Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - 2024. február - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 31.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Erika !
    Nálam terményesek voltak kinn, én is megnéztem, honnan jön felröpi, itt nem írta, mondom ráérek event kezdés után leszedni.
    Nem aggódom, hogy nem lesz meg, teszünk róla, hogy meglegyen :)

zelda1956, genka53, ~*cassandra*~ és 9 más kedveli ezt.
  2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok :)
    Evantes növény elültetve, röpik begyűjtve, végre szépen megy a játék, remélem így is marad!
    Jó játékot :)

Utoljára szerkesztett: 1.2.24
    marcsi1957, zelda1956, Borzas.Kata és 6 más kedveli ezt.
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Malomban megnézted ?
    Biztos az esőerdőben ültettél ?
    Ha így sincs meg vidd a problémát a help topicba.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha hozol egy Segítségkérő topikba Farm nevet és Farm ID-t, ellenőrzöm Neked a felröpik számát.
    Megértésedet köszönöm!

5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A kicsimen nincs Panni.
    Az ültetvényen 8 órás növény /kurkuma/ volt ültetve és 69 felröppenőt adott. Szerintem nem lesz gond Pannik nélkül sem a felröppenőkkel.

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A 15 alakzatot sorszám szerint vagy random (összevissza) sorrendben is felgyújthatom? Tegyük fel, hogy kezdhetem a 15-össel, mert abban van a legtöbb (10) lámpás?

7. pocokom22

pocokom22 Fórum-zöldfülű

megznézem újra de nem találtam sem a sima bahán sem az esőerdőn

8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Tudom, hogy megoldom...de kérem ne event kezdéskor döntsön már valaki hasra ütés szerűen :wuerg:

mamszi5107, inanna11, soresne és 7 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    tetszés szerinti sorrendben lehet az alakzatokat meggyújtani, nincs kötött sorrend.
    Ha egy lámpást meggyújtottál, lent láthatod, hogy annak segítségével melyik alakzatot tudod elkészíteni
    Ha egy alakzattal elkészültél, akkor az összes lámpás újra kialszik, s újra tudsz dönteni, hogy a még nem elkészült alakzatokból melyikkel folytatod - jutalmak, vagy egyéb megfontolásból:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogár-fesztivál-2024-február.24511/#post-1370677

genka53, maszilva, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere egy Segítségkérő topikba, ezek nélkül nem tudok segíteni - s az eventcsevegő nem alkalmas hely segítségkérésre
    Megértésedet köszönöm!

juliannakoczkas és -kaktuszable- kedveli ezt.
  11. pocokom22

pocokom22 Fórum-zöldfülű

4ik ki,belépésre csak megjelent. Köszi

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A növény szaporodik... fél terület szőlő adott 10 termoszt... ez nem rossz;)
    Azt gondolom felreppenővel nem lesz gond;)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. Dolphin

Sziasztok,
    elnézést kértünk a tévedésért, mit kellene még tennünk? Sajnos rosszul írtuk be az információt az ismertetőbe, amikor észleltük, rögtön javítottuk, és jeleztük részetekre:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ebruár-eventcsevegő.24512/page-2#post-1371052
    Bízom benne, hogy sikerül az event végéig a megfelelő mennyiséget Neked is, másnak is öszegyűjteni, s nem ezen az egy aratáson fog múlni az event sikere!
    Megértéseteket köszönjük!
    (Aki úgy gondolja, hogy jobban tudja csinálni, van felvétel a Modik közé, lehet jelentkezni: https://board-hu.farmerama.com/threads/moderátor-kerestetik.20709/)

genka53, maszilva, nagymami2 és 11 más kedveli ezt.
  14. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!
    A két terület Saguaro, 25 Pannival adott 180 termoszt és 176 sátort!!;)
    Rendben lesz, még a plussz rőpis lámpákra is!!:music:
    Jó játékot!!!

15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sziasztok.Véletlenül néztem be, most vettem észre,hogy van új vent. Várok holnapig,addig csak hosszúérésűt ültetek és majd utána nekikezdek. Remélem ez már nem lesz problémás.

genka53, maszilva, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Értjük a hibát;) Bárkivel előfordulhat...
    De aki nem úgy játszik mint Én.... s ebből sok ilyen játékos vagy.... Annak fontos az előre készülés...:music: S jogosan bosszankodik;)
    Itt soha nem egy event sikere a kérdés... hanem a saját tervek borulása;) De ezt Te is tudod mint Moderátor... hiszen játékos is vagy egyben;)
    Játszani jó:inlove: És nem nem kellene mást tenni...:music: Csak mostanság túl sok volt a játékban a hiba... s most az apróságra olyanok is ugranak akik amúgy békésen szemlélik az eseményeket;)

Pitemano, zelda1956 és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Frissitenem kellett, mert forgott-forgott a virág, most pedig a 45 _%-on ugrálnak a birkák, nem tudok bemenni.ajjaj

soresne, Kincső52, lenoxa és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Te nyertél;) Nálam 40%-on tolják:pxD:cry:

soresne kedveli ezt.
  19. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Bad Gateway 502 lett, újrakezdésnél pedig 48%-ig meg el csak. Remélem csak nálam. Megjavulhatna gyorsan mert felszaporítás van szupertrágyázva, meg ki kell raknom 2 puzzle-t a másik eventben mielőtt valami komoly baj lesz.

Elküldés után látom már többeknél is gond van.

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. Kincső52

Kincső52 Haladó

Nálam sem mennek tovább a 45%-nál. Már kétszer frissítettem, de maradt minden a régiben.

Kuzdern és soresne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.