Szentjánosbogár ünnep event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Apr 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Ha úgy érzed nem tudod a hármas kötést csinálni, akkor csináld soronként, egymás melletti (alatti, átlós) 4 lámpát. Az menni fog, csak azt a sort válaszd, ahol a számodra kedvezőbb ajándékok vannak. Ha mindenképp 2 érméd van nincs veszteni valód. Több körrel jön össze ennyi. Sikerülni fog! :) A "nem fog sikerülni" elfelejtve. Van még idő. Ne abból indulj ki, hogy van aki elkészült vele. Te is kész leszel. Ha minddel nem is a felhővel biztos, (és az a fő) csak NE add fel. :) :p :)

2. moric67

moric67 Törzsjátékos

Köszi
    most értetem meg a lényegét
    már tényleg menni fog!
    eddig nem jól csináltam:music:

3. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm a segítséget illetve a jó tanácsot !Hasonlóan csinálom én is kivéve a 0 percezést !/Sajnálom a szupertrágyát !/Mostani eventkor elkövettem egy nagy hibát ! 8 órás növény aratása után kapcsoltam be a csatnit !!!Még nem gyújtogattam először én is termelek.Most 8 órást várom ,kb. 12 órakörül lesz kész.Az esőerdőt a felröpik végett nem szedtem le ,sőt a többin is a széleken vannak fák ,ezzel szeretném a 0 percezést pótolni.Lehet ,h ezért vagyok így elmaradva ? Mégegyszer köszi !

Last edited: May 1, 2016
  4. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Már miért ugrott volna!? Én csak azért csináltam, mert ma anyák napi ebédünk lesz vidéken és nem akarok rohanni, "adjuk meg a módját", mert megérdemli párom édesanyja. :) Én sajnos temetőjáratot csináltam. :(
    Nagyon ritkán 0 percezek. Annak magánelfoglaltságos oka van. A nélkül szoktam eventezni. Igaz már mindenem ki van váltva (élő legenda..) Tudod mi az ami szerintem elszomorít? Azt olvasod más már kész és akkor azt hiszed Te vagy a béna, pedig nem így van! Nagyon ügyes vagy, csinálod. És mennyi idő van még vissza? Sok! Tehát meg tudod csinálni!
    Ha végeztél kérek egy mosolygós baglyot. :) :D :)

5. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

7 szinten tartok várom a bogyó hogy megérjen nagy hiány van most belőle nálam, de még van 75 óra és ez sok mindenre elég.kitartást mindenkinek és boldog anyák napját minden anyukának.:inlove:

6. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Na ugye! Jujjjj de örülök, hogy segíthettem. :) Szuper!!! :) :) :)

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

0 percezés helyett én most azt a módszert választottam, hogy komfortba vetettem a növényeket. A két szupertrágyára ható termékkel, csak vizezve és szupertrágyázva akkor értek, mint a szélek vizezve.
    A 8 órás növénynél szinte minden komfortföld adott 1-1 felröppenőt, de 1-2 darab a szélekről is szállt fel, a 4 órás is adott 20-24 felröppenőt területenként. Volt, amikor a 169 komfort földet KKatáztam is, hogy földenként 4 plusz termést kapjak.
    Ezzel a módszerrel sem a felröppenővel, sem a növénnyel nem volt gondom.

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!

8. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsot !Minden területen /esőerdő/ növényezel és a széleken is felszeded a fákat ?Én nem és lehet ezért vagyok lassabb és volt kapkodás ,8 órás csatni nélkül !!!

9. krumpliskocka

krumpliskocka Járnitanuló

Aki még nem fejezte be az eventet, ne aggódjon van még sok idő! ;) :) Nekem mindig szó szerint az utolsó percekben sikerül befejeznem az eventeket. De ha kitartóak vagyunk akkor sikerülni fog. :D

Nektek milyen arányban jönnek a felreppenők? :eek: mert sok a termosz, de kevés a sátor. Sokszor közel a duplája jön a sátor felreppenőnek mint a termosznak. :/

De a másik jó hír, hogy az izzó bogyó jól adja a felreppenőket, eddig gyakorlatilag az event növényekből gyűjtött felreppenők elég a feladatok teljesítéséhez. :) Már a 6 és a 7 szinten járok, még nagyon sok növény kell, de majd csak meglesz az. :D

Mindenkinek további sok sikert kívánok és senki ne legyen rossz kedvű, sok időnk van még! ;)

10. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Hát persze! Ugye, érdemes még kicsit vetegetni. :D

11. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Köszi Alex a szép videót! :inlove::inlove: Boldog anyák napját mindenkinek!

Ne legyek OFF: 8-ik táblánál vagyok, várom a 8 órást, hogy beérjen, mert nincs elég a bedobáláshoz.

12. krumpliskocka

Nekem is vannak fák a széleken, de nem nagyon adja a felreppenőket, főleg az xl és xxl fák mivel "rövid" az érés idejük. Gondolkodom, hogy kiveszem onnan is a fákat és 1x1 területet rakok a helyére így növelve az event növény mennyiségét, és talán a felreppenőt is jobban adja. :)

vje0315, Gio, Meellcc and 1 other person like this.
  13. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Nekem sátor :506 ,termosz :523 és hátizsák :16 van. A fáim 12 órásak és titokfák .Nem tudom ez a felröpi mennyiség elég lesz-e !

14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Nemtudom de nem értem az eventet:) jó a felhöt megtudtam szerezni de ennyi:D

Nemtudom sikerül -e.. de mindig csak 2 csillagot ad.. pedig már 8 szinten vagyok...

15. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Megnyugtatlak nem vagy egyedül az ilyen hibával. Már én is csináltam ilyet és visszaolvasva láthatod más is. Ugyan kicsit megüt a guta, de mi történik? Elkészülésig veszítettünk 6-7 órát. Ennél nagyobb bajunk sose legyen az életbe. :)

16. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Nekem még 80 sátor kell. Addig nem merem elkezdeni a sakkozást, mert nem tudom követni a hiányzó mennyiséget. Remélem estére csak összejön. Az erdőt nem takarítottam le, hogy a sok gaz mellett röppenjen is valami.

17. krumpliskocka

Nem tudom, hogy csinálod, én mindegyik szinten megpróbálom a 8érmét beszerezni, ehhez kell 700sátor 740termosz, de ez függ, hogy melyik sorban/sorokban lévő lámpásokat gyújtod meg. :)
    pl:
    1.tábla: 2-4-6-7-9-10-11-12-13-14
    2.tábla: 1-4-5-7-9-10-13-14-15-16
    3.tábla: 1-2-3-4-5-6-9-11-13-16
    4.tábla: 1-4-6-8-11-12-13-14-15-16
    5.tábla: 3-4-5-6-7-8-10-11-13-15
    6.tábla: 1-2-3-4-7-8-10-12-13-16
    7.tábla: 1-4-5-7-9-10-13-14-15-16
    8.tábla: 2-4-6-7-9-10-11-12-13-14
    9.tábla: 1-4-5-7-9-10-11-12-13-14
    10.tábla: 1-4-5-7-9-10-11-12-13-14

Szükséges: A fent említett felreppenő mellett 30.000 jácint és 11.400 izzó bogyó. :eek:
    De ha naponta legalább 3-4x aratsz jácintot az már 7-8000 jácint éjszaka meg az izzó bogyókat ültetve is az event végéig megoldható a 11.400db. A 3-4 aratás során ha minden területen aratsz akkor 3-4x30-40db=90-160db felreppenő. Ez nem tudom mennyire reális érték. Lehet, hogy kevesebb, lehet hogy több lesz. :) Nem tudom a többieknek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban. :)

De az nagyon jó, hogy mind a kettő felreppenőből 500felett vagy szóval aggodalomra semmi ok! :D Pár nap alatt meglesz a hiányzó felreppenő mennyiség! ;)

Meellcc, vje0315, Gio and 1 other person like this.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 9. szinten tartok ... Növények kellenek ... 3 sorral haladok ... Van még idő ;)

19. Borostyán

Borostyán Törekvő

Eventismertetőben le van rajzolva, hogy érdemes nyitni, hogy 3 sor egyszerre legyen kész. Én pl a szupertápot, és szupi trágyákat pluszban nyitom, de előre, mert különben szintet lép, és nem lehet visszalépni. Ugyanis nem mindig esnek bele az alakzatba, amit választottam. Amugy a 3. szinten jöttem rá, hogy az eventismertető legyen a minta, én is egy-egy sort bénáztam.

20. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Az eventek során azt tapasztaltam, hogy nem érdemes fenn hagyni a fákat, kevés a felröppenő, fogja a helyet az event növénytől. Jobb a növény!!

Gio, Meellcc, emocy91 and 1 other person like this.
Thread Status:
Not open for further replies.