Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Pont feletted írtam hogy Te nem vagy kezdő. Jól gondolom?

Maszatka47 és Leho69 kedveli ezt.
  2. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

Ahogy írtam, más farmos játékkal játszottam 6 évig. Ezt a mostanit csak 64 napja kezdtem, de gyorsan haladok.

Gio, Maszatka47, Varázslat6869 és 2 más kedveli ezt.
  3. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Event kész. :)
    A titkosokból sem lett semmi újdonság. Talán majd legközelebb. :)

4. kukori80

Értem, de ezt a játékot már ismered, nem vagy teljesen új, mert olyat csináltál amit egy kezdő soha. Csak azért hogy tisztázzuk a dolgokat. Bárki bármiben szívesen fog segíteni neked csak legyél őszinte. Hidd el hogy akkor sokkal többet kaphatsz.;)

Maszatka47, HéricsBáró és brozsa kedveli ezt.
  5. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

Komolyan mondom hogy a Farmera játékkal 64 napja játszom.

Gio, Varázslat6869 és Leho69 kedveli ezt.
  6. kukori80

Abban nem is kételkedtem, de hogy előtte ismerted a játékot abban már igen. ;)

Maszatka47 kedveli ezt.
  7. -Pancsi2000-

-Pancsi2000- Járnitanuló

Sziasztok szeretnék kérni korsót aki tud küldjön, még 50 hiányzik, köszi.

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Rosszul gondolod. Kezdő. (Ha nem,kiadom neki az álcázás Nobel-díját.)
    Ha valaki 2010ben ismerte a Farmeramát és abbahagyta, az most a belépésen kívül semmit sem ismer, annyira megváltozott.
    Kezdő is okozhat meglepetést. És úgy veszem észre, hogy sokat olvas. Az pedig sokat ér. 3 perc alatt rá lehet jönni, egy modinak, ha valaki álcázza magát. Márpedig "sűrűn dolgoztatja" a modikat kérdéseivel.
    Nyugodj meg Tarajos. Kezdő ilyeneket sem szokott csinálni, ezért vannak a kivételek. Ilyen kezdőkre várunk, nem?

Csak nyugodtan. Ez stratégiai játék. A tudással a farmot kell fejleszteni, hogy a lehetőségeid bővüljenek.
    A farmot meg kell erősíteni eszközökkel és készletekkel. Ha költesz rá, ha nem, ez időigényes. Egy idő után viszont könnyűvé válnak a dolgok.
    Jó úton vagy, de még az elején. Kb 6 hónap múlva, ha visszanézel arra, amit most tud a farmod, és akkor mit fog tudni...

Maszatka47, HéricsBáró, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Első olvasatra lerí, hogy nem kezdő vagy. Öt másodperc alatt! Még, hogy nem tudod mi a bagoly, meg panni.....

10. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

szia ne aggodj az még semmi én több éve várok már

Maszatka47 kedveli ezt.
  11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én értem, azt hiszem. Sok régi motorostól hallottuk már ezt, hogy több szint kellene az eventekbe, csak szerintem a régi farmjáról már nem veszik komolyan, mert mindig megkapja, hogy ilyen szintű farm már igazán meg kéne tudja oldani az eventeket...Gondolta jobban komolyan veszik, ha kezdőnek adja ki magát. Nevetséges.

Ahogy az a duma is, hogy ,,mindenkitől ugyanazt a szintet várják el". Senkitől nem várnak el semmit, akármeddig csinálható az event, nem kötelező végig. Aki úgy érzi, hogy muszáj befejeznie, az saját magától vár el dolgokat, nem a BP tőle, ne keverjük a szezont a fazonnal :)

Maszatka47, majoranna65, rozo52 és 5 más kedveli ezt.
  12. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Én is vártam , de nem jött. Csak régi narancsólak, régi fácskák, semmi új. Jó, hogy lesz szemfogkefeüzemem, mert krokodilom sincs.

Gio, Csókos, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia! Nem szid senki,ezért ne fakadj sírva :D Az event lefordítva magyarra: eseményt jelent ami minden alkalommal más. Te most 64 napos farmként ne az eventekkel foglalkozz, hanem a farmod fejlesztésével, és a gazdaköri feladatok megoldásával. Miért akarsz eventezni, amikor biztos, hogy vannak megoldatlan gazdaköri feladataid? Szépen kényelmesen megtudod őket csinálni, a saját tempódban a saját stratégiád mentén és már is lesz sikerélményed. Eventezni meg majd ráérsz akkor ha már elég erős hozzá a farmod. De ezt nem is kellene mondani, szerintem Te ezt pontosan tudod. :p

Maszatka47, taga1, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Talán segít, ha reálisabb célokat tűzöl ki magadnak és így nem fosztod meg magad a játék örömétől. Nem úgy tűnik, hogy bárki is szidott volna, így sírnod sem kell. Pannit én is csak képen láttam és másoktól hallottam róla. Nem az egyedül üdvözítő megoldás. A következő event épp teleholdas lesz, abból messzemenő következtetést ne vonj le, mert gyakran necces sokaknak. Harpagon módra bánok a szupi trágyával, de lehet, hogy ez most elvisz néhány százat.
    Jól megtréfáltam magamat szombaton, a boszi tojás bűvöletébe éltem és ennek örömére megbuktam matekból. Egy azaz egy db bogyó hiányzott az utolsó lámpácskához. No de semmi baj megvan a tojdli is és a felhőcske is. Végeztem a vadon állataival is, beesett egy ugrálós békaherceg. Nem csókdostam, még átváltozik valami nem fontos dologgá.

Utoljára szerkesztett: 16.10.17
    Maszatka47, taga1, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. GezeMize

GezeMize Fórum-zöldfülű

Üdv!

Nálam is az poén az egészben, hogy a 30db gyertya miatt, nem tudom befejezni az eventet. Mivel a sok-sok event következtében állatokat már réges-régen nem tudok kitenni, így termelni se. Vennék én a piacon, de kedveseim: 250e-300e egy db gyertya. Egy! Kb. nekem olyan 7-8m szokott lenni... Ezt, is meg kellene oldani, nevetségesen magasak az árak.
    A tenyésztős eventeket már régen nem csinálom.
    Kérném a kedves visszajelző csapatot, hogy a visszaforgatás kérdését vessék fel a vezetőségnek. Tehát, pl: tudják mikor lesz tenyésztés, akkor addigra, eventekből és nyereményekből, amiket meg lehet csinálni, kapjunk annyit, hogy elég legyen a táp. Kérem szépen, a tápvásárlás azért van, annak van, aki rááldoz annyit, hogy pluszban! tenyészthessen...
    Azt akarom jelezni, hogy ahhoz képest, amit teljesíteni kell elképesztően kevés a jutalom.
    Itt jegyezném meg, mikor próbálok a gazdakörből sztápot kisajtolni, mindig röhögök, hogy 300 állat + ez meg ez bedobásáért kapok 10-et... xD . Érdekesség kedvéért: a legelső és legutolsó arany állatom egy tyúk volt, mikor a tyúk tenyésztése bejött...
    Itt tartunk.

Szép Napot!

Maszatka47, Gio, Szabi451 és 4 más kedveli ezt.
  16. Farmi

Farmi Fórummogul

Szép napot , szia . száomra érthetelen hogy állatokat nem tudsz kitenni igy termelni sem , ha ellátogatsz a bölcs tölgyhöz csillagért ki tudod váltani a vadaskertet , / állatoknak / , füvészkertet / fáknak / , manufakturát , / terményes ólaknak / és ezeket még event idején sem kell leszedni . A piaccal kapcsolatban csak egy gondolat , mindig a kereslet - kinálat határozza meg !!! , az aktuális termék - termény - állat árát. A szupertáprl csak annyit , van malom ahol lehet keverni , valóban a gazdaköriknek nem az a feladata hogy ellásson szupival , és egyébbel , mindenből ad egy kicsit . Végül de nem utolsó sorban lehet választani a tenyésztős eventeknél , csinálom - nem csinálom ! A magam részéről nem tartom szégyennek hogy 126 szinten a sok állatos gazdakori ugy kb feléig van kész , mivel részemre nem éri meg a szupit rá áldozni.
    S hogy ne legyek off , event szombaton kész lett , azóta pajta feltöltés van . :) és illat gyertyából némi apró pénzem is lett olyan 10 milla

Maszatka47, taga1 és Gio kedveli ezt.
  17. -monalissa.

-monalissa. Utánpótlás-írogató

hol lehetne termoszt kérni ...?kéne még pár db-elöre is kösz

18. GezeMize

GezeMize Fórum-zöldfülű

Tudod, épp erről beszélek, ha nem tudok gazdakört csinálni, eventet, csillag sincs.. stb, gondolom ezt nem kell magyaráznom. Már ott tartok, hogy nem tudok állatot kitenni, mert ugye sok helyet foglal...és kell a föld az eventnek, ezt sem kell magyarázni. Az a pár nap mikor épp nincs semmi, viszont egy terményes ól 30 nemtomhány óráig érik...
    Nem kell rajta gondolkodni, csak elfogadni és megérteni. Attól, hogy te babán állsz, tán többek nem. Onnantól kezdve viszont csapdába esik és csak a nagyon nagyon minimálisat tudja hozni.
    Ehhez még hozzájön, nem mindenki egyformán gondozza a földjét: idő, pénz...
    Persze, lehet választani: tudod az arany középút kellene, egyrészt event nélkül, minek van itt az ember (mindenki megtalálhatja benne amit szeret, de kell azért a kihívás), másrészt event-event hátán azt se tudod mihez fogj... Nem ragozom tovább: értsük egymást.

Szabi451 kedveli ezt.
  19. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Kedves Moderátorok!

Látom, ki lett törölve a hozzászólásom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.17
    Szabi451 kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Jelzésed itt off! Ezért töröltem!
    Ha a javításban illetékes kolléga gépközelbe lesz, javítani fogja az észrevételezett hibát!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.