Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Apr 18, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Ha visszaolvasol, látod, hogy a hibáról tudnak, a javításán dolgoznak.

De igen, pontos! Az éjszaka folyamán valamikor történt a visszaváltás, te most léptél be először azóta, ezért látod. Ez nem azt jelenti, hogy a hiba felfedezése után csak bizonyos szervereken állították le a beváltást.

2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egyre több a hiba az eventekben, utóbbi hónapokban... Ezt csak a teljes mennyiség visszaadása kompenzálhatja. Ha nem kivitelezhető technikailag, akkor mindenkienk felhősör és kitehetőket adják meg. Egyelőre nem izgulok :D Ha nem kapjuk vissza akkor persze 75 óra alatt az én farmomon lehetetlen letermelni a 850 felröpit.

3. maryland-75

maryland-75 Fórum-zöldfülű

Szia!
    El olvasva de akkor ez miért van benne ha nem igaz:A hibát sikerült kiküszöbölni, leállították az eventes felreppenők beváltását.
    Ja ne szolj szám nem fáj fejem értem.

bindi5454 likes this.
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A hiba valamikor a kora reggeli órákban volt, az érintett farmokon az értesítő ablak a hibát követő első belépésnél volt látható! Értelem szerűen, ha valaki délután 3 kor lép be, akkor fogja tapasztalni a beváltást!

osztrak12 likes this.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Mit kell keresni a megoldást? Tudják kinek mennyi termosza volt, adják vissza, s már mehet is a malmom. Nem kell nekem más kompenzálás. A bp-nél dolgozó számítógépes szakemberek biztosan nem kezdők, kapásból tudniuk kell, hogy lehet visszahozni a termoszokat. Nekem 544 tűnt el, direkt fel is írtam mennyit váltottak be. Nem kell semmi, azt adják vissza. Nekem ilyen egyszerűnek tűnik.
    Még 5-6 óra mínusszal nincs veszve minden, de , ha nem adják vissza, bukott az egész, s nem az én hibám, s szerintem fullra meg kell kapjunk mindent.

6. Angyalszárny

Szia!
    Türelmed kérem, mást nem tudok írni amíg nincs hivatalos információ!

7. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Egszerűen nem értem, miért kellette két eventet egymásra rakni amiknél a felröppenők szükségesek, vagy ha már így csinálták akkor miért nem adja reggel óta a nublonokat és közbe lehetne az eventnövényt termelni, az eltünt termoszokról már nem is beszélek, egyre agyamentebben mennek az eventek.:wuerg:

8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én olyan türelmes vagyok, hogy már saját szőrszálaimat hasogatom!xDTöbb mint 5 órája várom a kompenzáicótxDEnnyi idő alatt már a játékot is újra lehet írnixD

9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Ennyi idő alatt beérik az eventgaz :D

10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Most arattam,várom a sült kacsát az illata már egész jóxDAmíg a szakik dolgoznak gyertek hozzám ebédelnixDLesz hozzá sült birsalma, szilva ja és puhakenyérxD

11. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Úgy tűnik, sokan a sült galambot várjuk a BP jóvoltából :)

12. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok szép napot .

Türelem , a türelem termoszt terem a termosz meg forró teát / citromos és boros változat is van / , :)
    Szegény Modikat ilyenkor sajnálom csak igazán . Bingót kicsit félre tettem , még 2.500 gaz kell felröpi meg mint a tenger :) szóval sok.Várom a Nublonokat tárt karókkal :) és tarlő répával, és sárga dinnyével / válogathatnak /.
    Most már esemény mentes eventezést és sok felröpit.

Fülig száj:
    - Igazán büszke lehetek magamra. Már 70 éves is elmúltam és nincs egyetlen ősz hajszálam sem! - mondta nagypapa a tükör előtt állva, és végigsimította kopasz fejét

Last edited: Apr 21, 2017
  13. botipeti

botipeti Utánpótlás-írogató

Visszakaptam a termoszokat.

14. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sziasztok!
    A termoszok megérkeztek. Nagyon rossz vicc volt. A többi?

15. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Úgy látom a rénszarvasok is megjöttek a tenyésztés viszont még nem!!

ada77201 and bindi5454 like this.
  16. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Halleluja...visszatérek a termoszok nálam is...még reménykedem a rénszarvas tenyésztettekben is de most a termosz fontosabb volt :)

17. kidmama

kidmama Járnitanuló

Az én farmomra is visszakerültek a termoszok és a szarvasok is.
    Most már megnyugodtam.

ada77201, cathyp86 and bindi5454 like this.
  18. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Frissítés után nálam is rendben megérkeztek a termoszok ;)

19. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Úgy emlékszem, hogy alapólból jóval több volt, ezért rossz, hogy 1-2 nap nem tartja meg a rendszer az adatoka, nem lehet visszanézni8)

mária4702 likes this.
  20. Angyalszárny

Szia!
    Én a helyedben a rénszarvas tenyésztést nem várnám vissza! Mert nem is volt állandó jelleggel játékban!

Evita-55, genka53 and Leho69 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.