Szentjánosbogár ünnep event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Apr 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Diplomatikusan fogalmaztál :( :(

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ezért az event-ért,nem nagyon lehet lelkesedni.

3. moonubul

Nem lelkesedni kell, hanem megcsinálni! Jelenleg 12600 jácintnál és 3300 bogyónál tartok.
    Hajrá mindenkinek!

4. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Izgultunk. készültünk, lelkesedtünk, de gyengus ezt én így látom. Csináljuk, mert event és kihívás talán? Én a 3. szinten vagyok az event-tel, de nem dobogtatja meg a szívemet. Idő van, csináljuk. Mindenkinek sok sikert kívánok, érje el a célját. Bizti bennem van a hiba, de egyenlőre nem dobott fel a gyújtogatás.

5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia kbukoci!
    Én 4x4-es táblákat rajzoltam próbára és nem muszáj,hogy a 3-as közös pontja a szélső sorba legyen. Én több variációt is találtam.:pPapíron előbb kis logikával és dönthetsz mit akarsz megszerezni,így azt a sablont használod.:)Én a minél kevesebb gaz gyártás híve lettem most,mert az is sok a termési idő miatt.xDF/60 és B/21 szint

6. moonubul

Biztos nem vagy egy Nero-típus :) :(

7. Goran

Goran Fórum bárója

MEGVAN!!!

az első kör 1-1 sorral kirakva;):pxD

Napi 1 kört meg lehet csinálni, így a tervezett 5 kör meglesz 5 nap alatt, előbb, mint terveztem :D

8. osztrak12

Én most a 60/21 szinten. Eventből első szint lesz kész,ha 600 izzót bedobom és jól is csináltam persze,mert 3-as közös pont mellé még 2 lámpát gyújtottam pluszba 1.szinten.:eek: Megoldásom :
    1.sorból : 1,2,4
    2.sorból : 1,2,4,
    3.sorból : 3,4,
    4. sorból: 1,2,3 és 4-es lesz a kötő.:mad: Szerintem így megúsztam 2400 jácintból és reggel 600 izzóból,azaz 3000 db gazból és elég jó lámpák a 2 szorgalmival együtt. :cry:Vagy még sem ?xDxD

Last edited: Apr 29, 2016
  9. moonubul

Szia! Most ne várj tőlem stratégiát, én csak lesem a többieket. De hajrá, mindent bele!

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Jól csináltad. De ha a bal felső sarok lett volna a záró akkor a 3. sor 1-es lámpából ki tudtad volna venni még az 1 szupertápot.

11. osztrak12

Minden 5-let, tanács, vélemény jól jönne pedig. :p Hajrá! Hisz ez is feladat,csak kicsit nehezebb és nincs pikk-pakk.xDxD
    Ha-ha! :D Mennyi 8 órás plusz bogyóval is a jácintok mellé? xDxD

Meellcc, _Cygnus_ and bindi5454 like this.
  12. kukori80

1 hátizsákért.

13. maci0325

maci0325 Fórumprofi

SZiasztok Ha minden szinten megszeretném gyujtani az összes lámpást menyi érmém lesz Nagyon nem értem eszt sajnos kérlek segítsetek Köszönöm Lázárné

Meellcc and bindi5454 like this.
  14. kukori80

Szia. Ha a 3 soros verziót csinálod akkor 8 érmét fogsz kapni 1 feladatért. 10 feladat van, tehát 80 érmét fogsz kapni amiért kiválthatod a felhőt és a kitehetőket.
    3 soros verzió: 8 érme
    2 soros verzió: 4 érme
    1 soros verzió: 2 érme

15. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Én is megijedtem először tőle, de voltam így már előző eventekkel is, és ahogy csinálja az ember gyereke rájön, hogy megy ez. Most kezdtem el a 6. szintet gyújtogatni és tetszik. Hozzáteszem kikeresem melyik legyen a közös lámpa és a köré gyűjtöm a világításokat, valamint amit még meg lehet gyújtani büntetlenül, csak utána zárom le a közös ponton lévő lámpával. A már kiszámolt, beszínezett sablonokat az elején elmentettem, hogy azok valamelyike alapján gyújtogatok, de úgy elkapott a hév, hogy maradtam a saját verziónál, mert így szórakoztatóbb nekem.
    Igaz sokat kell érte kapálni, aratni, de hát farmmunkások vagyunk és azért nem madárka, de egypár felröppenő is elszáll a fejünk felett a pajta irányába. :) Felétek is szálljon jó sok belőle. Nekem a sátor kicsit nehezebb repül, lehet a súlya miatt, de majd csak lepottyan amennyi kell. :)

16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még egy kör izzó bogyót vetek éjjelre és meglesz a felhősor. Reggel visszarendezem a farmot, hogy kihasználhassam a 100% Tp bónuszt. Marad még valamennyi növényem, ha lesz kedvem a szupertápot és munkásokat kiváltom.
    A szokásosnál egy picivel több szupertrágyát használtam el, de most siettem.

A tervezős része tetszett, a nyereményektől viszont nem vagyok elájulva.

Szép álmokat Mindenkinek!

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Ilus45 :)
    Most értem ide az olvasással és lehet, hogy segítség az unokák lefoglalására a gyakorlás Valdemárra . Akkor legalább nem a farmodon partizánkodnak a kis csibészek. :inlove: Tudod mit mondtak nekem az én drágáim amikor náluk voltam a múlt hétvégén? Hogy a szülinapomra vesznek nekem egy háti permetezőgépet, mert hogy az még nincs a Farmeramában, és akkor tudom permetezni a szőlőt, meg a fákat is xD:D:inlove:. Hát nem édesek?! :inlove:
    Szia kukori80 :)
    Hatalmas gratula, még önmagadat is felülmúltad a sikeres befejezéssel :D, hiába aki tud, meg van is neki, az így jár :D, elismerésem!:D
    Lassan, de biztosan én is haladok az eventtel. Egyelőre még nem adtam be semmit, "ezerrel" termelek, amibe besegített az is, hogy meghagytam a Teliholdra és az event kezdésre a +1 termés bónuszt is. Megcsináltam én is a beadási tervemet, amihez igen jó segítség volt a farmtársak korábbi tervei. Az elképzelésemhez most egyelőre 42 pénzérmére való event-cuccom van, de hát van még időnk, csak másfél nap telt el az event kezdése óta. ;) Valószínű a reggeli aratás után kb. a fele területre kiteszem az értékesebb kütyüket, aztán azok aratása előtt aktiválom csak a TIKINAPTÁR záró bónuszát, hogy a TP-m is haladjon:D, mert már uncsi a 98 vége felé ennyit toporogni, mivel még mindig 15,5 milla kell a szintlépésig. ;)
    Jó éjt és sok serpe cuccot mindenkinek!:D:inlove:

Last edited by moderator: Apr 30, 2016
  18. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    felhosor aktivalva ,farm visszarendezve a tp ki szeretnem hasznalni
    semmit sem valtottam ki pluszba

19. osztrak12

Szia kukori80 !
    Te sokkal ügyesebb és magasabb rangú vagy,ezért kapirgáld már ki nekem azt az 1 szupi tápot.:DxDAmúgy esti 1.szint után kész lett éjjel magától a 2.szint is és kedvedért bal felsőbe 3-as kötéssel.:inlove:
    1.sor: 1,2,3,4
    2.sor:1,2,
    3.sor: 1,3
    4.sor:1,4
    Így 1-es lett volna utolsó,de szorgalomból előtte kihoztam még 2.sor 4-et.:D 1.200 bogyó és 1.200 jácinttal e szint. Spórolok gazakkal és eddig 3.600 jácint és 1,800 bogyó csak elhasználva,mert ajik kicsik,de most ilyen a feladat.xDxD

Last edited: Apr 30, 2016
  20. Borostyán

Borostyán Törekvő

...........és nálam megint a felröppenők! Az event növények alig adnak, mást meg lehetetlen kitenni, ennyi gaz mellett!

Thread Status:
Not open for further replies.