Visszajelzés Szentjánosbogaras szabadtéri buli eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!

A hortenziával biztosan nem lehetett nullázni soha! Nincs is szupertrágyára ható bónusza az üvegházban...

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, nemethnagyi és 3 más kedveli ezt.
  2. judorf

judorf Haladó

Tudom, de nekem akkor is úgy rémlik, hogy valahogy lehetett. Különben nem nemesítettem volna ki.

Leho69 és nemethnagyi kedveli ezt.
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

A krizantémmal lehet O percezni, én is azzal szoktam

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, nemethnagyi és 3 más kedveli ezt.
  4. judorf

judorf Haladó

Én is szoktam vele, meg a hajdinával is. Viszont most rájöttem, hogy kevés a hortenziám, lehet valamelyik gazdaköri miatt nemesítettem ki, mert így másfél óra alatt kész sima talajon. Mindegy, majd a nőszirommal fogok, abból is kevés van s kéne a sátor felröpi. A süti finom lett, már alig maradt.

5. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Szia! Én tegnap már az összes alakzatot kiraktam 1 kivételével 123 gaz hiányzott legközelebb meg eltűnt minden.
    A számlálom meg le nullázódott.

6. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia nemethnagyi!
    Az eventkiírásban
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogaras-szabadtéri-buli.19615/
    egyértelműen szerepel, hogy:
    "Ha egy mintázat minden lámpácskája világít, akkor megjelenik egy zöld pipa [​IMG] .
    Ha ezt a mintát szeretnénk beváltani, akkor kattintsunk erre a pipára, majd utána a 10. számmal jelölt "szállítás" gomb helyett "beváltás" gomb fog ott szerepelni.
    Ha ezt megtettük, minden lámpa kialszik és újra kezdhetjük a következő mintázatot.
    Fontos: csak azokat a lámpákat kapcsoljuk fel a beadásokkal, amik a kiválasztott mintázathoz szükségesek. Ugyanis a mintázat beváltása után minden kialszik és elveszik az is, amit esetleg nem oda szántunk volna."

Tehát mindig egy bizonyos mintát válasszunk ki, amelyet szeretnénk kirakni, és ezért csak abba a lámpásba adjuk be a kért event-kelléket, aminek folytán aztán kigyullad az a lámpás. Ha megvan az alakzathoz szükséges minden lámpáshoz a beadás, akkor a beváltás gombban fogadtatjuk el a rendszerrel, és akkor meg is jelenik a bal oldali sávon, hogy 1 minta elkészült.

GA-BI-O-Farm, Ribiszke és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. judorf

judorf Haladó

Ó te szegény! Milyen ügyes vagy, én most csak 5000 szupitrágyával gazdálkodom. Spórolnom kell vele. Biztos vissza kapsz majd mindent, csak 1 kicsit még várnunk kell. Na, a macsekom is megjelent, uzsonna ideje van. Megyek teletömni a bendőjét.

Szaby200342 és nemethnagyi kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Tamás. :) Remélem nem kínai órát vettél, nem csodálnám ha mindig elkésnél. :D:D:D
    Elakadtam az eventtel, sátorra kell várnom. :)

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok, komótosan haladgatok, 6 alakzat van kész. Először kiszedtem a kupont és a bónuszládát, most már megyek sorban.
    Nekem több sátram van, mint termoszom. Hajdinára jön. :)

Kuzdern, kukori80 és genka53 kedveli ezt.
  10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mint ahogy tegnap ígértük, jelentkezünk, mert sikerült mindent leegyeztetni a központtal.

Tegnap délutáni órákban a Szentjánosbogaras szabadtéri buli event meghibásodott.

Egy-egy mintázat kirakása után nem aludtak el a lámpák, mint ahogy az event volt tervezve, így lényegesen kevesebb hozzávalóval kiváltható volt a teljes event.
    Event elején voltunk, nem volt olyan sok hozzávalónk, de így is több mintázatot sikerült kirakni több játékosnak.

Nem lenne korrekt a többiekkel szemben, ha ezeket a mindenkinek meghagyták volna. Ezért újraindították az eventablakot, ami annyit jelent, hogy a hiba alatt kirakott alakzatok/mintázatok eltűntek és a felkapcsolt lampionok is elsötétedtek.

Ezeket a hiba alatt kiváltott mintákat és lampionokat újra teljesítenünk kell. Amikor a lámpákat felkapcsoltuk, és a mintázatokat teljesítettük a jutalmakat megkaptuk. Az eventet tegnap kora esti órákra javították, mindenki azt az állapotot látja a farmján, ahol tart az eventben és ahonnan folytatni tudja.

A központból olyan hírt kaptunk, hogy holnapra várható egy bónuszkód. Ezt nem kompenzációnak nevezik, de összefüggésben van a tegnap történtekkel.

Nyomatékosan szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy 1-1 lampiont többször teljesíteni kell, mert amint kirakunk egy mintát, rá kell kattintani a "beváltás" gombra, azzal szerezzük meg az adott mintát és a lampionok kialszanak.

Elnézést kérünk a felmerült kellemetlenségért.

Üdvözlettel:
    a Farmerama csapata

https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogaras-szabadtéri-buli.19617/#post-1104848

gabianyus, nyuszi63, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Este nekem is lesz. Most nem nagyon variáltam a Szédültön, kivárom a soromat. :)

genka53, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Lassacskán haladok, 8 kész alakzatom van:D. Bónusz megint nem jött egy szál se', szupit nem pazarlok, csak akkor, ha véletlenül megszalad a kezem>:(, így napi 3-4 aratással tötymörgök.:p
    Szerencsére engem nem érintett a tegnapi hiba, de akit igen, most biztos nem boldog:(...sajnálom. Remélem a holnapi kód kárpótolja őket valamennyire. Röpi van bőven mindkettőből, ezért ezt-azt még kiveszek minden alakzat kipipálásakor. Nem tudom, mennyi növény kell még, nincs okom sietni. Holnap alig lesz időm, reggel valószínűleg valami hosszú érésűt ültetek, ami kell a gk-be, hogy ne kelljen napközben aratnom, de gondolom még így is megleszek a végéig, majd hét végén belehúzok kicsit.;) A 10 naposra meg még tervem sincs...o_O No, meglátjuk.

kovacstne, rozo52, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  13. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Mit ér a szölőmustra? Mi az fa???

14. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

A felhő hol van, hogyan lehet elérni?? Köszönöm!

Helga kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia. Ha mind a 15 alakzatot kirakod:
    az ismertetőből:
    Haladási sáv
    (bal oldalt)

Elkészített mintázatNyeremény
    1Szentjánosbogaras
    szabadtéri buli matrica
    3Álmodozó szentjánosbogarak
    7Romantikus szentjánosbogarak
    91 Felszereléses láda IV
    13Elbűvölő szentjánosbogarak
    15Szentjánosbogaras
    szabadtéri buli felhősor

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, hátha tud valaki segiteni. Nem alszik el a lámpa, beadtam, leokéztam, megkaptam a jutalmat, és kezdenék egy új mintát, de nem alszik az el, amit már beadtam. Amikor ráállok a nyillal, akkor kiirja, hogy beadtam, leadtam. Igy is van. Ki és beléotem, frissitettem. Maradt az utoljára beadott minta világosan, és pipa alul, a zöld, hogy már készen. Igy ha újat kezdenék el, azok is világitanak, amit már megcsináltam. Köszi a segitséget előre is.

17. kukori80

Szia. Lehet hogy nem értem jól a problémádat, de a zöld pipa azoknál az alakzatoknál van, amihez éppen be tudnál adni. Az a zöld pipa fehér keretben villog. Csak akkor teljesítetted az egyik zöld pipát, amikor jobb oldalon a zöld befejezés gombot is megnyomod. Akkor kapod meg a nyereményt, elhalványul az az alakzat és stabilan lesz ott a zöld pipa.
    A még teljesítendő alakzatok világítanak.

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia,igen megnyomtam a zöld befejezés gombot, stabilan ott is marad a zöld pipa, de a nagy ábrában a teljesitett 4 lámpa nem halványul el. Igy nem merek újat kezdeni, mert azok - itt most az első minta 4 lámpája - még világit. Rámegyek egy következőre, kijelőli a kék körrel a teljesitendő lámpákat, de ott marad a 4 már beadott lámpa kivilágitva. És lent ott a zöld pipa ahhoz, és "ügyes vagy , teljeitetted ezt a kombinációt!" Lehet bonyolult ahogy irtam,.....az első pár beadás ment rendesen, leadtam a lámpákat, befejezés gomb, zöld pipa, es elhalványult. Ennél most igy maradt.

kukori80 kedveli ezt.
  19. kukori80

Szerintem akkor menjél egy Hiba topicba vagy Segítségkérőbe. Ott meg tudják nézni hogy mi lehet a gond.

Kuzdern kedveli ezt.
  20. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszi a segitségedet, és a gyors válaszodat! További jó játékot kivánok:)

kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.