Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Apr 18, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 2006Regi

2006Regi Utánpótlás-írogató

Hát én sem készítettem róla mentést :( ez most jó vagy rossz?

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm drága! De sajnos frissítettem, mert szintet léptem, és akartam egy aktualizálást...:mad:
    Gratulálok anyu! :sleepy::( [​IMG] :cry:

3. nikicica2288

nikicica2288 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nekem kiírta egyszer csak a játék hogy termosz átváltva x mennyiségű csengőpengőre illetve talán a hátizsák is és lenullázott mindent kivétel az event növény.De az event még tart javában,ez most valami hiba??!!

bindi5454, Anna051955 and mária4702 like this.
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Aggodalomra semmi ok! A rendszer rögzíti a beváltási adatokat!

5. Angyalszárny

Szia!
    Idézem az ide vonatkozó hivatalos közleményt!
    Üdv Farmerek!

A mai első belépés alkalmával azt tapasztalhatta sok játékos, hogy a termoszok beváltásra kerültek. A hibát sikerült kiküszöbölni, leállították az eventes felreppenők beváltását. Azok számára akik érintettek voltak, keresik a megoldást, milyen módon tudják a veszteségeiket pótolni.

Amint lesz új hírünk az esettel kapcsolatban, természetesen értesíteni fogunk benneteket.

A Farmerama csapata

6. nikicica2288

nikicica2288 Fórum-zöldfülű

Rendben köszönöm szépen

bindi5454 and Gio like this.
  7. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Sziasztok!

Spenót aratásakor 2*2 -n 30-31 db felröpit adott

bindi5454, Gio and _Cygnus_ like this.
  8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Ez jó hír... Köszönöm. Csak event végéig legyen meg a megoldás! Tudom nem te, ti tehettek róla, csak rajtatok keresztül üzengetünk a BP-nek.

9. Angyalszárny

Szia!
    Türelmed/Türelmeteket kérem, a központban gőzerővel dolgozna a javításon! Remélem hamarosan értesíthetünk benneteket a továbbiakról!

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Miért nem a nublonokra időzítetted a spenót aratását? Akkor 2 legyet ütöttél volna egy csapásra.

11. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok
    417 termosznál járok, meglesz a végéig, eddig a problémák elkerültek.
    Szia, amilyen idő van(volt a tegnap is) nálunk sok helyen, akár én is várhatnám hógolyóval az eventet:)
    Három területen nőszirom van, érésgyorsitóval éppen belefér az esti aratásba. Őserdőn maradnak a koalák, bahán zöld tea lesz téve. Remélem mindkét felröpit jól adja majd.

Last edited: Apr 21, 2017
  12. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Eltünt egy csomó termoszom:( de még ígyis meglesz sztem:D

13. wyzaru

wyzaru Utánpótlás-írogató

A főtéren maj téridőkuntinium lesz.Kattintasz és ha nem jól állitottad be a dátumot nem oda lépsz be ahova akartál.Vagy bingózól vagy a nublonokat kergeted aszerint mit dob a gép ;)

14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Dehogyis :) lehet szépen mindkettöt csinálni:)

GA-BI-O-Farm, wyzaru and Gio like this.
  15. -roli-

-roli- Fórum-zöldfülű

A mai napon a játék beszámolta a kb. 340 db termoszomat ami a mostani eventhez való. Mit csináljak? Választ köszönöm.

bindi5454, achmed1122 and mária4702 like this.
  16. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Az utolsó kör gazt betettem,de a lenyúlt termoszokat pótolni nem tudom.mindig az event végén szoktam betenni a kért dolgokat.inkább csináltam volna szinkronban.Így jártam .

bindi5454 likes this.
  17. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Sajnos én is szomorúan tapasztaltam ma reggel, hogy eltűnt egy csomó termoszom. És nagyon bízom benne, hogy az event befejezéséig megtalálják a hibát és visszakapjuk a termoszkáinkat.

mária4702, maszilva and bindi5454 like this.
  18. kloszági

kloszági Fórum-zöldfülű

Én is így jártam... :(:oops:

mária4702 and bindi5454 like this.
  19. maryland-75

maryland-75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Na ez nem pontos amit leírtál ide!
    Mert a párommal együtt játszunk, és az előbb léptem be saját farmomra és beváltásra került az összes termosz amim volt. Ezek szerint nem minden szerveren lett ez beállítva.Ha nem hiszed el tessék nézzél be hozzám az ID sz:7450394 mert a szerver azt is rögzíti mikor lett az első belépés ma.

bindi5454 likes this.
  20. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek olvasd el újra a beidézett hozzászólást!

GA-BI-O-Farm and bindi5454 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.