Szendergő-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Nézem, hogy már többen is befejezték az eventet!
    Gratu!!
    Tegnap, én jóval később tudtam elkezdeni, elfoglaltságom miatt!!
    Fontos, kocsmáni valóim voltak!!!xDxDxD
    Olyan mindegy mit írok ide!!xD;);)
    Az este el is kezdtem az eventet.
    Most készülnek a cumik ezerrel!!! xDxD

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kaméleon tenyésztés nem volt ígérve. Kérlek nézd át a hivatalos közleményeket.

3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Bocs, de a szárnyas ovi játéknál az volt írva, hogy a következő tenyészállat a kaméleon lesz! Akkor még az is ott volt, ami most nincs, hogy várhatóan februárban. Nem kekeckedni akartam, de ez számomra is úgy jött le, hogy az lesz a játék. Egyébként nem tudtam, hogy az nem hivatalos

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Valóban az lesz a következő, de időmeghatározás nélkül kell gondolnunk rá. Az eventkalendáriumot és a naptár funkciót érdemes használni ha előre szeretnénk tájékozódni. Az Eventek részlegben tesszük közzé mindig az érkező akciókat vagy eventeket:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem késtél még el.Van elég idő hogy mindenki befejezhesse a feladatot aki akarja.

6. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Az eventet teljesítettem szerintem nagyon jó volt. Szerencsés voltam mivel a tenyészállataim majd nem mind meg voltak ami meg hiányzott azt a malacka és bárány tenyésztésnél megkaptam csak egy kicsivel kellett többet kiraknom a juhokból. A felhősort aktiváltam így már plussz egy barna birkám lett. A nyeremény szuper tápok nagyon jók voltak és így csak 70 db szuper tápomba került az event teljesítése. Gratulálok a végzőknek - további jó tenyésztést a még küzdőknek.

farmer221278, csopke1 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  7. munkarabja

munkarabja Haladó

Az event nagy része kész az utolsó hiányzik de nincs szükségem rókára .

farmer221278 kedveli ezt.
  8. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Az event az 5 feladat gyémánját kivéve kész még készül hozzá a cumi. A felhősorra én a következőket raktam ki 1x1 aranyeső, birkabarikd, 2x1 mumia medve, télapó segitői, 4x4 kisértetkastély.

9. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Szerintem soha nem lehet tudni, hogy a rókákkal még milyen feladatokat fogunk kapni. Nekem is most már 11 db lett de simán elfér a pajtában viszont a feladat ad 29000 TP és 14000 BTP ami szerintem nagyon jó pláne a bahás mivel ott nagyon nehezen tudunk haladni. Én a helyedben megfontolnám, de természetesen csak akkor ha a beadandókat meg tudod oldani.

mária4702, drunyi, farmer221278 és 2 más kedveli ezt.
  10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Event kész. Szeretném kérdezni, hol kampányolhatunk a kaucsukfák játékban maradásáért? Jöhet a bahamára is, mint megvásárolható fa. Annó a szivarfa is visszakerült a farmra.

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az elmúlt hónap kalendáriuma is és februári is különleges tenyésztési eventet említ.
    A kaméleonra még várnunk kell.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ez könnyű event volt, de nem árt néha kicsit pihenni.
    Már néha sajnálom, hogy az elmúlt évek alatt voltak hosszabb kihagyásaim, így most néhány dolog hiányzik...
    Egyre jobban tetszenek ezek az eventek. Lehet, hogy függő leszek??? :oops:

SzilvaG, Szviki04, tünde282 és 6 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Jön majd a kaméleontenyésztés is. Szerintem elég régóta tudtuk, hogy februárban nem a kaméleon jön.

Palacsintax kedveli ezt.
  16. Öt perc múlva beérik a malomban a cumi és kész az event.
    Másnak is sikeres befejezést.
    A kaméleon tenyésztés miatt, ne fájjon a fejünk!

csopke1 kedveli ezt.
  17. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

OK! Csak nehogy AB legyen az ára,mert annak nem örülnénk szerintem sokan!

18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

De, volt ígérve, mégpedig akkor, amikor először jelent meg a kaméleonlak, mint nyeremény. Akkor - emlékezetem szerint - elég határozottan februárra ígérték a tenyésztését. Ha jól csalódom, az eventismertetőben is megjelent, miután sokan rákérdeztek, hogy mire lesz jó az újabb állatka, pláne, hogy ennyi ólat adtak nyereményként.

GyörfiRózsa kedveli ezt.
  19. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

ja ja azóta is szivarfa potyog :mad:

20. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Egyértelmű!!!
    Ha úgy érezném, hogy nem lesz módom befejezni, el se kezdem.
    Köszi a biztatást!!!xD:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.