Szentjánosbogár ünnep event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kacsa Kata testvére

Nem lehetne versenyt csinálni , hogy kinek lesz több szintje?

Nem számítana hogy 1-2-3 sor . Csak a szint.

A jutalma cserenapon egy almafa tőlem. Komolyan gondolom.

Meellcc, kukori80, stellácska26 és 7 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem nem kell túl dramatizálni egy játékot. Mindenki meg fogja találni a boldogságát ebben az eventben is: van aki trágyát termel, van aki pajtát töltöget, van aki nekiáll és a felénél feladja, van aki végigcsinálja mert kell a felhő...... Egy eventnek úgy kell nekiállni hogy mit szeretnék kihozni belőle. Most nagyon sok CSP-t lehet kihozni a trágyából.

Meellcc, juhosjuc, stellácska26 és 16 más kedveli ezt.
  3. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,
    a tiki-naptár mai ajándéka 48 óra azonnal induló farmmunkás segítség! :inlove:
    ... és 3 citrancs fa.

Végeztem egy egysoros körrel, a második kör 6. táblájánál tartok.
    Módosítottam a számításaimon, optimalizáltam a felröppenők arányát.

A részletezést megtaláljátok az aláírásomban.

Nálam az vált be,
    ha
    - Megnyitom egy ablakban az eventismertetőt a megfelelő táblánál, ahol épp tartok.
    - Először kiszedem azokat a jutalmakat, melyekhez nem kell eventnövény, hátizsák, sátor vagy felröppenő,
    - aztán ellenőrzöm az eventismertetőn, mit fogok kiváltani,
    - végül meggyújtom a megfelelő lámpákat.

Jó eventezést, sok felröpit Mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 29.4.16
    maniszla, Meellcc, HéricsBáró és 16 más kedveli ezt.
  4. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Irigy Mirigy?;) Régen de jók voltak..:inlove:

Meellcc, HéricsBáró, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  5. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nem semmi ez az event, de csak azért is neki álltam! Jutok ameddig jutok, remélem a felhő és a rávalók meglesznek. A való világban is fomtos dolgunk lesz a hétvégén, ballag a nagyfiam, úgy hogy csak lopva tudok majd játszani!:D:p

Meellcc, stellácska26, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Két kör lement,a 3.nál tartok.Eddig a három sorost alkalmaztam,de még nézegetem,átgondolom a Kotkoda verzióját is.

7. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Teljesen sikerült elvesznem a hozzászólások labirintusában, így az első kört elrontottam :(
    Köszönöm a táblázatot, óvatos játékos lévén először e szerint kezdek, de ki kell nyomtatnom, mert egy kicsi bonyi ennyit fejben tartani! :) https://board-hu.farmerama.com/inde...nnep-event-csevegője.13906/page-5#post-490945
    Reggel a Tiki naptár ajándékai teljesen felvillanyoztak:inlove::inlove::inlove:
    Két nap kényelemxD:inlove:xD:inlove: és a citrancsok:inlove::inlove::inlove::inlove:

genka53, Meellcc, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  8. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Nagyon jó ez a táblázat, köszönöm. Nem akarok telhetetlen lenni, de felröpi mennyi kell hozzá? KöszixD

Meellcc, enricomacias, m.sz.emma és 5 más kedveli ezt.
  9. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

A Tiki naptár engem is feldobott, +1 termés és 100 % bónusz nagyon jó, aránylag jönnek a röpik is, lassan de biztosan? megy ez. Én egyenlőre a 3 soros verziót csinálom és még mellé a + lámpagyújtást, de óvatosan. Remélem nem fogok bakizni. 0 percezést még hagyom, majd ha kell bevetem. Mindenkinek sok sikert kívánok. (Bakimentest)

genka53, Meellcc, stellácska26 és 6 más kedveli ezt.
  10. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Szia!
    A +1 termést hol látod? Nálam csak TP bónusz van.

genka53, Meellcc, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Tiki naptár első sor vége.

12. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

A Tiki első sorának végén, én nem váltottam ki akkor, tartalékoltam az eventre.

genka53, Meellcc, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!
    Olvasgattam, okosodtam,( vagy nem), aztán ott tartok, hogy termelgetem az event gazt, és még megálmodom, mit csinálok vele?? xD;)xD;)

genka53, Meellcc, Magdusnéne és 10 más kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Lassan de biztosan dolgozok, nem haladok sehová ,gumicsizma a patámon mert esik az eső itt.Az este leszedtem a bahán az összes nagy értékű kitehetőmet, erre 100-Tp ma.Megy ez!!! xDAz előbb vártam,hogy beérjenek az eventnövények, na mondom vetek tököt!Adott is 4db termosztxDAhhoz képest hogy a múltkor a brokkoli 1 db-ot nem adott

genka53, Meellcc, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.Elkezdtem 3 sorral az eventet.De ezt a taktikát feladtam:) Teljesen feleslegesen dobálom be az eventnövényt és felröpiket egy kis bpért és csp-ért.Ha eladok a piacon pár gazt már a csp meg is van...Egy sorokkal haladok innentöl tovább kiveszem ami fontos,eventhez a kacsakatákat,szupitápot,talányosfákat stb....Aztán szépen hamar végig szaladok az egy sorokkal,majd visszadob az elejére,jövö hétre lesz annyi event növényem hogy szépen megcsinálom nyugisan a többi visszamaradt sort:)Feleslegesen nem dobálom be a felröpiket,növényeket mert így nem haladok és nem tudom a végén kiszedni a jó kis dolgokat mert elpazarolom a kis semmit érö cumokra:)

maniszla, genka53, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  16. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Köszi, ezt már el is felejtettem. Sajnos kinyitottam még aznap, pedig erre az eventre akartam tartogatni :(

Utoljára szerkesztett: 29.4.16
    genka53, Meellcc, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  17. bekheg

bekheg Járnitanuló

Ugyanezen az állásponton vagyok én is, pedig úgy szoktam teljesíteni az eventeket, hogy folyamatosan adom be a megtermelt event növényt, de most még várok vele egy darabig, közben olvasom a hsz.-eket, hátha okosabb leszek.

genka53, Meellcc, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  18. vekony1

vekony1 Haladó

Én ezt az egészet nem értem!!a 3 szinten vagyok,de 6 érmém van eddig.Most megint bármejiik lámpát szeretném meg gyújtani kidobja az érem táblázatot.Miért nem lehet előre tudni,hogy az addig felgyújtott lámpákért mennyi érme jár???

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Tetszőlegesen tudjuk a lámpákat gyújtani, az alakzatokat létrehozni vízszintes, függőleges, átlós sorokkal, azok bármilyen kombinációjával.

1 sor - 2 Érme
    2 sor - 4 Érme
    3 sor - 8 Érme

Ha a tetszőleges alakzatot kiraktuk, automatikusan a következő szintre kerülünk.

Tehát ha valaki 2 vagy 3 sor kombinációját szeretné kirakni egy adott szinten, a közös pont lámpását, a metszőpontot hagyja utoljára! Azt gyújtsa meg legkésőbb.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...bogár-ünnep-ii-bingo-event.13896/#post-490786

genka53, zoldliget, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  20. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Köszi :)

Meellcc és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.