Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 25.6.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amelyik lámpásra rákattintasz, az kigyullad, és kiírja alul, hogy mit kell szállítanod ahhoz, hogy a lámpás égve maradjon. Minden pályán felkapcsolható az összes lámpás az ajándékokért, de csak annyit kell ténylegesen felkapcsolni, amennyi a kiválasztott alakzathoz kell. Amíg nem adod be a kért dolgot a Szállítás gombbal, addig az csak "jelzőfény" a lámpáson. Amelyik lámpásnál a Szállítás gombot megnyomva leadod a kért dolgot (event növény, felröppenő, malomtermék), akkor az addig végig égve marad, amíg az alakzatot a Beváltás gombbal nem fejezed be. Ekkor az összes lámpás kialszik, az is, ami nem kellett volna kötelezően az alakzathoz.
    Javaslom olvasd át újra az Ismertető ezen részét, ha pedig ellenőrzést szeretnél kérni, akkor gyere kérlek Farm névvel és Farm ID-val segítségkérő topikba.
    Sok sikert a folytatáshoz!

-ágianyu33- és cicimsincs kedveli ezt.
  2. bfmariann

bfmariann Fórum-zöldfülű

Nem tudom mit rontottam el, már 9 alakzatnál beadtam a kért mennyiségeket, a beváltás gomb nem jelent meg, így kértem a következő alakzatokat. A haladási sávban is csak egy haladást mutat, pedig már kilencet megcsináltam. Egyetlen egyszer sem jelent meg a Beváltás gomb. Most nem tudom tovább menni. Kérlek segítsetek! ID 16957394 farmnév: bfmariann

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Azért nem jelenik meg a beváltás gomb, mert nincs összhangban a jobbra fent kért alakzat azzal, amit kiraksz - vagyis amelyik lámpákat felkapcsolod. Most kerestem neked egy olyan alakzatot, amit a legkevesebb veszteséggel tudsz befejezni.
    Számoztam, hogy melyik 7 lámpácska képezi az alakzatot. Ezt látod jobbra - a világos lila pöttyök mutatják. Azok a lámpák, amik az éppen aktuális alakzathoz tartoznak, kaptak a játéktérben 4 irányban egy "cicafület", hogy ezáltal is könnyebben megtalálhatóak legyenek. Sárga nyilakkal jelöltem.
    Most 2 lámpát kell még felkapcsolnod a 2-t és az 5-t. Az egyikhez 6 Teakedvenc kell. Kattints a lámpára, hogy világítson, majd kattints balra lent a szállítás gombra, mert csak akkor lesz maradandó a lámpa felkapcsolása. Majd az ötöshöz 320 eventnövényt kell beadnod. Ezután fog megjelenni a Beváltás gomb és át tudod venni az alakzatért járó jutalmat.

upload_2025-7-2_18-18-46.png

Így menj végig. Csak és kizárólag azokat a lámpákat kapcsold fel, ami az alakzathoz tartozik, mivel, még egy sincs teljesen befejezve , tartalékolnod kell a készleteidet.

Még van időd, ki tudod rakni az alakzatokat.
    Gyere vissza, ha elakadsz megint!

Sok sikert!

Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. bfmariann

bfmariann Fórum-zöldfülű

Igen, köszönöm a segítséget, csak ha a 2-t felkapcsolom az 5 kialszik, illetve forditva is igaz. Nem marad mind a két lámpa felkapcsolva. Mit tudok ilyenkor tenni?

5. Luminary

Amikor rákattintasz a lámpára, akkor kigyúlnak a fények, ezután beadod a kért Teakedvencet. Ekkor lesz maradandó a lámpa fénye, már nem fog elaludni, ha tovább lépsz.

Csak egyenként tudod felkapcsolni, hogy ne aludjon el.

kigyo51, GA-BI-O-Farm és Fätum kedveli ezt.
  6. bfmariann

bfmariann Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Így már készen is van az event. Köszönöm még egyszer!

smoldering és Luminary kedveli ezt.
  7. Luminary

Szuper!
    Örülök, hogy sikerült:)
    Gratulálok!

GA-BI-O-Farm és smoldering kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.