Szendergő-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. laclo70

laclo70 Junior szaki

A fák közt találod

2. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

boom inkább péntek 6-kor szokott kezdődni ;)

Én is arra várok, a fák kitéve, 5 óra múlva aratom ;)

apuci30 kedveli ezt.
  3. pandurmagdi55

pandurmagdi55 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors válasz én is ott kerestem de nem találom !

4. wolfy-tanya

wolfy-tanya Utánpótlás-írogató

Ritkán szoktam irni, de most megteszem. Szeretném a kaucsukfát ha megmaradna. Ha nem aratom le akkor meg fog maradni????

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem maradnak meg a dolgok jelenlegi állása szerint.

6. juditka81

juditka81 Aktív író

Igazából ez az event nem nehéz.
    Az 5.feladatsort nem fontos megcsinálni (róka van mindenkinek dögivel,kivi helyett adták rendesen) és nem fontos a 3.feladatsor arany és gyémánt része sem ( a 3 órás kuponok nem érnek sokat).És emellet akiknek sok a kacsájuk, azok azokat is kihagyhatják.elég az ezüst sorokkal továbbmenni.

7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Most ezzel az eventtel pont nem ertem mi a problemad. Ehhez nem kell ultetni semmit, csak kirakni a kaucsukfakat, meg a malmot beinditani majd.

A tenyesztes resze gyakorlatilag 1 ora alatt megvan (es most lehet sokat mondtam).

Tehat eltoltok 1 orat a tenyesztessel, kirakom a fakat (mondjuk 2 perc), leszedem a fakat (5 perc), malom indit (1 perc), bedobalok mindent (10 perc?). Nem tudom, mindent beleszamolva mennyi lehet 2 ora, 3?

Es ezenkivul van majdnem 1 heted, hogy szabadon ultess.

Plusz az eventeket nem kotelezo csinalni, lehet valogatni, ha valamelyik nem tetszik, vagy azt mondod, hogy most nem akarom.

Felre ne erts, ertem amit mondasz, mert most tenyleg porges van, de mondjuk pont ehhez az eventhez beirni, hogy nincs ido szabadon ultetni, az kicsit fura.o_O
    Es ahogy mondtam, nem kotelezo semmi. Regen meg az volt a baj, hogy unalmas volt minden...:oops:

8. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

Sziasztok többen írják várják a baby-boomot akkor nem ugrik át a barna bárányon meg a szalontai sertésen?

9. imike911

imike911 Fórum hercege

Nem akarok kötözködni, de ....
    Rókalyuk nincs mindenkinek dögivel, csak annak, aki "vagyonokat" költ titokólakra.
    A 3 órás kupon nem sokat ér, de annak akinek nincsenek állandó munkásai nagyon fontos lehet - például, ha egy event kezdéskor, befejezéskor át kell rendezni a farmot és aratni, vetni, trágyázni, etetni, itatni, locsolni. Egyébként a többivel egyetértek.;)

Marcipán31, rudcsi24, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,
    átugorhat, de az ugrásokért nem szoktunk haragudni
    és úgyis kell 2. szintű tenyészállat is (fekete bárány, szőke mangalica)...

-happy58- kedveli ezt.
  11. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Simán átugorhat,én ezért nem is vártam meg a bummot /ami lehet,hogy nem is lesz/ és túl vagyok a tenyésztésen,farm visszapakolva,érjenek csak a csacsikovácsok:)

Cyra65, mária4702, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  12. szidimama

szidimama Utánpótlás-írogató

Köszönöm, már kaptam segítséget és boldogulok!

13. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Azért én nem becsülném le a kuponokat, mégha 1 illetve 3 órásak is. Event elején vagy végén szoktam használni területek rendezésére és közben rövid érésű növény termesztésére. 1x1-t leszedni-felrakni elég macerás. Szoval minden ajándéknak lehet funkciót találni. Ügyeskedj!

PocsékFarmer, -happy58-, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én még az 1 órás kuponnak is örülnék, mert ahogy mondod , sokszor jól jön eventeknél, mikor még szaporítjuk a magokat, sokszor használom én is , ha rendezni kell, szóval jó az, csak legyen belőle minél több, meg kell becsülni a kicsit is.

PocsékFarmer, -happy58-, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    fák kirakva,este aratok és megy a cumi gyártás:D:inlove::D:inlove:
    a boom jön,mert kötelező neki jönni:inlove::D:inlove::p

Cyra65, mária4702, mamika57 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

HA te mondod ! A Főnökség is tudja, hogy kötelező ?!;)

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem nem elég.Azért vagyok itt,hogy játszak.Nem is nehéz az event,érdekes is,nem sablonos ültetős. Ha készen lesznek a cumik pár perc és készen is leszek.

kidmama és _Cygnus_ kedveli ezt.
  18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

">Hol van a kaucsugfa? fa menübe? nem találom Meg van:)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  19. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Valami probléma van a tenyésztéssel.hiába adtam nekik bájitalt is csak 6 órát irki érési időnek.már vagy fél órája inditootam el

20. erica170

erica170 Utánpótlás-írogató

Én is azt keresem de nem találom.:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.