Szentjánosbogár ünnep event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én az 5-ös
    szinten a jobb felső sarokkal zártam, így lehetett csak aránylag kevés gazzal teljesíteni.

2. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Ilyen idióta event kitalálásához igazán nagy tudomány kell, úgy, hogy gratulálok a BP munkatársainak.
    De!
    Köszönöm szépen, több ilyen eventet én sem kérek!
    Úgy sem fogok belekezdeni még hasonlóba sem.
    Nem is értem, hogy mertek ilyen kevés megnyerhetőt adni?

északifény, Hechingen, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm szépen a sok segítséget mindenkinek az S O S-re:)...hát igen ebből már csak 4 érme lesz ha el nem baltázom ezt is..de csak újjabb befektetéssel mint ahogy Amateur írta:((...hát nagyon be lehet nézni:(:) 3-ik sor második lámpáját gyújtom..és utánna zárok:) így lesz 4 érme...8 helyett:(

Utoljára szerkesztett: 2.5.16
  4. dilibogyo1

dilibogyo1 Fórum-zöldfülű

Kedves Admin!

Öt sort teljesítettem a beadásban és csak 32 Csillagos érmém van.
    Valahol lenyelt a rendszer 8 darabot.
    Kérlek, nézzetek körül, talán megtaláljátok és el tudjátok juttatni hozzám.
    Köszönettel:

Gazda: dilibogyo1ID: 25789641

kutyaszálló és szellorozsa kedveli ezt.
  5. szellorozsa

Hát a guta üt meg:wuerg:xD..csak 2 érme lett a 4 helyett (ami 8-ra terveztem)...mert elősször a 3-ik sor második lámpáját gyújtottam..és..és utánna az első sor másodikját...tehát fordítva...nahh ilyen eventet én sem kérek többet mostmár ténylego_O

-szida-, emocy91, erzsike511 és 4 más kedveli ezt.
  6. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Kicsit úgy érzem a BP kárpótolta az eddig sikertelenül eventezőket azzal, hogy akik gyorsan készen szoktak lenni, most valahogy nem olyan gyorsak.

Be kell valljam, én is hamar letudom az eventeket, és utána még van 20-30-40 óra a végéig amit már nem eventezéssel töltök.
    Ez az event engem is visszafogott, nem vagyok kész vele, 1 kitevősöm hiányzik még a felhősorra, és amit még kiszemeltem, a szupertáp és a kupon nem álom már, tovaszáll a madártávlatokba.

Sokat kell ültetni, az ajándék is soványka, (Tiki naptár bőkezű volt) de! kicsit bonyolultabb, mint az eddigiek, előny azoknak, akik szeretik az agymunkát, azok előnyben, lehet gondolkodni, tervezgetni, (legalább nem unatkoznak ők sem :) :p ) és ahogy olvasom elég szépen összehozta a gazdákat itt :D

Még mielőtt azt hinnétek, hogy tetszik az event, elárulom, nem vagyok oda érte, és én is csatlakozom az "Ilyen eventet nem kérők" táborához :)

Sok sikert és kitartást mindenkinek az eventhez!

-szida-, emocy91, szupernagyi5050 és 9 más kedveli ezt.
  7. dilibogyo1

dilibogyo1 Fórum-zöldfülű

Rendben!

Kérlek, nézz utána, hova tűntek az izzó bogyóim.
    Csaknem 20 ezer volt, amit nem emészthetett fel a rendszer 9 kör alatt.
    Kis segítség sosem árt.

Üdvözlettel és reménykedve a dolgok jobbra fordulásában:

Gazda: dilibogyo1ID: 25789641

szellorozsa kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Jobb fölső sorból indítva, vízszintes, függőleges és átló: 1200 jácint és 1200 bogyó. Bár időben ugyanannyi: bal alsóból indítva, úgy 600 bogyó és 2x1200 jácint kell. Attól függ, mid van több.

Egyébként:
    nekem tetszik az event, bár valóban adhatna combosabb nyereményeket. Végre a robot mellé gondolkodni is kellett. És mindenkinek magának, saját taktikával, mert itt nem voltak "egyedül üdvözítő" megoldások - mint amiket korábban megkaphattunk 1-2 nagyon kedves és gondolkodó gazdától, akiknek valsz. ez volt a sport az eventekben.
    Nem tudom, más máskor hogy arat, vagy hányszor lép be, de ha alapvetően bogyókat gyártottunk, azt 3x lehet kényelmesen aratni. Az nem "folyton ott ülök a gép előtt". Mivel gyakorlatilag majdnem minden szinten van lehetőség "hanyagolni" az egyik fajta gazt, sztem ezt is lehetett viszonylag kényelmesen csinálni. Amikor meg ott volt a +1 terménybónusz, az hét végére esett, és az sem lehetett nagy kunszt ,hogy 3 óránként 1x 5 perc alatt meglökdösni a farmot. Ha máskor nem, ilyenkor érdemes aratózni, annyit csak ki lehet gazdálkodni a gazdaköriből és a kuponokból.

Utoljára szerkesztett: 2.5.16
    taga1, -BombadilToma-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  9. revaa

revaa Fórumgróf

Az úgy nem lesz jó :(
    Az első kocka megnyitásával már zárta is a bal felső sarok és jobb alsó sarok átlót. :(

szellorozsa kedveli ezt.
  10. szellorozsa

Már mindegy...:( 2 érme lett:(

11. revaa

revaa Fórumgróf

Ne add fel, ne szomizz, lesz az jobb is :)
    Arra figyelj, hogy a második sor második kockája legyen az utolsó a 3-as kötésben amit beteszel, a harmadik sor elsője nem kell.

szellorozsa kedveli ezt.
  12. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Köszi, én is észrevettem, már töröltem is, úgy látszik nem elég gyorsan :D :D
    De egy 4-es érmét ki lehetett volna hozni belőle !

szellorozsa kedveli ezt.
  13. krumpliskocka

krumpliskocka Járnitanuló

Mind a 2 farmon végre meglett a felhősor. :) De ennyit még soha nem szenvedtem egy eventtel sem. :/

Azok akik még nem fejezték be, sok kitartást és sok felreppenőt/szerencsét kívánok!! :)

A kitartás/türelem/gondolkodás meghozta a várt eredményt!! :D gratulálok!! :D A szupertáp is hamar meglesz, meg a kupon is. :p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.5.16
    Gio, emocy91, dagaz70 és 3 más kedveli ezt.
  14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Jelenleg nem tudom neked megnézetni, mert egyedül vagyok. Ha a bogyókat illetően a legspórolósabban hoztad létre az alakzatokat, akkor (az én gyors számításom szerint) 9-szer kellett beadnod az izzó bogyókból, ami csak 5400 db. Viszont akkor a jácintból min. 20 000 db volt szükség és rengeteg felröppenőre. Ha másképp oldottad meg, akár 22-szer is adhattál be (és ez még nem a maximum) akkor 13200 db bogyóra volt szükség.
    Azért amint lesz itt még valaki, megnézetem neked.
    Update: Meg lett nézve. Sajnos a növényekről nincs kimutatás, így nem lehet megmondani mennyit is adtál be. Az látszik, hogy most vagy a 10. körben, de ezzel nem mondtam újat. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. :(

15. Csongor1019

Csongor1019 Utánpótlás-írogató

Nálam az 5. szinten a 2. sor, 2. oszlop, bal felső - jobb alsó átló játszott : 1200-1200 gaz, 1 hátizsák, 40 termosz, 80 sátor szükséglettel.

16. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!

Én is ebben bíztam, de most elbénáztam és 8 érem helyett csak 4-et kaptam, úgy látszik elfáradtam, de már majdnem éjfél van, így most csak 76 van, nem 80. Az ördög vigye el, inkább várnom kellett volna a gyújtogatással reggelig.
    Jó éjt Mindenkinek!

erzsike511 és dagaz70 kedveli ezt.
  17. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Igen igazad van én is tudtam,hogy esélyem sincs végig vinni de többet vártam magamtól! Éjjel 1 órakor 2 kor felkelek aratni valamit nagyon elrontottam hiába öreg vagyok az ilyen bonyolult eventhez! Több sikert neked és mindenkinek!

osztrak12 és dagaz70 kedveli ezt.
  18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Mindenkinek szép jó reggelt. Hát ami azt illeti még én sem vagyok kész az eventtel, csak gyártom a sok event gazt. Nem is tudom, hogy aki dolgozik, az hogy tudja a sok gazt letermelni. Én is mindig le tudtam az eventeket előbb, és most ma leszek vele csak meg, ha el nem szúrom a lámpa gyújtogatásoknál. Rajzolgattam, számolgattam, hogy hogyan jövök jól ki belőle, hát igen ez azért bonyolult event.

19. revaa

revaa Fórumgróf

Jó reggelt!

Kedves Modik, megnéznétek, hogy 3 sorért miért kaptam csak 4 csillagot?
    ID: 14297751

Előre is köszönöm!

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.