Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 18.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Komolyan mondom, éjjel ha hazaesek, akkor még felfogom keresni az írásod :p csak ne kelljen sokat keresnem :p

genka53, zotmar, Netudki50 és 6 más kedveli ezt.
  2. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Néha osonkbe az elefántokhoz, egy kis mogyoróvajért, hátha add egy kis pluszt :) És persze te ne izgasd magad mint a szentjanik :D

zotmar, Netudki50 és bindi5454 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Csak tekerj addig amíg egy kakast nem látsz táblával a nyakában. Na az én leszek. xD
    Én is érdeklődéssel várom hogy mennyit fogok kapni. xD

genka53, osztrak12, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. Marcsy56

Marcsy56 Fórum-zöldfülű

Üdv Gazdatársak! Nekem első olvasatra tetszik az event, lehet ez is egyike lesz azon keveseknek, amiben látok elég sikerélményt és belevágok. Túl vagyunk a húsvéti piackisöprésen, mert hát az az event nekem arról szólt, és végre megválogathatom mire is tartok igényt. Nem kell 3-4 napig csak "szegényes" jutalmakért kutyagolni, hogy aztán az event végén azzal szembesüljek, hogy nincs elég felröpi, és jobban jártam volna, ha inkább a bahamás küldiket csinálom. Itt eldönthetem miért dolgozom, megéri-e nekem, és mivel maradt némi csengő pengő a svájci bankszámlámon, még meg is toldhatom pár segédelemmel a küldetés sikerét! Persze megértem a fanyalgókat is, akik neon ólak esőjét várják, meg azt, hogy a felhősorért elég legyen 5 kukacos almát bedobni a pajta sarkából, de hát abban nem lenne kihívás. Így viszont, aki kicsit igyekszik, jó eséllyel nyerhet is, ha mást nem, hát tapasztalatot biztosan.

csillaglili55, Peszi2, taga1 és 16 más kedveli ezt.
  5. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Hát én nagyon messze vagyok az 58 kg-tól...
    De...rájöttem, hogy akinek aranyból van a szíve, drótkötélből az idegei, és acélból a jelleme, az könnyű nem lehet.:p;)

A bingó eventet csak immel -ámmal fogom csinálni, és jutok ameddig jutok. Az aranybanánok jól jönnének. Majd meglátom. Bontani , átrendezni most én sem fogok. J.

SenMor, ursa11, times84 és 14 más kedveli ezt.
  6. kukori80

:D:D:D:D Ez nagyon szellemes volt.

Peszi2, genka53, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
  7. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Arra gondoltam, kipróbálom az előző event tuti növényeit kisföldben /csipkebogyó és sárgadinnye/, meglátjuk mire lesz jó!
    Sikeres eventkezdést mindenkinek!

Peszi2, Netudki50, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

xDIlyenkor sajnálom, hogy nincs időm a Bolondgombára...

Ha valaki rafkós volt az előző event alatt, s még egy kis ideje is volt, a sali-búza-répa-széna kombó árából degeszre tömhette a pajtáját a hétvégén. Nagyon jó kis ajánlatokat lehetett kifogni! Pl. 3 ezer körül vettem egy 400 tételes angóragyapjút, már most 8 ezer felett van az ára...;)

Ezt de jó, hogy mondod, az ikonból rá nem jöttem volna, hogy az TP bónusz. A reggeli aratásig még nekem is dekorok vannak kint. Szupiszomszédom meglepett tegnap este egy 36 órás 50%-os TP-bónusszal. Csak győzzem reggel kapkodni a sok TP-t! Reszkess Steve, jövök utánad! xD

Utoljára szerkesztett: 18.4.17
    Sonche, briguka, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Próbáld ki. Minden a Te kezedben van csak élni kell vele az időbeosztásodtól függően. Ha kevés az időd akkor rakd komforba vízzel és trágyával. Ha több időd van akkor rakd 1x1-be vagy 2x1-be. Az a lényeg hogy ne álljon órákig a földben.
    Szépen vagyunk nem mondom. xDxDxD

Gio, briguka, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Szomszéd,

De titokzatos vagyxD Az előző event alatt tenyésztettél, hogy dupla legyen a Pannik száma. Most mi a terv?:D Tripla?xD

Eventbe belevágok, mert a húsvét után még nem rendezkedtem vissza, úgyhogy mindegy is:D Mentek ki a fák, aztán meglátjuk hogy alakul. A felhő nem annyira jó, nem is kér sok mindent. Nekem AB jól jön, azután meg már nem sok marad a full eventhez:)

Érdekes tervet csináltak amúgy BP-nél, péntektől újrahasznositó event. Aki hétközben nem tud eventgazt termelni, mert munka, suli, stb. az hétvégén majd szorithat, hogy a 6 órás eventgaz a nublon aksikat is jól adja majd:oops: Bár amúgy sem tudom mit akarnak egy 3 napos nublon eventtelo_O Majd kiderül:)

Sonche, Peszi2, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mindenki kibeszélt és megbeszélt mindent;) Nálam is tutira kezdésre van beállitva...most várom mert végre itthon leszek eventkezdéskor...de remélem ezt tudják odafönt is és rendesen indul az event:p:D
    Szóval Kukori jól olvastam?? a kitehetők jóval több felröppit adnak??? ezt holnap számolom:D:D:D

Sonche, Gio, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia Melan:) Ha jól emlékszem, legutóbb már nem rakták be előre a felrepiket csak eventkezdéskor, azért mert nem lehet halmozni. Szerintem most is csak eventkezdéskor kapjuk a felrepiket.
    xDxDxDHolnap akkor együtt fogjuk számolni. xD

Gio, genka53, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Kukori,
    Ezért is mondtam, hogy érdekes szervezés. Aki hétközben hosszúval gyűjtögeti a felröpiket a bingóhoz, és hétvégén termeli le az eventgazt, az reménykedhet benne, hogy a 6 órás gaz is jól adja majd a nublonaksikat, mert már előtte sem gyűjthetünk.

Sonche, Gio, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Az a baj hogy már nem emlékszem rá hogy a legutóbbinál mi adta jól a felrepit. Majd kicsit bele kell rázódni megint.

Gio, zotmar, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

A nublonosra én sem. De gondolom ideális esetben az lenne a jó, hogy ha a bingós eventgaz le legyen termelve addigra, hogy utána azt ültethessünk, amit éppen akarunk a nublonokhoz.

Ha nincs meg az eventgaz, akkor nem nagyon lesz választásunk:cry:

Sonche, Gio, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Igen. Aki a nublonosban is szeretne részt venni annak most fontos hogy gyorsan letermelje az eventes növényt.

Gio, genka53, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  17. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Ez a felhősor ahogy olvasom, sokunkat nem dob fel, de megcsinálom. Sok sikert Mindenkinek! Sikerre fel! Kapa éles, csizma ragyog, kedvünk van, időnk? Eddig OK. Engem a nublonos izgat, kéne a 4. kitehető már és FP, mert nagyon szeretném a varázsfát kiváltani, meg még mást is. Aksi kell már ide nekem is, mert lemerülök a sokaságban. Én még mindig maradok a mondásomnál, a kevesebb néha több. Ne a mennyiségre koncentráljunk, hanem a minőségre. Ezt a BP nem így látja, de mi nem főállású játékosok vagyunk. Én legalábbis biztos nem. Az Ólválogatást már bizti kihagyom. A Valdi már nem izgatott, nem működött nálam, nem is volt a felhozatalban, ami izgatna. Tehát eventre felkészülve, jó éccakát és holnapra sok röpit a Gazdáknak!

Sonche, Gio, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem lehetetlen azért, csak kicsit csipkedni kell magunkat szerdán és csütörtökön:)

Szerintem ez a bingós event akár simán kihagyható. A felhő olyan "elmegy" kategória, szerintem nem sok gazdának hiányozna, ha épp nem lenne meg. Persze vannak benne hasznos dolgok, mint AB, meg ilyenek, de még az sem kötelező szerintem.

A kevesebb néha tényleg több, de mi is válogathatunk. Valdinál csak annyit néztem meg hogy tényleg megvan-e minden amit akartam. A nublonoknál végülis eventgaz nincs, az aksik majd jönnek ahogy jönnek:)

Én nem izgatom magam, majd annyi jön össze, ami összejön. Bingósat szépen csinálgatom, a nublonok meg majd kialakulnak. Ez csak egy játék, nem kell nekem mindent fullra csinálni:D

Sonche, Gio, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Úgy hidd el,hogy bármikor-bármit ehetek,nekem ez a súlyom.:DHa torta vagy bármilyen krémes süti van itthon,akkor éjszaka biztos eszem,mert meghalnék talán éhen reggelre.Akkor viszont kivetne,aratna,locsolna itt helyettem ?:music:Boxmeccset bevállalom.:D Kiüssük közösen, aki megint röpit kéret a játékba a gaz mellé heti 2x.xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 18.4.17
    Gio, ursa11, Beus85 és 6 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Ezzel nem értek egyet. A felhő most még kihagyható, de miután x szint ezért én nem hagynám ki. 2 területen fogok ültetni a 4 helyett, ebből is látszik hogy nekem se mozgatta meg a fantáziámat, viszont kell. xD Az a biztos ha nálam van. xD

Gio, ursa11, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.