Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. erica170

erica170 Utánpótlás-írogató

Nekem egy darab sincs a piacon sincs nem tudom mi lesz.:cry:

osztrak12 és Sziszi1950 kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem egy ismertetőt nézünk?:music: Mi ezt a felhőt akarjuk kihagyni:

Szentjánosbogár fesztivál Ősz felhősor
    • Lezárási idő: 28:00 óra
    • Kategória: Haladási sorok
    • Jutalom:
      • 17.000 TP
      • 13.000 BTP
      • 20.000 CSP
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyezhetők rá. (Száguldás gondolatban, Elszállt szélkerék, Ravasz lufiárus)
    Itt ugyan szó sincs 0 percezésről, de egy 0 perces tenyésztésben mindig a szupertáp hiány fog gátolni, nem egy felhő.:eek:
    Ha majd egyszer ingyen fogják a szupertápot osztogatni, akkor is túlélem valahogy, ha a tenyésztelepeim 0 perc helyett 5 perc alatt érnek be.

kosagi, osztrak12, újfarm53 és 17 más kedveli ezt.
  3. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Hasonló helyzetben vagyok: 10 db. illatgyertya van a pajtámban, a piacon egyetlen darabot sem lehet kapni.Egy ólam van, amely naponta szupertáppal ad kettőt, tehát 10 napig kellene tartania az eventnek hogy a még hiányzó 20 db-t "kitermeljem". Ez az event így nagyon "gáz".

ZitaGAZDA03, osztrak12, szida57 és 3 más kedveli ezt.
  4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Teljesen egyetértünk!

osztrak12 kedveli ezt.
  5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Az izzó bogyó a kedvenc eventnövényem, így nem kérdés, hogy csinálom, szerintem gyönyörű:inlove::music:, megéri nem éri, csodaszép, csak sajnálom learatni:cry:. Gyertyával én is hadilábon állok, van összesen négy darab, rémlik, hogy egyszer kiraktam, de ezek szerint nem sokáig maradtxD, piacon nálam is szürke, majd termelgetek mellé. Olasz kölessel fogom várni az eventet 1x1-en, bahán fákkal(ha már múltkor így bejött:p).
    Mindenkinek sok felröpit!:music:

osztrak12, alpha58, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Majd lesz mikor 3-400000 lesz darabja.

1 óriási előnye lesz. 3 perc alatt ellőni 800 sztápot. Gondolod, hogy lesz majd 1800 kokárdás event is? Mit adnak majd abban? FA-fa erdőt?
    Így a BP bevétele nőhet, ha nullperc a tenyésztés. Minden előny a BPnél, de csak akkor, ha vásároltál. Addig amíg nem, minden előny a játékosnál.
    Egyébként a BP meggondolta magát:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-állatai-eventcsevegő.15608/page-2#post-762228
    Mellesleg itt csak a lámpákat gyújtogatjuk valami 28 órás felhőért. Illetve tisztelet a kivételnek.

Utoljára szerkesztett: 10.10.17
    osztrak12, újfarm53, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  7. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Igen,már értem csak annyi event fut egyszerre hogy én se tudom már hol tartok:music:A tenyésztéssel kapcsolatban meg ne legyél benne biztos hogy a jövőben nem találnak olyan valamit ki hogy a nulla percezés előny lesz:)

osztrak12, alpha58, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Na én ezt jól megcsináltam. xDxDxD

Gyorsan learattam és egy utolsó kör eventnövényt bedobtam komfortba. Nyúlperceztem a tegnap, felröpi van elég, gondoltam holnap reggelre még egy kis eventnövényt termelek néhány dobálózáshoz. Most ha reggel aratok és dobáózok, nem lesz felröpim. Ha nem aratok nem lesz dobálózás, de lesz (valamennyi) felröpim.

Ez a dilemma, most mit csináljak? :oops::oops:

-kaktuszable-, Gio, MamaMeseKertje és 3 más kedveli ezt.
  9. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Ha csak a 8-9-10 feladatot csinálom meg, megkapom a dekorokat és a felhőt?:inlove:

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem kell agyalni. Reggel aratsz, dobsz. Ezt adta a sors és nem véletlenül. A szentjani lámpásos olyan gyér, hogy arra nem érdemes gyúrni.

Előfordulhat, de az nem ebben az eventben lesz.

maniszla, nevada007, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  11. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Köszönöm, Professzor úr! Én is erre hajlottam.
    Úgy látom egy elven vagyunk: az életben semmi sem történik ok nélkül.

Akkor aratás, dobálás és utána a vízözön. Meglátjuk mi lesz a bingóból.

újfarm53, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Szia Prof. Uram.:)
    :D:D:D Nekem kell ez az ingyom-bingyom. :D
    Annyi event lesz hogy a kakas agyam már azt se tudja hova kapjon. Először megcsinálom az első alakzatot és kiveszem az 5 jelvényt, utána meg megyek ahogy eszembe jut. :)
    Szia. A feladatokhoz tartozik egy alakzat is.
    Ahhoz hogy a dekorokat megkapd, a fenti táblázatból kell megcsinálnod a 8-9-10. alakzatot. A felhőhöz pedig a 14. alakzat kell, tehát csak az összes feladat megcsinálása után kapod meg.

osztrak12, újfarm53, szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm!

Gio, kovacstne és kukori80 kedveli ezt.
  14. stefi49

stefi49 Haladó

Én is kevertem egy időben

15. stefi49

stefi49 Haladó

köszike

osztrak12, Gio és kovacsniki84 kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nekem most szerencsém van, csak 3 illatgyertya hiányzik. :p Azért kirakom és kint hagyom a piros gyertyaöntő műhelyemet, hátha jól jön valakinek, amit piacra dobok! ;) Erről jut eszembe, anno volt egy kis vita, hogy érdemes-e megszerezni a piros terményest drágán, ha már megszereztük az alapólat. Most azért örülök, hogy rendes táppal nem 32:00 óra alatt, hanem csak 18:15 alatt érik be!

A fentiekből okulva kétszer is megnézem, melyik csevegőben vagyok, mielőtt elküldöm a hsz-t. xD

17. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Basszus ez a 28:00 érése a felhőnek :( ahhoz képest nem ad olyan sokmindent. De mind1 ennek elenére megcsinálom az eventet.
    Csipkebogyó és sárgadinnyével várom a kezdést.100-120 felrepire számolok

osztrak12, MamaMeseKertje, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  18. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Csak abban reménykedem, hogy lesz a piacon illatgyertya, ui, nem tudtam műhelyt szerezni szupitáp híján -pedig gyártom rendesen -.

19. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem sincs, de nálunk a piacon sincs8)

osztrak12 és ho-hoboy kedveli ezt.
  20. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

A 4 db illatgyertyámmal, amit vettem, nem sokra jutokxD

Maszatka47, osztrak12, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.