Szendergő-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Szóval meghánytam vetettem, ugyebár kell 28 malacka, 40 bárány, ezekhez 136 szupitáp kell a 68 tenyésztéshez. A feladatsorból visszakapunk összesen 92 szupitápot, tehát ha a malackák és bárányok tenyésztésével megoldom a tenyészállat-szükségletet is, akkor összesen az event 44 szupitápba kerül. Meggondolom még, hogy megcsináljam-e, de szerintem meg fogom. A rókalyuk nem a legritkább ól, nekem is van már 3, de talán cserenapkor nem lesz rossz.

Numiz és magdi06 kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

csopke1 kedveli ezt.
  3. vblanka28

vblanka28 Haladó

ez a felhősor akkor most nem ad bahamaraTP-t? :(

4. Lili060504

Lili060504 Törekvő

• Várakozási idő: 30 óra
    • Jutalom:
      • 40 TP szorozva Farm szinteddel
      • 1x Barna birka
    • Nem tematikus felhősor, tetszőleges dekor elemek helyezhetőek rá.

5. magdi06

Így számoltam én is!Ma már kirakhatom a fákat is, és este beállitom éjszakára a malmot is.BOOM-kor pedig tenyésztek még állatokat,hogy legyen ha kérnek,úgy mint most!Mindenki másként csinálja!

csopke1, LBetti és mamszi5107 kedveli ezt.
  6. LBetti

LBetti Fórumgróf

Én lehet, csak a felhősort szerzem meg, az meg lesz még ma este.:)

kutyaszálló és magdi06 kedveli ezt.
  7. annamarimolnar

annamarimolnar Utánpótlás-írogató

Én már ki is raktam az 54 kaucsukfát, este indul a malom. A cumik holnapra kész lesznek :) A többi tenyésztést hagyom a hétvégére.

csopke1 kedveli ezt.
  8. magdi06

csopke1, mamika57, szidimama és még 1 ember kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A felhő miatt muszály,mert sehol máshol nem lehet megszerezni.A rávalókat igen,de azt is nehezen.A verseny szellem?Senkinek nem tudom megmutatni a farmom,esetleg egy részét foton.Gyűjtögetjük a sok ólat,lim-lomot....kinek?Magunknak.Csinálom ezt az eventet is,csak módjával,várom a babi boomt...de tényleg jó lenne egy kis lazítás,amikor azt ültetek amit akarok,nem számít az idő.család van,főzni kell,stb...állandóan beugrálni a géphez.Idegesítő 5 éve csinálom,kezdek ráunni,hogy őrökké az idővel kell itt versenyt futni...

10. szidimama

szidimama Utánpótlás-írogató

Jó nektek, én még be sem tudok lépni a farmra, csak egy fehér kép az egész ami bejön!:(

11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Általában nem szeretem a titokólakat, de ahogy nézem, a többség még a "zsákbaállat"nak (titokól) is jobban örülne, mint a 2 rókának. Sztem ez egyedül annak jó, aki új gazda, kicsi, vagy nem tud pénzt költeni a farmjára.
    Egyetértek Pharmerral is, nekem is Kell a kaucsukfa, állandóra. Ha már megjelent, maradjon!

csopke1, he1951, pati072002 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. anita219

anita219 Fórum mestere

Nálam is így fog történni. :)

13. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Mert akkor duplán adná az állatokat,nem vennének pénzért annyi szupertápot!!Ez a logika,a vásárlás...

14. agi967

agi967 Fórum biztosa

A kaucsukfákat szépen kiraktam,estére be is érnek,indítom a malmot a cumikkal,a tenyésztést majd boom alatt folytatom. Addig meg virágoztatom ;) a farmot és piacozok. Mindenkinek sok sikert az eventhez.

kutyaszálló, csopke1, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

sziszi1965 kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

első feladat pipa gyémánt feladatra váűrom a tenyésztést hogy legyen kismalac és várom a cumikavarást amit éjszaka holnap kikavarok és várom a péntek 2 órát
    de a bárányt is lehet megcsinálom majd meglátom még ja és átléptem a farm 64-es szintjére :D

-happy58-, kutyaszálló és kukac42 kedveli ezt.
  17. magdi06

Hogyan lehetne egy gumifát megmenteni,hogy a farmon maradjon? még gondolkozom rajta én is.Bár a modi mindjárt elhúzza a nótámat ezért!
    Igaz East? Bocsi,de annyira szeretném!

Fuhur és GyörfiRózsa kedveli ezt.
  18. pandurmagdi55

pandurmagdi55 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni,hogy hol találom a gumifákat ?Az event első része teljesítve csak a fákat nem kaptam meg .
    ID:28882733

19. magdi06

A fák között találod meg a K betűnél.

20. misómasa

misómasa Utánpótlás-írogató

Szia, a fa ikon alatt vannak.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.