

13. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Sziszi:) Majd a varázsfák is segítenek ebbe a dologba.;)

14. hűha

hűha Junior szaki

Nem tudom, miért reménykedsz, mert ennyire gagyi event már régen volt. Az első 3. szint mind a négy soron ér valamit és tovább bigyót sem. Kutyát nem érdekli lesz-e felröpi vagy sem. Szupertáp, titokzatosak péntekre meglesznek, tovább meg kapáljon aki akar.
    Horror event (nov. 1) akkor volt utoljára jó, amikor a szarvast(csillagot adó) lehetett megszerezni.

Egyébként már a leírásban is hanyagolják az összesítő táblákat. Ez is jelzi, hogy semmi értelme. Abból kiderülne, hogy nagy átverés ez az egész event.

tyúktápésbúza likes this.
  15. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szerintem sokunkat érdekel,
    hogyan jönnek majd a felröpik, különösen a horroros - valószínűleg nem csak a kutyákat.

Sőt, megkockáztatom, hogy viszonylag kevés kutya olvassa az event csevegőt.
    Az enyémnek meg is tiltottam...

16. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

12 oránként kapsz 5000 csp.
    24 ora 10.000 csp
    3.650.000 csp-t kapsz csak ugy évente. biztos gagyi ez az event

ezen sirok és behaltam .xD

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

3-400000 TP jön naponta a farmra és a bahára (a bahán egy szinthez 6 milla TP kell). Az is tuti, hogy 75%-ig fogod learatni évente, max 80.
    Tuti gagyi az event. 3-4 cuccot leszámítva. De az egy területen is teljesíthető.
    Tudod az előző eventnél is magasztaltad a varjútojást. A baj csak az, hogy 12 órát nehéz belőni. Vagy az aratással vársz, vagy a tojást nem használod. A bagoly tojás kb. 150-szer annyit ér mint a varjú. A tojások közül a leggagyibb a varjú.

18. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

oké. ez furi válasz volt . o_O na de mindegy . elég ha egyszer beállitod a felhőt. délben és éjfélkor xD ez a legegyszerübb. ebédkor nem dolgozik senki. :music: este meg biztos fennt tudsz maradni addig,.;)

19. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Én reggel 8-ra tervezem mindig az aratást, nem szoktam sose elcsúszni vele.
    Az igaz, hogy a bagolytojás többet ér számomra is, mint a varjú, de ez is +%.

20. hűha

hűha Junior szaki

Igen nagy kockázatot vállalsz. Bátor tett. Csak azt tudnám mit nyersz, ha bejön.
    Én is vállalok egy kis kockázatot: szerintem négylábú barátainknak ennél több eszük van.
    Mivel a kutyám azt mondta, illetve ugatta: Ez az event nem éri meg! - én ráhallgatok. Okos jószág az!

tyúktápésbúza likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.