Szentjánosbogár ünnep event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az event eleve hosszabban lett megrendezve a tervezettnél, több nem várható.

konyhaszolga, Gio, holhosjánosné és 3 más kedveli ezt.
  2. revaa

revaa Fórumgróf

Az egy sorosak nem voltak véletlenek. Azokat próbálgattam, csak sok felröpit elvittek.
    De a reggeli első háromsorosom 1000% hogy megvolt, mert csak 3 lámpa hiányzott, és mindháromhoz bogyó kellett, amit reggel arattam és 1800-at le is adtam. mégis csak 4 csillagot számolt.
    Ha valamelyik sort előbb zárom akkor nem fogy el 1800 bogyóm.
    A 10- és 11 szint nem foglalkozok vele, lehet 2 soros volt, de ez a 13 szint, tudom, hogy három.

Mindegy, lényegtelen, a felhősorom lezárva, amit még szeretnék, az holnapra meglesz, vagy nem :D Az elsődleges kitűzött célt (felhősor) elértem.
    A csillagokra hajtottam, sok titokzatos meg elúszott :(

Köszönöm mindenesetre, hogy megnézted.

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  3. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ilyen még nem volt- A 10 szint kész, úgy ahogy, de csak 22 akármim van:(Ezt nagyon elbaltáztam:(:(

osztrak12, Gio, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Eventet abbahagytam. Felhősor kész, valamint egy kütyü, a munkáskupon és a szupertáp. Gazom még van, de sátorhiányban szenvedek. Hosszút vetettem és ami még holnap délig összejön, abból meglátom mire futja.
    Nem ez volt a kedvenc eventem, inkább bosszantó volt, mint élvezetes. Munka mellett nem ér rá az ember osztani, szorozni, taktikázni.
    Bízom benne, hogy egyhamar nem lesz ehhez hasonló event, ettől jobbat szeretnék. Játszani szeretnék, amit élvezek és nem bosszankodni. A játék pedig pihentető, kikapcsolódásra alkalmas legyen és ne idegesítő, mert ez az volt számomra.
    Gratulálok azoknak a Gazdáknak, kik sikeresen megcsinálták! :)

5. hamilton28

hamilton28 Utánpótlás-írogató

Imádom ezt az eventet. Az első gondolat midig jó. El se kellett volna kezdenem . Azért a tojástojót megköszönöm a többi "semmivel".

6. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Egyszer megvesszük FA-ért a felhőt és kész:)

7. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Nagyon jól jönne még 24 óra. Légyszi,légyszi !!!!

dagaz70 kedveli ezt.
  8. -East17-

Szia!

Ezt nem mi döntjük el, a központ pedig nem tervez változtatást.

Leho69, Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. Kimkim7270

Kimkim7270 Utánpótlás-írogató

Miért ad a játék rendszeresen 3 sorra 4 csillagot ???????

revaa kedveli ezt.
  10. -East17-

Szia!

Ebben az esetben nincs meg a 3 sor. Ha meglenne, a 8 csillagot adná.

Bála, Luthien, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. meztelencsiga

meztelencsiga Fórum-zöldfülű

Egyet értek Csacskamacskával,a játék arra való,hogy élvezze és kikapcsolódjon az ember nem arra,hogy idegeskedjen.
    -East17-köszi a választ,de én 100 %-ig biztos vagyok benne,hogy mindig megvolt a 3 sorom,nem egy farmon játszom és
    ott mindig megkaptam a 8 csillagot.

12. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Mire rájöttem,hogy az "Információ " adja a jó tippet eltelt két nap.Most kaparok a csillagokért.

Bála, kutyaszálló és dagaz70 kedveli ezt.
  13. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

A 9. szintnél járok, hamarosan kész a 3 soros verziója, ugyan az egyik szinten nem kaptam meg a 8 csillagot (nem tudom, miért), de szerintem kész lesz a felhősor. Azt sajnálom, hogy mást nem tudok kiszedni ebből az eventből, de nem csináltam teljes gőzzel. A VV sokkal fontosabb eventet hozott nekem, megszületett a kisunokám :) Sok sikert mindenkinek!

14. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

Gratulálok!:D

kedvenc62, Lindus1226 és tandem6 kedveli ezt.
  15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:) Nagy gratula az unokához,és a leendő felhősorhoz is.:):)

emocy91, Peszi2, Banya-Tanya666 és 5 más kedveli ezt.
  16. Bála

Bála Fórum-zöldfülű

Én is így jártam sajnos!!!!

bekheg kedveli ezt.
  17. Lili060504

Lili060504 Törekvő

A felhősor kész tovább nem csinálom.

18. bekheg

bekheg Járnitanuló

Teljes mértékben egyetértek Veletek. Ez az event annyira idegesítő volt, hogy ezáltal elvette a játék örömét. Évek óta játszom, van tapasztalatom, de ehhez az is kevés volt. Két szintet el is rontottam az idegeskedés miatt és nagyon bosszantott utólag, hogy elhibáztam. Remélem a BP levonja a tanulságot a sok negatív hozzászólás kapcsán.

Peszi2, Banya-Tanya666, axti50 és 4 más kedveli ezt.
  19. Pinyo70

Pinyo70 Utánpótlás-írogató

Már másodszor sem adta meg a nyolc csillagot nekem sem csak négyet.Ez miért van?????

osztrak12 kedveli ezt.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Csacskamacska!
    Holnap reggel dobj 1 baglyot és kapsz 1 sátort,mert mai most fogyott el 2 perce.xD

HéricsBáró és flamne kedveli ezt.
  21. Kimkim7270

Kimkim7270 Utánpótlás-írogató

-East17-bocsi rossz farmról köszöntem meg a választ,de ezen a farmon is csak azt tudom írni,hogy 100 %-ig biztos vagyok benne,
    hogy mindig meg volt a 3 sorom,itt ezen a farmon nem kaptam meg a 8 csillagot.
    94.szinten vagyok,de rossz élménnyel még nem zárult egy eventem sem,ez sajnos azzal fog!!!!!!!!

osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.