Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 18.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    104 felröppenővel kezdtem, a tölgyesen állatok voltak, a másik két farmon póréhagyma és árpa, széleken fák, bahán cukorcserje állatok és fák.
    Meglátjuk mi lesz ebből, a szaporítást csak 6 után kezdem mert addig még dokihoz megyek és nem érek haza, remélem estére meglesznek a kellő magok. Majd éjszakára hosszú megy ami reggel 6-ig leérik és még meló előtt beültetek mindent 1x1-en és indul a szaporítás. Reményeim szerint péntek estére meglesz a kellő mennyiségű növény, mert szombaton esküvőre megyek, szóval max reggel és este tudok aratni, illetve úgy időzítem, hogy addigra érjen be mire odaérek.
    Sok felröppenőt mindenkinek.

zotmar, Gio, kisvirág és 9 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, 274 röpi kezdésnek, szerintem nagyon jó. 4 területről a 20 órás fák lebontva, tölgyesen-itt-ott szokásos dolgok fent maradtak, 4 lámpás ég, eventgaz elvetve, 1 óra múlva megy 2x2-be a 90 mag. Sok röpit mindenkinek!

SzabadEurópa, zotmar, Gio és 14 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok 130 felrepi..tönkölybúza..széleken 20 órás fák...meg pár darab ól...hát nem olyan sok:eek:

zotmar, Gio, kisvirág és 10 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

132 felröpi kezdésnek. Fő farm: articsóka 1x1-en, szédült: ólak, tele+ fák, tölgyes: csak mamut, baha ólak, fák...;)

5. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!/Szia,nálam is tönköly volt,a tölgynél meg szegfű,fák és pár ól,a felrepim 116 db lett.

zotmar, Gio, kisvirág és 8 más kedveli ezt.
  6. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia mióta én is 20 órás fákkal várom az eventet,persze Pannikkal megszórva jól jönnek a felröppenők/csak egy észre vétel/

zotmar, Gio, kisvirág és 8 más kedveli ezt.
  7. miniowl

miniowl Fórum hercege

Gio, szellorozsa és bindi5454 kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jöttem én is az eredménnyel. A bahamán koalával a farmos területeken struccal vártam az eventet. A bahamán 41 koala ól volt kitéve, 21 db termosz röppent. Hömm...hömm...úgy tűnik nálam itt sem érvényes, hogy 1:1-ben jön a felröppenő. No nem baj, majd az egymavú tök behozza a lemaradást. A farmos területeken a 128 db strucc karám összesen 75 db termoszt produkált. No igen, az ólas kísérlet megvolt, csakúgy mint az előző eventnél a 20 órás fák, így legközelebb nem kérdés, hogy nekem tarlórépával kell nekiindulni egy-egy eventnek. Összességében 91 db termosz lett. Nem rossz, de volt már jobb is.

De ez mind nem számít. Elfelejtettem betenni a rekeszekbe a karácsonyi sütit és a fehér ártatlanságot. Most várhatom 1,5 órán keresztül a sült galambot.
    [​IMG] [​IMG]

Sonche, zotmar, Gio és 18 más kedveli ezt.
  9. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Szia és bevált már máskor is?

Gio, jambrikildiko, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  10. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Nálam is tönkölybúza volt vetve hasonlóan mint neked ólak ,fák, 130db feröppenőm lett.Karcsu.

zotmar, Gio, kisvirág és 7 más kedveli ezt.
  11. Caccus

Caccus Fórum veteránja

sziasztok, nekem 160 db. felröppi jött sárgadinnye, és sok ól, illetve fák, valamint tarlólépa

zotmar, Gio, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egymagvú szeéleken fákkal =32-t adott. Igy lehet nem próbálom ki ..elég kemény a felröpi 850/120h... Napi 170-et kellene gyűjteni...

zotmar, Gio, Melan és 5 más kedveli ezt.
  13. Judabeli

Judabeli Törekvő

Te jó ég!!!
    Hát én is elfelejtettem. Furcsa volt, hogy milyen hosszú a beérése (közel 2 óra). :eek: Agyfényesítő kellene vénásan...;)

zotmar, Gio, Melan és 9 más kedveli ezt.
  14. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Hihetetlen lapos, 140 felreppenővel kezdtem meg az eventet. Abból is már csak 10 maradt :D
    Növény elhintve, éjszakás előtt még tudok aratni, de anyumat megkérem majd, hogy nézzen fel, és szaporítsa fel milliókra vagy milliárdokra :D

zotmar, Gio, Melan és 7 más kedveli ezt.
  15. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

'174 röpivel kezdtem

zotmar, Gio, Melan és 6 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Volt amikor bejött, most nem ezért tököt meg szénát, zabot vetettemxDAmíg érik az eventnövény el szórakozok itt velükxD

zotmar, Gio, Melan és 6 más kedveli ezt.
  17. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    138 röpim lett,nem sok,de nem is kevés!:DMajd menet közben eldöntőm,hogy végigcsinálom-e!:D

Sonche, zotmar, Gio és 12 más kedveli ezt.
  18. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok! 127 felrepivel kezdtem. Pannim nincs legendám 27-es. Mindenhová 1*1 en rozs volt vetve területenként 37-36-30 felrepit adott, bahán sárgadinnye 1*1 en 19 felrepivel örvendeztetett meg. Jó munkát mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 19.4.17
    zotmar, Gio, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  19. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Learattam a 10 eventnövényem,6 db felröppenőt kaptam ez az arány megfelelő lenne,akkor 200 1x1 területre 120-at kellene kapnom/álmodj királylány/

20. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Az előző eventhez 2000-nél több felröpi kellett, most meg"csak" 800 valamennyi, ne várjuk, hogy ugyanannyival kezdünk.
    Nekem a 153, nem is tudom milyen. Majd kiderül.

zotmar, Gio, kisvirág és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.