Visszajelzés Szerencsés nap csevegő (Telihold event)

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Sep 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is pont annyi van.És még ma aratok egyszer,éjszakára megy a 8 órás.Megindul ez.még lehet,hogy felesleg is lesz.Az első két feladat készen van.A többibe egyenlőre nem rakok be,látni akarom egyben,hogy 1 nap alatt hány féreg látogat meg.Utána sipirc nekik!

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A pöttyös horrorka nem dobálja a felröppenőket.:eek:
    Igaz, csak 100 1*1-es földbe volt ültetve, de csak 5 kukacot adott.

3. imike911

imike911 Fórum hercege

cc. 400 8 órás, 300 5 órás (ez van most a földben), 57 kukac.
    A plusz terménymennyiség csökkentése miatt annyira felbosszantottam magam, hogy méregből ledarálom a kért mennyiséget, utána bezárom a teliholdas területet és eldobom a kulcsot.

4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,
    22 kukaccal kezdtem, ebből 6-ot a varázsfák adtak, 3-at meg a szomszédok:D
    A többit mind az estikékre (Holdharmat, 6 óra érésidővel) és az 5 db polipfára kaptam.
    Borzalmasak ezek a kukacok:wuerg:xD

Jó eventezést Mindenkinek!

5. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Apám, ne csináld már. Az eddigi eventekben nekem semmit nem adott a rendszer. Van egy üres felhőm a nublonokkal és 1 kitehetőm rá. Most visszaverem a támadást. Asszony is itthon, gyerekeknek is minden rendben. Most én jövök!

6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Farm-1 - 98.szint 30/30 kupa => 195db 1x1 csatnival Pöttyös horrorka 11db Holtféreg
    Farm-2 - 97.szint 29/30 kupa => 195db 1x1 csatnival Pöttyös horrorka 14db Holtféreg
    Farm-3 - 97.szint 29/30 kupa => 195db 1x1 csatnival Pöttyös horrorka 19db Holtféreg

7. varga1234

varga1234 Fórum hercege

nekem 69 aröpcsi

8. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Csak így tovább. Jó lesz ez - mondom magamnak is.

9. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Most arattam pöttyös horrorkát, adott 13 férgecskét.

10. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

71 db férgem van, örülök, ha már egyszer fúrómentes övezetbe kerültem, legalább ezek legyenek meg minél előbb, gondtalan napokat szeretnék hétvégére.

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nekem a Leho 69.

12. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Jelen állás szerint 47 pondróm van. Kb. 1 óra múlva aratom az 5 órást 1x1-en. Kíváncsi leszek a hozamra. :)

Na, most ezek után hogy merjek előhozakodni azzal, hogy én bizony még tenyésztem is a csontkukacot.
    Persze csak annyit, amennyi nekem és a családnak kell. xDxD

13. Hechingen

Hechingen Rutinos

Most arattam az 5 órás 1×1 5-6 pondrót adott...32 pondróval büszkélkedheteko_O

14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Nóci,

Most arattam full terület horrorkát 11 felröpi. Szerintem nem teljesen irreális, napi 3 aratás bőven elfér belőle egy nap, az 30-35, és akkor marad még mindig hely a 8 órásnak, szóval normális mennyiségnek tűnik, még ha nem is sok egy aratásra

15. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Férgek 82, pöttyös horrorka 1290, árnyvirág 100. Árnyvirág elültetve éjszakára, mára ennyi. Holnap folytatás és a maradék gazdakörik folytatása. Mindenkinek sok féreg repüljön. ;)

16. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Fog az menni! Csak a szomsziktól, barátoktól beesik a napi 20. ;)

17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kevés időm volt ma délután, így csak 51 férgem van eddig, 535 árnyvirágom és 335 horrorkám...mondjuk utóbbi fél10kor már 1335 lesz. Éjszakára megy a hosszú, a többi majd holnap kiderül.

18. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Az árnyvirágot megfigyeltem. Gyönyörű. Mondjuk az asszony szebb nála, de mint virág tényleg szép.
    Közben arattam és lett újabb kukacom. 36 db tulajdonosa lettem. Elveteményeztem a narancssárgát és megyek én is bevetem magam.
    Mindenkinek sok kukacot!

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem is ezzel van baj, csak én hétvégén kevés időt töltök a farmon. Más annak örül, ha hétvégére esik az event vagy csere, nálam meg azok szoktak kimaradni.
    De ahogy Amateur írta 20 a szomszédoktól, 20 volt kezdésnél, az már 100. 100-at meg csak összegyűjtök én is.

Most akartam a konyhába menni, de ettől elhúztam a szám.:oops:
    Az unokatesóm nagy hohorgász, egyszer mentünk hozzájuk és a nagynéném felháborodva mutatta a doboz kukacot a hűtőben. Megtermett, izgő-mozgó pondrókkal volt tele a doboz.:( Addig nem tudtam, hogy élő kukac a csali, még a gondolattól is rosszul vagyok, hogy azokat húzzák a horogra.

20. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

A Kis Hableányra nyilván nem azzal horgászott.

Thread Status:
Not open for further replies.