Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 18.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha megszerezted akkor a menüben keresd a szigeten, vagy a szigetre kitéve, esetleg a tárolóidban is ott lapulhat!

taga1, genka53, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Volt már ettől jobb is, meg rosszabb is, de event, felhőt is ad, így csinálom. Jól jött volna egy kis eventmentes időszak, tudtam volna mást is csinálni, mint időre gép elé ülni. Nekem a 6 órás gaz jó, mert így ritkábban kell aratni, vetni. Farmom marad úgy ahogy van, előző event után nem volt időm rendezni, a tisztáson a mamutfák már gyökeret eresztettek, azokat ki nem rakom most sem,az biztos.
    Hamar le szeretném tudni a gazt, utána a gazdakörit csinálom.
    Hajrá aki csinálja, aki nem, annak jó pihenést, lassú, de biztos pajtatöltögetést!:)

maszilva, taga1, Netudki50 és 14 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Most én is valahogy durcis lettem, nincs kedvem megint pakolászni és ez a felhő se hozott lázba.:) Ha a szorzója kicsit jobb lenne akkor persze azonnal hoznám a buldózert.:)Talán most lesz először hogy nem hosszúval várom az eventet, remélem nem fogok nagyon meglepődni kezdéskor. xD

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

De meg fogsz lepődni. Több felröpid lesz, mint remélnéd.
    Én a felröpiket majd bedobom, és az eventgaz lesz a vetésforgó.xD

genka53, Netudki50, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kukori ne légy morcos... árt a tarajod szépségének.... Lazán megcsináljuk ezt az eventet is;)

Netudki50, zotmar, Gio és 9 más kedveli ezt.
  6. kukori80

xDxD Eventgaz mint vetésforgó, ez tetszik. xD
    Az a baj hogy valami okos holnapra rakta be a napi belépési bónuszba a 25 %-s Tp-t amit ki szeretnék használni, így aztán nem sok felreppenőt várok. ;)
    Nem vagyok morcos, persze hogy megcsináljuk, csak választanom kellett és mást választottam kezdésre. ;)

7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ujra bingozhatunk :p
    A felho nem nagy teljesitmenyu , de sok kicsi sokra megy , es imadom a felhoket igy belevagok es megcsinalom az eventet. Meg jo, hogy voltam olyan okos es figyelmes es nem rendeztem vissza semmit a foldeken :p igy kezdodhet a kapalas. Most kivetelesen mindenhol loherevel fogom varni a kezdest , persze van egy ket raktarhaz is lent .
    Jo bingozast mindenkinek es sok felropit :music:

8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó reggelt!
    Most van hajnali 5 óra,hogy ébresszen?:music:Bingó eventnek neki állok és remélem oly szépen,sikeresen végig viszem mint a Húsvét 2017-et.:pViszont a fásra csak 1x néztem rá és tova is kúsztam gyorsan.xDBingóhoz mindenem meg van,némely sokszorosan,csak a bogyók hiányoznak.Az viszont nem oly sok és szerintem péntek estére meglesz(vagy nem).:pA felröppenőkkel viszont nagyon nem vagyunk jóba és így hiába kevesebb megint,ha ritkábban fog jönni. Ha területenként 1-2-...-5 db jön,akkor nyürrögni fogunk,de még mennyire,ha ezt a mennyiséget egész farm aratásakor adja?:mad:
    Jobban teszik a BP-s szervereknél ásítozók,ha össze szedik magukat most már 1 kicsit. xD ÚTILAPU a lábukra lesz kötve,mert nincs gyereknap most még nekik sem.xDxDxD

Netudki50, zotmar, Melan és 10 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Jóóó reggelt:) Amióta átállították az órát azóta meg vagyok zavarodva. xD
    Remélem már mindenhova el van ültetve kezdésre a mag vagy a fa. ;) Tudod amit mondtam: mindig figyeld hogy a növény és a felrepi egyensúlyban legyen. Ha látod hogy több a növény mint a felrepi akkor minden területre felrepiért ültess amíg nem érik be egymást.

10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Figyelek kukorikám mindenre. Még a súlyomra is. 164 cm és 58 kg. :DHa nem jön elég felrepi,akkor Te fogsz itt röppenni be.:inlove:Amúgy nincs változás.Nem kell fogyóznom sem,mert tartom a súlyom is.xDxDxD

Netudki50, zotmar, Melan és 5 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Akkor kb. egy súlycsoportban vagyunk, ha nem figyelsz a tanácsaimra akkor még egy boxmeccset is lejátszhatunk. xD
    Csak okosan , ügyesen csinálni és akkor meglesz az eredmény. ;)

Netudki50, osztrak12, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Nem kapirgáltam semmi "olyanban", de eddig még mindig összejött a kellő mennyiségű felröpi 0 percezés nélkül. Most is össze kell, hogy jöjjön! Fa alig van kinn, így szántón lóherével kezdek. Majd elválik... tudjátok a vak tyúk is talál...
    ( Csacskamacska vagyok a másik farmomról, úgy gondoltam Kukori után ez stilszerűbb!:)

Netudki50, zotmar, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  13. hóember201

hóember201 Utánpótlás-írogató

Nem valami csábító event, főleg a mai után, megint egy kis hiba, aztán hiába dolgozok annyit! Szerintem kihagyom, nagyot csalódtam. Most már ez nem játék sokszor inkább kényszer, azt meg minek?!

Melan, §Böbe13§, Margó1952 és 2 más kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Az a 58 kg nekem is jól jönnexDxDxD

bogisaci60, osztrak12, Melan és 5 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Tudatosan táplálkozzál, mindig tudd mikor táplálkoztálxDxDHejj de nem hiányzik ez az eventxDUnom már az ilyen szántok-vetek-boronálok eventeket.A Bahamákon már napozni is lehetne.Nem lehetne oda költözni kicsit?xD

16. kukori80

xDxDxDxDxD
    Többet kell kapálgatni és lemennek a kilók. xD

Evita-55, zotmar, Netudki50 és 8 más kedveli ezt.
  17. pietro52

pietro52 Fórumlakó

A munkások teljesen kimentek a divatból?

taga1, Tomo1976, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia. Nem kell minden eventet megcsinálni, látod sokan inkább pajtát töltenek. Neked kell eldönteni hogy mi éri meg inkább.

19. -Hétszilvafás-

-Hétszilvafás- Utánpótlás-írogató

A húsvéti apróságai valóban tetszettek. Egyébként lehetne rövidebb és hosszabb is az eventgaz érési ideje. A 8 órás is sokkal jobban tetszene. Ez a 6 óra pont semmilyen. Hosszú, hogy a géphez közel legyen az ember és rövid, ha csinál valami mást (mondjuk dolgozik).

-szimi-, zotmar, Netudki50 és 8 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Soha nem a növény letermelésével van a gond hanem a felreppenővel. Amikor dolgozol ültess hosszú növényt és amikor gépnél vagy akkor ültesd az eventest.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.