Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 18.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Úgy látom ma reggelre nem csak nálam, másoknál is beváltásra kerültek a termoszok...xD a termoszaim eltűntek :cry:. Tényleg beváltották!!! Miért? Hiába dolgoztam, így már nemigen tudom befejezni a játékot! Tudtok segíteni? Vissza kapom őket?:mad:

Agnes1951 és bindi5454 kedveli ezt.
  2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én olvastam folyamatosan, mert 3,15-kor írtam, hogy gond van. Sokan jeleztük már akkor. Azóta eszem a kefét, elrontottam idegességemben az aratást is.

*mókuci*, kovacstne, długa és még 1 ember kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Egy hiba folytán beváltásra kerültek a termoszok, de jeleztük már a fejlesztői csoport irányába. Egyelőre türelmeteket kell kérnem. Több jelzést nem kérünk. Köszönjük.

Gio, énecse1 és bindi5454 kedveli ezt.
  4. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Óriási hiba lehet a rendszerben! 14h-kor új eventet ír le a rendzer!!

5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Elmehetnek kukutyinba zabot hegyezni :D :D Majd 4 óra múlva belépek, addig legalább nyugtom lesz a farm miatt :) Még nézni sem bírom ilyen ........ után :(

Agnes1951 kedveli ezt.
  6. cunkibunki

cunkibunki Fórum-zöldfülű

Sziasztok Tudja valaki mi történhetett? A termoszaim beváltásra kerültek Szeretném őket visszakapni Tud valaki segiteni?

7. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

Látom mindenki így járt a termoszokkal. Első felindulásomban írtam a supportnak. Ezért elnézést kérek, később jöttem fel ide, és láttam, hogy már jeleztétek.
    Az én kérdésem az lenne, hogy nekem különböző szarvasokat is beváltott a rendszer, pl. karácsonyi szarvast. (a többire sajnos nem emlékszem) Nem is tudtam, hogy van ilyenem, de most hogy elvették kicsit hiányzik.

SzabadEurópa, ursa11 és Agnes1951 kedveli ezt.
  8. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Lehet !
    Olyan tréfa, mint a havazás ! :D :D

HéricsBáró, Peszi2 és Gio kedveli ezt.
  9. szelila

szelila Fórum-zöldfülű

Ma reggel a rendszer felajánlotta a termoszok megvásárlását - mint utólag kiderült, erre mondtam igent - természetesen tp. és csengőpengő fejében, viszont odalett 134 termosz. Vissza lehetne csinálni, természetesen a csp, és tp. pont levonásával. Köszönöm

10. cunkibunki

cunkibunki Fórum-zöldfülű

Oh Bocsi Most látom hogy nem vagyok egyedül a problémával Várunk türelmesen Remélem hamar megoldódik

11. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Na event le tudva további jó eventezész mindenkinek.
    Bár így vissza olvasgatva nem igazán lehet jól evetezni ( termoszok nélkül ).

inanna11 kedveli ezt.
  12. h.niki81

h.niki81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok beváltásra került a termosz miért?

13. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

A csp-t adjuk be termosz helyett? :(

Forradalom kedveli ezt.
  14. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Most léptem be 374 termoszt váltott be a rendszer kiváncsi vagyok mennyit kapok vissza. Azért a hivatalosba már lehetne valamit kiirni.

15. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Sziasztok, csak a biztonság kedvéért jelzem, hogy az én termoszaim is eltűntek..kérem őket vissza :)

16. csutti55

csutti55 Járnitanuló

Sziasztok. Ma reggel mikor beléptem a tanyámra, felugró ablak közölte, hogy beváltottatok 126 termoszt tp-re és csp-re. Event közben?? Miért??? 1 db maradt összesen. Akkor miért törjük magunkat a játékkal????
    csutti55 17675537

17. Forradalom

Forradalom Aktív író

xD

18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

jobb lenne van belőle 160milla :D

19. zsoltikak

zsoltikak Fórum-zöldfülű

Én is beállok a sorba :((

20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,
    Majd megütött a gutta, amikor megláttam, hogy a termoszaim beváltásra kerültek, DE nem csak magukban. Az összes tenyésztett rénszarvasom (angyal és társai is) vele ment a levesbe. Nem kevés szupitápom bánta. Remélem visszakapom őket is. Más is járt még így?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.