"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

az enyém azt mondta hogy megéri. aztán a szomszéd hivta a diliházat és most onnan irok. :DxD

Fatther, mária4702, kiszcica és 16 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Csak nagyon halkan jegyzem meg, nehogy megsértselek, hogy a csillagot adó rénszarvast Karácsonyra kaptuk... igen, év vége felé van mindegyik ünnep, még akkor is, ha az egyik nem a mienk...
    Kapunk 4 kitehetőt pluszba, amiért cserenapon a legújabb fát, ólat vagy elég magas XXL-es Bahás fát lehet kapni. Mondjuk én még mindig fordítva csinálom, nekem a kitehető ér többet. Mit csinálunk érte cserébe? - a magszaporítás után nem egészen négyszer aratunk eventest. De ezt most tényleg mindenki maga dönti el, hogy neki megéri vagy sem, ehhez nagyon nincs mit hozzáfűzni.
    Eventismertető... ez már más tészta. Van olyan fórum, ahol szokott lenni összesítés, van olyan, ahol nem. Ahol nincs ott a játékosok kiszámítják maguknak, ahol van, ott esetleg kinyögnek egy köszönömöt az ismertetőt készítő moderátornak.
    Nem tudom, a panaszkodók közül hányan szokták megköszönni az aprólékos ismertetőt...
    Mellesleg voltunk páran, akik azonnal elkezdtük összeadni a hozzávalókat.

SzilvaG, kiszcica, Lillapilla73 és 33 más kedveli ezt.
  3. hűha

hűha Junior szaki

A kitehető szerintem nem sokat fog érni, mert a felhőt utoljára kapod meg. Bár a leírás nem egyértelmű. Szerintem nem karácsonyra kaptuk még 2012-3-ban. Kellett hozzá koponyafa, rémtök meg miegymás. 4 vagy 5 feladat volt, aki mindent teljesítette kapta a szarvast. Karácsonykor ki szoktam hagyni az eventeket. 1-szer vagy kétszer eventeztem csak.

4. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sajnálom, tévedsz.
    A "Szánszervíz 2011" event során minden teljesítés után járt a Rénszarvastojás.

hóóvirág, Barnamaci, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  5. imike911

imike911 Fórum hercege

Hát én nem vámpírparadicsomot fogok ültetni a teliholdra, az biztos, hanem izzó penészkét. Az pedig 8 órás, míg az eventnövény 6 órás, igaz, azt meg komfortba fogom. Penészkéből 1 nap alatt csak vízzel is lemegy 3 kör, majd meglátjuk, mennyit ad. (A penészke meg jó lesz totemkármen kisasszonynak)
    Ha nagy gáz lesz, ott is egy-két gyorsabb kör, ha nem, marad a 3 kör/nap penészke. (és persze néhány polipfa a vetés közt)

Erzsike5110, _Cygnus_, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

minden roszban van valami jó. lépj a sarkadra és állj ki büszkén és kiláltsd a világba h nem csinálod meg az eventet . legyél te az első aki meg meri tenni. a nyertesek között hatalmas saját maga által végrehajtott válpacsit kap . sorsolás szököévente péntek 13.án óraátálitás elött. legyél te az aki szembe mer szállni a sorssal .;)

Peszi2, Lillapilla73, anci0915 és 11 más kedveli ezt.
  7. dada081990

A játék sosem volt kötelező, amit nem kéne elfelejteni. Semelyik félnek nem kell és nem is szabad egymást bántani!
    Mindenkinek saját döntése az, hogy részt vesz-e egy adott eventen vagy sem. Senki sem kötelezi arra, hogy részt
    vegyen és arra sem, hogy nem. Mindenki maga mérlegel, hogy a befektetett ideje megtérül-e az event teljesítésekor.
    Ideje lenne abbahagyni más piszkálást. Hát nem szórakozni járunk ide? Akkor ez minek? (Senkit nem szeretnék megbántani.)

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
    Peszi2, gyulagazda45, anci0915 és 14 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hűha:) ez tényleg hűha:( bár lehet igazad van :music: mindig, minden nem egyformán tetszik, de ez azért kicsit túlzás. Ezért a felhőért sztem érdemes kapálgatni és a többi ajándékért is:p;):)

9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én a mindent tudó macskámra hallgatok és szerinte tuti event lesz, csinálni kell! ...végig! Ráadásul figyeli is, hogy haladok-e rendesen, itt szokott ülni az ölemben, amíg farmozok:D és nagyon várom, nemsokára aratok és már megy is ki a szegfű, a teliholdason még a bokrétánakvalóreggelig, hajnalban penészke :music:

10. hűha

hűha Junior szaki

Az első 3 szintig nincs is gáz. De utána...

iboly54 és tyúktápésbúza kedveli ezt.
  11. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    1. Köszönöm az összesítést és a sok jó ötletet, amit már az új eventtel kapcsolatban kaptam tőletek.
    2. Az eventet az csinálja, aki akarja... de ettől még nem kell legagyizni.
    3. Hányszor volt már a farmtörténelem során az, hogy az event alatt nem látszott, milyen értékes lesz a nyeremény később... aki nem csinálta akkor, azóta is pityog...
    4. Event van, hát csinálom..

12. hűha

hűha Junior szaki

Biztosan neked van igazad. Akkor még régebben volt mint gondoltam. Az albumról is csak annyit tudok, hogy valahol van. De ha nincs az sem baj. Akkor valószínű, hogy a hollótenyéstési eventtel kevertem. Az jó kis event volt.
    Semmi piszkálás nincs, még csak piszkálódás sem. Nekem is van egy véleményem, még akkor is, ha nem túl szórakoztató.
    Kapára fel! Az első 3 szint péntekre meg! és utána piac: iboly, gyöngy, vénuszolaj!

anci0915, pukinyúl, gyfa és 2 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerintem sincs semmi piszkálódás, én biztos nem sértődtem meg.:music:
    A denevértenyésztés kiváltása volt a legelső Halloween event nyereménye. Az volt az első eventem, amit be tudtam teljesen fejezni, pedig nem volt egy könnyű event. De az tényleg nagy ajándék volt, mások hónapokig küzdöttek a megszerzésével.:)

MamaMeseKertje, genka53, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  14. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Éjfélkor leggyakrabban Szilveszterkor vagyok ébren. Ettől gyakrabban csak igen ritkán és néha.
    Ebédkor nem dolgozik senki. Ez igaz ha ebédel, ez igaz ha nem farmozik, ez igaz ha nem ment el a net, ez igaz ha befizette a számlát, ez igaz ha dolgozik. Ördögi kör. Nekem nem jön össze.
    Leszaladtam a szupermarketbe is, mondtam nekik, hogy holnap délben be kell zárni. Mikor rájöttek, hogy nem a minisztériumból jöttem, egyszerűen kidobtak. Pedig még záróra sem volt, nemhogy dél.
    Gondoltam írok egy peticiót (miért nem paliciónak hívják, sokkal jobban hangzik) valamelyik minisztériumnak, hogy délben legyen munkastopp, kötelezően, mert itt már annyi a varjútojás, hogy dolgozni sem lehet normálisan. De elvetettem az ötletet - (azóta is locsolom, fejlődik szépen) - mert arra gondoltam, hogy ezt is négyzetméterre fogják csinálni, mint a vasárnapot. Akkor meg tuti, hogy a jövő héttől cellásítani fogják a munkahelyeket országosan, max 4 négyzetméteres munkahelyek lesznek. Akkor meg aratni sem lehet majd, még az 1x1 területen sem, mert ott is tilos lesz dolgozni. Oszt akkor kotolhatok a varjútojáson, míg rántotta nem lesz belőle.
    A déli buszról majd holnap, ha felférek rá.
    És még a felhő sincs beállítva! Sürgősen kell szereznem egy helikoptert!

Na jóccakát!

16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Remélhetőleg tényleg megfelelő lesz a beállítás.... nekünk ;)

Na, meg ha nem segít semmi...akkor segítünk magunkon xD

_Cygnus_, hóóvirág, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  17. dada081990

Nem sértésnek szántam, de örülök hogy emiatt nem sértődtél meg.
    Én azóta küzdök a tenyésztés megszerzésével... ideje lenne elkezdeni.

hóóvirág és _Cygnus_ kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nagyon kíváncsi vagyok én is hogy alakul majd a teliholdason a felröppenők száma;) kicsit aggódok, mert a munkások sem működnek mindig:( gyakran csak F5-el karöltve dolgoznakxD ott még a gesztenyés sem hatásos a komforttalaj hiánya miatt:sleepy: a tegnap elküldött madárkám odaszáradt a kapudra:inlove:xD

19. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Mivel ma ügyeletben vagyok, készítettem magamnak egy táblázatot és gondoltam, hogy megosztom veletek,
    hátha másnak is segít. A sárga alapon pirossal az összes darabszám van jelölve. Jó játékot :)

GHOST :)

.

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
    SzilvaG, iboly54, helena64c és 16 más kedveli ezt.
  20. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Nálad van komfort a teliholdason?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.