Szentjánosbogár ünnep event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez az.Én is így döntöttem! Majd ha lesz egy kis sikerélményünk, hajtjuk tovább.

genka53, szellorozsa, Gio és 7 más kedveli ezt.
  2. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Elsőre 163 sátor és 157 termosz! :D

genka53, Meellcc, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

174 sátor ... és 168 termosz ...
    Jó lenne tudni mennyi kell ;) De most ez nem opció :(

genka53, Meellcc, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Valóban sok helyen ünnep a május 1., a legérdekesebb kivétel az USA. Ugyanis május 1én ott volt annak idején az a nagy cirkusz, amitől ez a nap a munka ünnepévé válhatott. Az USA-ban is van munka ünnepe, csak éppen nem május elsején. Járjatok utána, hogy mikor...
    Egyébkén 130- 155 felröpi. Eléggé gyengén adta a termoszt. Megint jöhet a csere lehetőségének hiánya...

stellácska26, genka53, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  5. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Kezdem azzal, hogy a Bingó event első kiadását nagyon kedveltem, és gyorsan sikerült is befejezni ;). Nagy kár volt, a jól bevált és kedvelt játékba "csavart" rakni/vinni
    ....:p. A semmitmondó ajándékokért, nem fogok ész nélkül xD X tízezer eventnövényt letermelni csak azért, hogy megtudjam hogy a BP szerint szerencsés vagyok-e vagy peches ??? !!!
    A játékot én is imádom és szeretek eventezni, de ezt bizony lelkiismeret furdalás nélkül kihagyom :D...
    Mint a játékosok döntő többsége, én is játszani és kikapcsolódni jövök ide :inlove:, nem stresszelni az eventek miatt... ;)xD. Az eventek pedig mostanában erről szólnak, nem "játékos barátok"....:p.
    Tisztelt játék készítők :), mint bárki más, én is leírtam a véleményemet, ehhez jogom van,.... aki ezt nyürrögésnek nevezi xD, arról én azt gondolom, hogy sajnos egyéb, fontosabb dolga nincs, mint egész nap a gép előtt ülni és ott élni.... :p...
    De majd a statisztika megmutatja, hogy mennyire volt sikeres a második Bingó event... xD
    ...

Ennél sokkal jobb eventeket kívánok magunknak... :)

"Nem számít, mit gondol rólad a világ : állj be a fénybe, és élvezd a ragyogást." A.J. Christian

Farm 125/297

Utoljára szerkesztett: 28.4.16
  6. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

De mi az a nyúlperc ???(bocsi a tájékozatlanságomért)

Meellcc, inanna11, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Nullpercezés. Bővebben más topicban, itt tilos leírni a mikéntjét. Fejlődési és egyéb taktikák között van bőven leírás róla.
    Egyébként a tájékozatlanság nem bűn, ha csak nem restségből fakad ...

csio70, Fatther, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  8. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Szerintem 0 percezésre gondolt a kedves játékostársunk.
    Nálam 90 sátor és 80 termosz van eddig.

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem tilos, olyannyira nem, hogy készült hozzá ismertető ugyanebben a fórumrészlegben (több mint 1 éve...):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/165346/

Fatther, Fuhur, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  10. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Köszi így már világos,betű szerint értelmeztem.

Meellcc, Gio, katimami51 és 4 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Ezt most elmentem, mert sosem találom, amikor keresem.
    De azért úgy gondolom, hogy nem örülnél, ha itt erről kezdenénk írogatni (mármint az event csevegőben) vagyis ebben a topicban. Más topicban lehet, és nem is állítottam mást.
    Az általad hozott topic zárva. Tehát, ha a kedves játékos bővebben szeretne konzultálni, akkor gyakran jön a pók, ha itt a csevegőben tesszük.

stellácska26, Meellcc, Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. -East17-

Persze, hogy lakat van rajta, az egy tájékoztató, ott nem cseverészünk, mint ahogyan a többi GYIK-ban sem.

Valamit elnézhettél, eddig sem töröltük az ezzel kapcsolatos segítségnyújtó hozzászólásokat (így nekünk sem kell 100x leírni).
    Az megint más ha valaki mondjuk az alapot nem érti, a növénynemesítést. Na annak valóban van külön részlege, az már nem kapcsolódik ilyenformán egy-egy eventhez. Kb. ilyen alapokon szelektálunk a hozzászólások közt, ha esetleg szükséges.

Azért legtöbbször elég ezt a linket odaadni a játékostársnak, nagyjából minden infót tartalmaz.

genka53, Meellcc, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  13. bonnye1966

bonnye1966 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mindenkinek jó eventezést!! Nekem is nagyon jól indult... Sajnos most veszítettem el egy területnyi eventnövényt. A földeket cseréltem kisebbre, mikor átlépett ugyan az egyik helyről a másikra a gép, de mégsem. Ilyenkor ezt buktam? De jó lenne ha mégsem!! ID:8794268 Előre is köszönöm a segítséget!

Meellcc, szellorozsa, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. -East17-

Szia!

Mivel a vetések és aratások a rendszerben nem nyomon követhetők, így nem tudunk mit tenni, még a történteket sem lehet reprodukálni és megnézni mennyi növényed volt előtte és azokkal mi történt.

genka53 és bindi5454 kedveli ezt.
  15. bonnye1966

bonnye1966 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!!

Meellcc, bindi5454 és hűha kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Fel van szaporítva a növény.3 terület bevetve a négyórással,1 terület pedig az ízzó bogyóval.Egyenlőre még élvezem is,de mi lesz később? Ki tudja.Nagyon soknak tűnik.Próbálok még mosolyogni!

stellácska26, genka53, Gio és 7 más kedveli ezt.
  17. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Leginkább szegfűvel. Kevés volt az ól, azok is neonosak, illetve az összes neonos ól,a mit eddig be lehetett gyűjteni, és a bahán a széleken 12 órás fa. ennyi. Ennyire szerintem jó a felröpi. A többire meg rágyúrok. (illetve kb 200 szupitrágyát elhasználtam 0 percesre az elején, ha kell event vége előtt még megteszem, de szerintem ennyi már elég lesz, mert addig is jön még pár aratás.)
    Mindenkinek jó eventet kívánok sok-sok röppentyűvel. :)

stellácska26, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. imike911

imike911 Fórum hercege

Ugyan még messze járok a beadásoktól, de ...
    Megnéztem a feladatot és elkeserítő, ahogyan megoldották (vagy inkább nem oldották meg) a bedobálást. A lámpások alapban sötétek, rajtuk semmi információ, csak ha ráklikkelek, akkor jön elő a beadandó (és a számomra kevésbé, de másnak annál fontosabb nyeremény) milyensége és mennyisége. Ha a másikat akarom megnézni, akkor az előző eltűnik. Magyarán, ha az ember nem papírlapon készített jegyzettel vagy folyton felnyitandó eventleírással (mint ablak) csinálja a feladatot, akkor ez katasztrófa. Kíváncsi vagyok, hogy csak én látom így, vagy tényleg ennyire kitoltak a játékosokkal. Mivel ennél az eventnél nem nyitunk mindent, egyáltalán nem mindegy hogy mennyire átlátható teljesítés közben a feladat. És számomra ez most kritikán aluli.
    Egyszerűen megoldhatták volna a dolgot, ha a lámpásokban halványan megjelenik az, ami az eventleírásban van. Sajnos nem tették.

Magdusnéne, Amateur*, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  19. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Kezdésnek 740/738 felröpi (csak fák - Pannikkal). Így 0 percezni sem kell.:)
    Sok sikert és főleg kitartást Mindenkinek!
    (Sajnos a naptáras +1-es bónuszt már "szerencsésen" 2 napja kilőttem, így marad a robotolás...8))

genka53, mamszi5107, iboly54 és 14 más kedveli ezt.
  20. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Kérdés most csak 5-5 növényel indulunk az eventen?:)

genka53, inanna11, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.