Szendergő-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Befejeztem az eventet, nagyon jól esett, hogy ilyen "lájtosat" kaptunk. A nyereményeknek örülök, jól jött a Baha Tp. Kaucsukfa nagggyon-naggyon szép - jó lenne, ha visszajönne a játékba.
    Mindenkinek sikeres befejezést és termékeny boomot kívánok !

szerzsi55, mária4702 és sziszi1965 kedveli ezt.
  2. szerzsi55

szerzsi55 Fórum-zöldfülű

Ha nem kktam meg a fákat akkor nem lesz elég cumim, hogy betudjam fejezni az eventet?

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...16 ezerér megéri feltenni a kivit? Ugyanis egy sem volt még piacon..nem tudom hogy adják-veszik szegényt:)

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kacsa Kata szupertrágya használata nélkül is teljesíthető az event.

szerzsi55 kedveli ezt.
  5. vargajoco

vargajoco Utánpótlás-írogató

én is befejeztem, nagyon laza, volt, ha ezt tudom, nem használok semmi puszt!,Csak elszoktunk Tőle, na de jön még nehezítés, szerintem!

Szócsere /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.2.15
    csopke1 kedveli ezt.
  6. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Én megvárom a holnapi Boom-ot.xD

Evita-55 kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, nálam 10e csp-ért volt fenn, de vettem már 6e-csp-ért is. Tedd maximumra a skáláját az eladásnál..sok sikert, sok csp-t.

szellorozsa kedveli ezt.
  8. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

40 ezer alatt én nem teszek ki.Néha-néha 1-1 db-ot érdemes,hogy fel menjen az ára.

szellorozsa kedveli ezt.
  9. gyulagazda45

gyulagazda45 Járnitanuló

Ne haragudjál, de most kaptam röhögő görcsöt!!!

10. hóeke1

hóeke1 Utánpótlás-írogató

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hóeke1!

Természetes, hogy eltűnnek aratás után.
    Ez az eventleírásban is benne van, hogy csak egyszer aratható, aratás után eltűnik :

Negyedik különlegesség a Kaucsukfa

Érésidő: 8 óra
    Amit nyújt:
    4 db Kaucsuk és 100 TP
    Kihelyezhető: Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás

Aratást követően a fa eltűnik a farmunkról - egy fa csak egy alkalommal aratható!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szendergő-különleges-tenyésztés.11998/#post-164610

sziszi1965 kedveli ezt.
  12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Ennyi a maximum..ennyiért engedi..:)
    Lehet én is teszek ki akkor hébe-hóba:)

Marika312 kedveli ezt.
  13. repeta59

repeta59 Junior szaki

Hurrá, most értem haza és olvasom, hogy lesz Baby-boom, ahogy vártam :D:)

Evita-55 kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megjött a harmadik képregény. Végiglapoztam, de egy szót sem olvastam el belőle. Elég színes.
    Utána elolvastam a leírást. Azt hittem tudok majd valami szépet, okosat mondani utána, de csak annyi jutott eszembe, amit az elefánt mondott, miután ivás közben a krokodil az ormányát leharapta.

Képregények, kalóz sziget, album, növény nemesítés stb csak véletlen kattintással lehet aktív nálam. Ez annyira igaz, hogy ha most növényt akarnék nemesíteni helpelni kellene először.

15. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Én is megcsináltam eddig mind a hármat,de tényleg nem éri meg,mert az ajándék messze elmarad attól,amit be kell adni a feladatba.

kutyaszálló, .jani2222. és magdi06 kedveli ezt.
  16. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

én az első 2 -őt megcsináltam de ezt most tényleg ki hagyom:)

Jucus1949 kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

első 2 feladatot már rég kipipáltam a 3-4-5 feladat ezüst sor és a 3 arany sorát csinálom kell a róka még olyanom nincs :D felhősorom nincs de legyen hozzá paszulyom ha a hétvégén megszerzem és bummolok valami arany álatkát amiből a feladatsort meg tudom majd csinálni

Baby72 kedveli ezt.
  18. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

nem egyről beszélünk én a képregényre válaszoltam 1-2-3képregény

19. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Elfeledkeztem a Boom-ról, de végülis nem bánom. Csak annyit kellett tenyésztenem, amennyi a bárányok és malackák szárnybontogatásához szükséges. Így elhasználtam 80 szupertápot és nyertem 92-t. A többi nyereménnyel együtt egészen kellemes. :)
    Az utolsó feladatsort már nem csináltam meg.

kutyaszálló és Marika312 kedveli ezt.
  20. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Nalam a kivi mar 59 -60 között van , vettem 15 ezerig most majd eladom , tul draga , hogy beadjam. Kivim nincs, csak ha a piacon veszek.

Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.