Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezt értem, csak azt nem hogy miért nem váltottad ki legalább az alap terményeseket. Akkor lenne egy biztonságod hogy van ilyen ólad is, mert gondolom 300 ezerért nem fogod megvenni darabját. Habár rólad még azt is feltételezem. :D

Maszatka47, alx528, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

A fesztivál előkészületei befejeződtek, így már csak a élvezet maradt hátra végére :)
    Event ezzel befejezve :)
    Köszönöm az összesítő infókat :)

Most jöhet a Vadon nehézségei :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még csinálják :)

Üdv: DRAGON86

Maszatka47, Gio, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  3. zsu1209

zsu1209 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    nektek tuti hogy logikus ,nekem nem.Mi állítja elő az illatgyertyát?

Gio kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az "állatmánia" eventben szerezhettük meg ezt a Gyertyaöntő műhelyt, (borz műhelyes ólja-nem építhető meg)
    2017. januárjában.

Gyertyaöntő műhely

Tulajdonságai:
    • Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 21
    • Kategória: emlős
    • Érésidő: 32:00 óra
    • Amit ad: 290 TP, 1x illatgyertya
    • Etetéséhez szükséges: 1x borztáp, 2x borz

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatmánia.14659/

A piacon ez a termék megvásárolható, ha nincs hozzá meg a terményes ólad.

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  5. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

64 napja játszom, de már gondolkodom azon hogy befejezem. Még megvárom az e havi eventeket /mert kiváncsi vagyok rá/ és akkor eldöntőm mi legyen. Persze nem rendelkezem sok olyannal ami könnyebbé tehetné az event elkészültét. Sokszor csak kapkodom a fejem hogy milyen bagolyról, panniról írtok. Nekem olyanom nincs, de már képen láttam a pannit! Olvasom folyamatosan a fórumot amiből sok infót szerzek és tényleg nagyon igyekszem. Viszont a mostani eventet én sem fogom befejezni.
    Vannak szomszédaim akiknek minden nap küldőm az ajándékot és csak hárman viszonozzák. Ezért szelektáltam.
    Ne vegyétek síránkozásnak,de csak a tényeket írtam le.
    Szerintem az eventeket jobb lett volna több csoportra osztani. /kezdő, haladó és nagy szintű/, mert jelenleg mindenkitől ugyan azt a színtet várják el. Persze hogy sok játékosnak elmegy a kedve, hiszen dolgozik, még sincs sikerélménye.
    Sajnálom, de ez a véleményem. Most pedig lehet szidni, ezért már előre sírok.:cry:;)

ursa11, ERZSI051949, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  6. tereza6517

tereza6517 Haladó

Én kb. két hete várok csibére. Ennyit az új játékosokról. :(

Maszatka47, kukori80 és Leho69 kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia. Nem fogunk szidni mert nincs miért.:) Egy bölcsődés nem tud rögtön egyetemre menni mert nincs meg hozzá a tudása, meg még nem is tud járni. Ehhez a játékhoz kitartás kell meg persze egy kicsi tudás is. Minél többet tudsz, annál gyorsabban haladsz. Olvassál sokat, tanuld meg a trükköket, kérdezzél minél többet és akkor haladni fogsz. Nagyon sok gazda szívesen fog segíteni neked. Sok sikert és nehogy feladd itt az elején mert megharaplak. :)Adjál magadnak esélyt a sikerélményre.;)

Maszatka47, majoranna65, *Titi56* és 9 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Azért ha 2 hónapja játszol még csak, ne várd, hogy minden event sikerülni fog. Majd idővel. Mindenki a nulláról kezdte, nemcsak te. :)Kitartást! :) Menni fog az. :)

Maszatka47, Gio és Brigi031976 kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A feltételezés jogos. Volt már olyan 10 percem, amikor több, mint 1 milliárdot költöttem. És lehet, hogy még lesz is. Ha valami megéri én veszem. Ami meg nem azt adom. Az illatgyertya nem érte meg. Mindet eladtam. Gondolod, hogy 10 millát beöntök egy ilyen event egyetlen lámpácskájába. Ha if. Jhon Ross Ewing lennék akkor sem. Inkább megvenném a BPt Kínával együtt.

Maszatka47, anci091551, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  10. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szerintem arra is van osztva csak nem közlik nehogy ebből is probléma legyen hogy nem mindenki egyenlő így aki megtudja csinálni meg csinálja aki meg nem az nem csinálja meg az a gond hogy két egyforma szintű játékosnak sem biztos hogy egyforma színvonalú a farmja:)

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  11. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Töröltek! :sleepy: Tudom off volt,de hányan irnak itt offot....ugylátszik csak én vagyok a fekete bárány :sleepy::sleepy::sleepy:

Maszatka47 kedveli ezt.
  12. kukori80

No én meg már oda lyukadtam ki hogy nem adok el semmit. :D Nincs sok időm piacozni , mostanában nem is vagyok kezdésnél hogy be tudjak vásárolni. ;) Talán a piacok összevonása lendít valamit a dolgon, vagy nem. :)

Maszatka47, Samborg, dettiapa és 3 más kedveli ezt.
  13. dobsa73

dobsa73 Utánpótlás-írogató

Én február óta várok csibére. Az illatgyertya nálunk is 251.000 felett kezdődik.

Maszatka47 kedveli ezt.
  14. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szééép jó estéééét!

Csak ideértem végre. Sikerült befejeznem az eventet, a titokzatos ólból pedig krokim lett. Nem zsiráf, de a krokiból is egy volt eddig, úgyhogy annak is nagyon örülök :) Szerencsésen zártam az eventeket!
    Akik még küzdenek, azoknak kitartást!! A végzett, profi szentjánosbogár röptetőknek pedig jó pihenést!

Maszatka47, ursa11, dettiapa és 2 más kedveli ezt.
  15. dettiapa

dettiapa Utánpótlás-írogató

Illatgyertyám nincs...:cry: Elfelejtettem az event elején ellenőrizni a pajtát, vakon ültettem napokig. :mad: Most már nincs időm legyártani, venni meg nem fogok darabját 350 ezerért....:oops::oops::oops: Felhő nem lesz. :mad:>:(:cry:

16. kukori80

Ha adsz neki szupertápot akkor valamennyit le tudsz gyártani. A többit meg tudod venni, viszont kapsz a felhőtől 20 ezer CSP-t (nem minden nap , mert lesz benne csúszás), de hosszútávon a felhőtől vissza fogod kapni a pénzt.

Maszatka47, Beus85, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  17. alx528

alx528 Fórum mestere

Ez a probléma a "fiatal " "játékosokkal " elvárják ,hogy mindenük meglegyen ne kelljen küzdeni semmiért !
    ( pont mint a való világba) :(

18. kukori80

Szerintem meg nem fiatal játékos volt. Visszaolvastam és volt egy szó az írásában ami arra utalt hogy egy tapasztalt játékos kezdő farmjáról írt, csak nem tudom miért. Remélem egyszer megtudjuk. ;)

Maszatka47, lukimi és Ninett79 kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, ezért is írtam neki, hogy mindenki a nulláról kezdte... :)

Maszatka47 kedveli ezt.
  20. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

Bocsi hogy válaszolók! Nálad a "fiatal" "játékosok elnevezés mit takar? Kezdő farmozó, vagy egyébként fiatal személyek.
    Jól tudtam hogy ha elkezdem a játékot nulláról indulók. Nem vártam el hogy mindenem meglegyen. Kemény munkával értem el hogy ennyi idő alatt eljutottam a 71. szintre.
    Más farmos játékkal játszottam hosszú évekig.

Varázslat6869 és alpha58 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.