Szendergő-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cinege65

cinege65 Aktív író

Befejeztem a feladatot, de nekem nem nyilik meg a paszulyon a felhősor. Hol kellene keresnem ??? Help

A harmadik képregényből a kazalmentőt választottam, de azt viszont nem lehet költöztetni, mert csak egyszer lehet kitenni, ha le akarod szedni , eltűnik....

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A paszulyod közepén keresd.

3. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Lesz holnap baby boom! Éljen! Akkor holnap be is tudom fejezni a feladatot, ilyen hamar talán még nem is végeztem egy eventtel sem. Mindenkinek hasonló jókat kívánok! Jó éjszakát!

kutyaszálló kedveli ezt.
  4. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Na a technika nagyon bosszantó tud lenni..... az utolsó fekete juhot tenyésztettem..... hát nem ugrott egyet a rendszer......:mad: Se szupertápom nincs már, se barna juhom. Ez úgy kellett, mint ablakos tótnak a hanyattesés..... Nem is hiszem, hogy nem pénzszedésre van állítva a rendszer...... Ugyanis nem először fordul elő ez a bosszantó kombináció......

5. hóeke1

hóeke1 Utánpótlás-írogató

Oh! Ez a rohanáááás!!! :) Nem olvastam el, csak neki estem! Köszi! Akkor megnyugodtam! :) ...pontosabban nem!...mert ekkora baromságoooot!!! Egy csomó meló volt kirakosgatni, és hipp-hopp eltűnt. :( Ki gondolná ezt egy fánál??? :) Akkor lehetett volna inkább kaucsuk virág! :D
    KÖSZI!

6. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

igen hasznosak csak éppen fanap elég ritka a vonat + még ritkább :oops:

7. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ha csak a következő szint tenyésztődik az a baj, ha ugrik, akkor az a baj. Tehát sehogy sem jó:)
    Kérdés?? Mi ebben a "pénzszedés?"
    A Gazdaköriben sok feladat ad szupertápot, lehet keverni a Malomban, de lehet a Piacon is venni.

8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Pluszban miert kell ennyire rohanni? Ma jon a baby boom, es varhatoan toredek szupertapbol meg lehet oldani a tenyesztest.

Szerintem most, hogy jon a boom rohamosan fog csokkeni a tenyeszallatok ara, ugyhogy a vege fele mar jo aron meg lehet majd venni 4 barna birkat, es addig lehet kikeverni a szupertapot a malomban. Meg lesz az, csak turelem.;)

kutyaszálló, mimi és erzsike511 kedveli ezt.
  9. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia !Milyen piacon lehet venni szupertápot ? ? ?

kutyaszálló kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Vélhetően Játékostársad eltévesztette a felsorolást. A piacon szupertáp nem vásárolható.

kutyaszálló és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  11. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Kedves Ilus!

Nem tudom hanyadik szinten tanyázol, de hidd el, hogy így a kilencvenedik szint fele - noha van még gazdaköri feladatom - már elég sok mindent teljesítettem a gazdakörben. A könnyen megszerezhető szupitápokat is beeleértve. A piacon mióta lehet szupertápot venni? Szerintem az FA-s történet, ammeg valódi péééézből van ám!! Amúgy ha nem érted bosszankodásom tárgyát, nem baj. Majd ha a magad bőrén érzed akkor talán toleránsabb leszel velem szemben is.

mária4702 kedveli ezt.
  12. Jolán74

Jolán74 Járnitanuló

Szia! Nálam tegnap egyetlen egy kivi volt a piacon,36 ezerért!
    Azóta nem láttam hírét sem :)

13. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Köszönöm a pontosítást,ugyanis afenti téves felsorolás, félrevezető volt.

14. Szellő85

Szellő85 Utánpótlás-írogató

sziasztok! soha nem szoktam ilyen tenyésztési eventet csinálni, tegnap elolvastam, először egy kicsit megijedtem az összetettségétől, de mégis nekiálltam. gyorsan letenyésztettem mindent, ma reggelre pedig beértek a cumik, be is adtam mindent, kiraktam a paszulyra valókat, és elindítottam. örülök, hogy ilyen hamar kész lettem. :)

kutyaszálló és apuci30 kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

piacon nem lehet de keverni lehet malomba nekem a malom azt kever 1 hónapja tápot lehet venni piacon az állatoknak két baby boom között összejön 60 szupi táp plussz gazdaköri feladatok kb baby boomra 100x szupi táp összejön ha meg van malom rúna akkor még több illetve 60-at adott a szülinapi is 92 szupi tápot ad a mostani tenyész event is. tehát minimum 100 tenyésztés bumra de ha 50 is összejön az is jó kis haszon

kukac42 kedveli ezt.
  16. bekheg

bekheg Járnitanuló

Én nagyon szeretem ezeket a tenyésztési eventeket, mindig végigcsinálom. Jó tanácsként mondom, hogy érdemes megvárni a baby boomot, nem kell sietni, mert van rá idő, hiszen akkor minden tenyésztésnél kapsz plusz állatot.

kutyaszálló, he1951 és mária4702 kedveli ezt.
  17. varga0410

varga0410 Járnitanuló

Sziasztok,a reggeli aratáskor semmi felrőpit nem kaptam meg,köszi a segítséget.varga0410 ID4895257

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A ma reggeli aratáskor a sima felreppenők is megérkeztek hozzád, illetve a tenyésztelep aratásakor is megkaptad az eventhez tartozó kis állatot (egy darab kis bárány).

19. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!!!
    Laza kis event volt!!
    Ilyen is kell.

kutyaszálló kedveli ezt.
  20. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Már csak a baby boomra várok, hogy befejezzem az eventet. Ez a mostani event nagyon tetszik nekem, könnyü így remélem sokan örömüket lelik benne. Közben kifelé nézegetek az ablakon, gyönyörű ez a hóesés. Szép sűrűn hullik, jól beindult.

kutyaszálló kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.