Szendergő-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pokrivanándor

pokrivanándor Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Befejeztem a első feladatot de a kaucsukfákat nem találom sehol!Tudna valaki segíteni?ID számom:12218580,pokrivanandor

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A fák közt kell keresned őket. Amennyiben elsőre nem találod, néhány ki és belépés segíthet a gondon.

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Aratás után eltűnik, ne keresd

4. pokrivanándor

pokrivanándor Utánpótlás-írogató

Köszi!Kilépés belépés után meglett.

5. MaryPoppins

MaryPoppins Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Miután megszereztem a kaucsukfákat, elültettem és betakarítottam. A malomban előállítottam a cumikat ,DE a feladatsor teljesítésekor kiderült, hogy kevesebb volt a kaucsuk és nem lett elég a cumi!!! Mi lehet ennek az oka? Nem tudom a feladatokat befejezni. Mit rontottam el?
    Üdv: MaryPoppins ID: 41756204

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg az történhetett, hogy egy fát idő előtt szedtél be (törölted). Ilyenkor nem kapjuk meg a termését.

7. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szerintem ennek semmi köze a pénzhez , én megvárom a boomot , azzal sporolok szupitápot és állatot is .

8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Itt a napocska süt és jól érzem tőle magam.Én is várom a BOOM-ot,sajnos nálam még egy arany tenyésztés sem jött be!Sárgulok amikor írják.Nekem lett egy arany..... viszont örülök,hogy valakiknek többször is sikerül.Hogy ez hogyan van beállítva,arra azért kíváncsi lennék.Van olykor,hogy 1000 szupitápot is felhasználok, de az istennek sem jön be az arany tenyésztet.Most már belenyugodtam,hogy nálam sosem lehet,így próbálok kevesebbet tenyészteni.Ha a ez így van rendjén,akkor ez ellen semmit sem tehetek.Nekem nem jár az arany a való életben sem! Sook sikert mindenkinek a BOOM-hoz! Legyen legalább másnak sok arany állata!!

9. _angela76_

_angela76_ Rutinos

A kalózbarlangban? Kedvezményesen? Szupertáp?
    Hát le vagyok maradva, mint a borravaló. Eddig abban a hitben éltem, hogy kedvezményesen akkor lehet venni, amikor szupertáp akció vagyon.....

10. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szupertáp a Kalózbarlangban néha kapható kedvezményes áron.
    Nem tévedtem sokat.
    Ha valaki kicsit gondolkodik, tudja, hogy mit beszélek és nem tartja félrevezetőnek.

Anikó1961 kedveli ezt.
  11. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Nálam ma barlangban 60 db. 51 FA. 24 óráig.
    De vehetsz közvetlenül a farmon is, 20 db. 20 FA. Remélem jól írtam és nem vezetlek félre.

Utoljára szerkesztett: 6.2.15
    Anikó1961 és kutyaszálló kedveli ezt.
  12. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Meglepő. Nálam ma még nincs ilyen ajánlat. De igazad van, ritkán én is láttam ott.

Nos. Nem én, és nem a kolléga volt az egyedüli, aki félreértett. És szögezzük le, a piacon NEM kapható szupetáp. Amúgy ismereteim alapján három helyen lehet beszerezni: 1: szupertáp akciók 2., ritkán a kalózok barlangjában. 3., a víztárolóra kattintva előjön, hogy 50 szupitápot mennyiért vehetsz.
    Egyéb beszerzési lehetőségek: 1., tenyésztési rúnáknál 2., kerekkeréken 3., gazdakörikben 4., malomban őröld magadnak 5., eventek alkalmával.

Ha valamit kihagytam, szóljatok.

kutyaszálló, -vadocka70- és LBetti kedveli ezt.
  13. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Akkor kiegészítek:) A Bahamán, ha tenyésztést vált ki valaki, akkor is kap.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.2.15
    kutyaszálló kedveli ezt.
  14. MaryPoppins

MaryPoppins Fórum-zöldfülű

Nem töröltem, mert délelőtt tettem ki az összes fát és este kapcsoltam be újra és arattam!

15. zsellér556

zsellér556 Járnitanuló

Nem csak neked, másnak is írom, hogy ..... figyelni nagyon a fák leszedésére (nálad sajnos ez már késő), a biztonság kedvéért meg lehet egy-kettőt kacsakatázni (aztán nehogy azt szedjük le idő előtt), ha meg sikerült egy fát érés előtt beszedni, akkor csak a kosárral tudjuk, farmaranyért befejezni. Az ad kész cumit.
    Mindenkinek sikeres eventet!

_angela76_ kedveli ezt.
  16. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Ne keseredj el Magdi, nekem se jött össze sokáig arany tenyészet, aztán egyszer csak 3. szintű állatokból dobta ki, nem is reménykedtem ilyenben, de megtörtént, igaz csak egyszer, de a lényeg, hogy megesett velem is és nagyon örültem neki.

_angela76_ és magdi06 kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én örülök mindenki sikerének,félre ne értsetek.Jó volna már egyszer egy nagyot visítanom! Hoppá van egy arany tenyészetem! Bár anélkül is visíthatnék,de minek?

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem lehet előbb betakarítani a kaucsukfát mint ahogy letelik a 8 óra érésidő / turbóval 5:12 /. Csak abban az esetben tudod elveszíteni, ha kikapálod. Ekkor nem a menübe kerül vissza, hanem véglegesen törlöd.

19. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Nem lehet, hogy valamelyik feladatot kihagytad véletlenül az elsőből? Másra nem nagyon tudok gondolni, hisz mondtad, hogy nem töröltél fát. 54 fa nyerhető az első feladatból, abból fánként 4 kaucsuk lesz, azaz 216, a cumihoz 3 kell, vagyis 72 cumi készíthető és a feladathoz pont annyi kell.
    -Én ma este kezdem az eventet, nincs olyan sok szupertápom, muszáj spórolnom vele, úgyhogy megvártam a bummot.

Utoljára szerkesztett: 6.2.15
  20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szerencsekeréken is lehet

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.