Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Apr 18, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Köszi a biztatást :)

2. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Felment az agyvizem! Ez most komoly, hogy még vége sincs a szentjánosnak és már itt van a nublonos? Egyszerre két ültetős-felreppenős event? Megfontolandó, hogy folytassam-e a játékot a napi egy, maximum (de nem minden nap) két belépési lehetőséggel. Még a felénél sem vagyok a bingósnak, szerintem ez a tempó már tényleg nem normális. :oops:

3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia

-BombadilToma- aláírásába van egy érésidő táblázat igazán hasznos ilyen esetekben.
    Amennyiben gondolod keress rá s használd sok időt spórolsz a nem számítással ;)

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

10 indítás az 10*300e, vagyis 3 milla, és 900 felröpi. Abból tuti meglesz a felhő és a kitehető. (1x 150+9x24 a legrosszabb variáció)
    A szegfűvel meg a termosz mennyiségét is felemeled rendesen, és lazán be lehet fejezni a bingót a bahán, és a többin vasárnap délután. Nem mellékesen majdnem 1800 szegfűvel nő a pajtakészleted is.
    Én most tarlórépát teszek estére, mert elindítottam a zöldséges felhősort és az +1 termés a gazdaköribe.
    De, ha mélyebben akarsz a nublonosról csevegni, akkor menj át abba a topicba, mert rutinos játékosoktól méltán veszik zokon a modik a rendetlenkedést.

5. revaa

revaa Fórumgróf

Elég jól haladsz! 434 felröpim van, és közel 5.000 növényem, a hosszúmat ma dél körül tudtam aratni, úgyhogy ma 2 kör eventnövény után igyekszem korán hosszút vetni. ;)
    A papagájtollat én nem adom a nublonoknak, még ha térden állva könyörögnek is érte! xDxD
    Neked, de csak neked súgom meg halkan.. már van belőle 4000 db, evőpálcikákat is gyűjtöm 1230 db, tikitotemet is 80 db, repcsiszőnyeg 256 db... megfogadtam, nem nyúlok hozzájuk a TOP-ig :p ;):D

6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

KÖSZÖNÖM

vazulneni8 likes this.
  7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nem ezt nem tudtam csak a szegfűt és a tönkölybúzát nemesítettem eddig

_Cygnus_, zotmar and vazulneni8 like this.
  8. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Most dobom el az agyam!Még tart az event javában,de már kezdődik a másik!nem gondolkoznak?Én momentán 3 műszakban dolgozom,de vannak gyerekek akik suliba járnak...ezek azt hiszik mindenki a gép előtt ül reggeltől estig?

9. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Csak akkor azt nem értem, h nyuszika215 írta h 11-18 db Panninak már van értelme, de minél több Pannit rakok ki annál kevesebb fát, növényt ólat tudok kirakni, amiből ugye jönne a felröpi. Nem értem a logikáját... biztos velem van a baj... :(
    Azért köszi Melan, így már tudom, h semmit nem ér az az árva Pannim :)

10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Először kézzel leszedünk annyi területet, ahány panni van. Aztán kimennek a pannik, és a maradék területet már azok hatása alatt szedjük le.
    Nem akarok hülyeséget írni... de képzeld el, hogy 100 1x1 kockán panni van, 100 1x1 kockán meg pl 20 órás fa. 100 felröpi jöhet ebből a famennyiségből, és ez csak egy terület.
    Pontosan nem tudom hogy igazából jöhet e ennyi (talán nagyot nem tévedek), de szemléltetésnek jó példa lehet:)
    Az előző eventnél ahol 2200 felröpi kellett... 20 órás fák 1 területen 24 pannival kb 100 felröpit adtak. :)

11. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Köszi,megvan már,csak épp nincs mivel megnyitnom.A gépemen nincs hozzá progi,a kalkulátor meg arra jó,hogy kiszámolja helyettem,hogy mikor kell(ene) learatnom a kórókat.
    Bizisten,kiakadtam az előbb,pár fa és ól beért az imént,és több repit adtak mint a földből a növények.
    Példa:a főfarmon 8 maciól van a vadaskertben,és 2 menyét mellette,meg körben fák,nem az alapok,hanem a különcök,pl.tehéntejfa,barátcserje,galagonya,selyemakác stb...És kaptam 8 felrepit! :D

12. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

igen, már én is kérdeztem, hol gondolják termeszteni mind a két növényt, mivel korlátozott a hely???? Talán várhatnánk míg vége az egyiknek! Amúgy is túl sűrű már a program!

_Cygnus_ and vargamarika like this.
  13. Leho69

Melyik két növényt?

14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Úgy sejtem, hogy az Újrahasznosítóhoz a Fényvirágra, míg a mostani Szentjánosbogárhoz az Izzó bogyóra gondoltak. De lehet, hogy tévedek a két event növény területén.

_Cygnus_ likes this.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ó, engem még nem érint a Top:(most vagyok túl egy hajszállal a 96.szint felén, bahán a 307-et taposom, de nőni szeretnék még egy kicsit és először a többi tervemet megvalósítani, mielőtt ilyesmibe belevágok. Nem is készülök rá egyáltalán, sőt koncepcióm sincs, hogy hogyan kellene elkezdenem:oops:
    Viszont 2 lámpás maradt csak holnapra.:music: 96 röpi hiányzik még meg 1600 bogyó, de 600 beérik egy óra múlva és reggel a bahán is azt aratok, tehát kb egy fél területre kell még reggel ültetnem.:D

Szia! A pannik csak aratáskor vannak kint, bár ha lusta vagyok, egyszerűen kihagyok 18 db 1x1-es kockát minden területen, főleg akkor, mikor a nagy része az eventgaznak és a röpinek is megvan. De az alaphelyzet, főleg első aratásnál, mikor csupa hosszú érésű cucc van kint, tényleg az, hogy leszedek 18 fát vagy szegfűt kézzel, kirakom a pannikat, frissítek, melósok learatnak, pannikat leszedem, helyükre visszarakom, ami kell és jön a következő terület. Aztán meg pihennek a pajtában a következő aratásig.
    Nem magamtól vagyok ám ilyen okos, én is a tapasztaltabb gazdáktól tanultam;)
    Valaki írta, hogy eventgaz 4 területen 39 röpit dobott, 18 pannival majdnem a duplája jön össze,70-80 között aratásonként.

16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Egyrészt azt nem mondanám, hogy semmit nem ér. Felröpi szempontból nem sokat, de valahol el kell kezdeni a gyűjtögetést. Hátha lesz még lehetőség szerezni és akkor már lesz kettő. Illetve ott a cserenap, ahol meg lehet próbálni még beszerezni.

A másik a használatuk, az pontosan úgy, ahogy Rylee is leirta neked. Nekem 30 db Pannim van, azokat cipelem. Kézzel leszedek 30 kiskockát, most például az eventgazt. A kiskockákat leszedem és a helyükre megy a Panni, és utána már azzal aratom a teljes területet. Ez igy plusz idő, de termésben nem vesztek semmit.

Nekem igy kell dolgoznom, mert nem használok minden területet termelésre. De ha használnék, és mondjuk lenne 12 db Pannim, akkor üresen hagynék 12 kiskockát mindenhol, és csak oda pakolnám a Pannikat aratás előtt. Ha belegondolsz 12 kiskocka nem sok termelés kiesés, viszont a 12 db Panni már szépen adja a felröpiket. Bőven kárpótol azért, hogy mondjuk az eventkezdésre kihagytam 12 db fát onnan.

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Magdi!
    Gratulálok a sikeres befejezéshez! :D:inlove:Nekem még hátravan pár kör.;)
    Én a kephost.com képfeltöltő programot használom, mert az nagyon jól kezeli a kép neveket is, nem kereszteli át mindenféle kriksz-krakszra.
    A kép beillesztési kódot akár képként való megjelenítéshez, akár linkhez is tudod használni.
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

18. Leho69

Nem tőled kérdeztem, mert nem hiszem, hogy Téged érintene a probléma.
    Az a baj, hogy a fényvirág nem játszik, mert a tök, vagy a spárga is többet ér. Ezért érthetetlen számomra, hogy két növényben gondolkodnak, mikor a pajtából bármi bedobható. Tanulás nélkül gondolkodni veszélyes. De aki csak hevenyészetten olvassa el az ismertetőt, végig sem gondolja a dolgokat, nem tájékozódik a másik csevegőben, az így jár.
    Nyugodtan lehet bingózni, az is fogja adni mindkét felröpit. A többi pajta kérdése, meg a szorgalomé.

Last edited: Apr 20, 2017
  19. revaa

revaa Fórumgróf

Tavaly én is így voltam, nekiálltam, a felesleget bedobáltam, s kis csp ráfordítással, de anélkül hogy legatyásodtam volna akár csp-vel, akár pajtakészlettel, a 2000-res helyezésen belül voltam, nem kerültem az 1000-be, de elégedett voltam ahhoz képest, hogy nem is készültem rá. :D

Jól teszed, hogy fejlődni, és erősödni akarsz előbb, csak úgy lehet itt haladni. Úgy az igazi ez a játék.:)

Nagyon jól haladsz az eventtel, én késve kezdtem, ráadásul ellőttem az első aratást, (behoztam a felröpiket azóta) a növényekből lehetne több is már, de messze még az event vége, kényelmesen meglesz. ;)
    Nekem még csak 4 lámpácskám világít, malomban 20 hátizsák, és még maradt 266 felröpi. :D

20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

még az izzó bogyót a most folyó eventhez és holnaptól meg, ami a nublonoshoz kell majd. és kétféle a felröpcsi is!

_Cygnus_ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.