Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

2. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szia!Nem szidunk dehogy szidunk, de ha elfogadsz egy tanácsot ne add föl, hidd el lesz ez jobb is.
    Gyere olvasgatni, hogy tudjad mivel kell készülni a következőre. Amikor én ilyen"kicsi" voltam azt se tudtam mi az az event, csak vetettem, arattam mindenből tartalékoltam(elmondanám nem is tudtuk előre, hogy event van,egyszercsak lett). Pannit már nehezen tudsz szerezni, de igyekezzél, hogy az élő legendád fullos legyen, onnantól egyre több röpi jön. Ma már nem tudok neked küldeni felröpit, de máskor időben írj egy levélkét! Jaj és van felröpikérő topik is, hidd el sokan segítenek.
    Jó játékot!

taga1 és Gio kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Bocsi, hogy beleböfögök de nem bírtam szó nélkül itt elmenni évek óta nagyon sok ember panaszkodik, hogy nem bír pajtát tölteni meg nem bírja a sok eventet. A fórumon vannak olyan részek ahol nagyon sok okosságot lehet találni taktikákat! Ma holnap 3 éve játszok. 2 évig űztem hajtottam az eventeket mert fejlődni kell meg no... De kb 1 éve fedeztem fel a fórum meg a facen vannak elég jó farmos csoportok ahol lehet ötleteket gyűjteni! Tavalyi top után azt mondtam magamnak kínlódhatok az eventekkel nem fog sikerülni most 100 most 150 stb... felröpi hiányzik így csak a kudarc és nem a kikapcsolodás fogja jellemezni a játékomat.
    Na szóval fórumon is facen is kaptam sok olyan ötletet tippet amihez nem kell valós forintot ráfordítani a játékra ahoz hogy sikert érjen el az ember! Csak tudatosan kell játszani! a lényeg aza utobbi 1 évbe eljutottam oda hogy nem nagy mennyiség de minden kategóriának minden általam elérhető eleméből van annyi a pajtámba hogy egy event nem tud rajtam kifogni! És ehez csak annyit csinálok hogy a farmon az egyik területre csak fákat ólakat pakolok és időnként cserélem őket míg a másik két területen csak földeket teszek le és szerintem 100 fa meg mondjuk 20 kivi ól ad annyi felröpit és annyiszor mint egy terület szegfű és mégis tellik a pajta!
    Időgyorsításra meg vannak pénzes és nem pénzes megoldások.
    Igaz én pénzt is költök a játékra de azt is tudatosan 2-3000Ft-ból össze lehet hozni a havi arató vetőgépet titokól turbómalom meg pár titkosra is tellik

amúgy ne legyek off event nem sikerült mert a hétvégn vv-s elfoglaltságaim miatt pár aratás kimaradt de így is csak 70 felröpivel maradtam el

4. GezeMize

GezeMize Fórum-zöldfülű

Én már a kezdetek óta nyomom... Régebben nekem is volt mindenből, vissza is tudtam termelni, ami kellett, eventeket 2-3 nappal előbb befejeztem... Tudom miről beszélek, kérlek. Ezeket én is mind tudom és próbálkozom.
    Az a baj, hogy ez nagyon összetett és kicsit félre is húz titeket, mert egyszerűen írom le. Az akkor és most nagyon nagyon messze van egymástól.
    Annyi időm van rá, mint régen. Nézd meg, itt tartok...kb. minden második eventet nem tudom befejezni, a tenyésztőseket el sem kezdem, félig minek csináljam, csak elmegy rá a táp, a semmire.
    Ha szavaznom kéne, az időre tenném. Kell idő, hogy a napi dolgok, munka egyéb mellett tudj foglalkozni vele (sok event miatt nincs), kell idő, hogy a farmod rendben, átgondoltam tudd rendezni, (munkások hiányában megint csak körülményes és lassú), mindig akkor arass, mikor épp szükséges, gyorsan és hatékonyan (ami a-v gép hiányában ennyi földön szintén mocsok lassú) stb.
    Tessék érteni, nem kell ennyi event, jöhetnek a nagy alkalmak, majd pihenő hetek, hogy az ember leülhessen és nyugalomban, még kézzel is arasson-vessen, termeljen ami jól esik.

UI: ráment ingem-gatyám, alig maradt pénzem, de sikerült megvennem a gyertyákat. Nem igazán töltött el a befejezett munka öröme.
    :D

Gio, Maszatka47, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  5. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Nem biztos, hogy ebben a játékban nem kezdő. Én is játszom másik farmos játékot, és senki nem hinné el, hogy egyáltalán nem ismertem, de mivel itt 7 éve játszom, nagyon gyorsan felzárkoztam a többiekhez. Ültetős játékoknál elég, ha egynél rutint szerzel, akkor már meglepetés nem érhet. Nincs fórum aminél már nem rutinosan olvasgatsz, és nagyon gyorsan át lehet látni.

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  6. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sajnos nem tudom befejezni a szentjánost 15-perc kellene még:wuerg:
    meló mellet ez most nem ment jól:(
    akinek sikerült gratula:)

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  7. narancs69

narancs69 Junior szaki

Sziasztok! ... az evént végén így állok,hiányzik 2300 event növény és van 227 felröpim pluszba(gondolom jól jött volna valakinek) ,természetesen az event nem lesz befejezve sikeresen.... :)

Gio, Maszatka47 és stellácska26 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Kedves gazdák!
    Az event véget ért a topikot zárjuk! Találkozunk a következő csevegőben.
    Köszönjük hozzászólásaitokat tanácsaitokat.

Gio, stellácska26 és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.