Visszajelzés Szerencsés nap csevegő (Telihold event)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 7.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MolnarGabika

MolnarGabika Utánpótlás-írogató

Sziasztok, kérdésem lenne, a felröppenö fergek csak a teliholdos farmon jönnek vagy minden oldalon, köszönöm a választ, szép napot mindenkinek

osztrak12 kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Igen, sajnos csak ott.

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

A felröppenő férgek csak Teliholdas területen jönnek !

szoszimo92, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  4. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    Ma lusta voltam újra elolvasni az event ismertetőt!!
    Tud valaki valami okosságot??
    Volt tegnap óta is változás???
    Továbbra is képlékeny minden?? :D
    A Tévedések vígjátékára asszociálva, ez a változtatások eventje! :D :D

-kaktuszable-, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  5. Pubidu

Pubidu Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A démoni bokréta hatással lesz a növényekre?

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! És ez már biztos? Mert eddig kétséges volt. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.9.16
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Semmi nem biztos, utána kérdeztem, teszten jelenleg hat rá. Ez volt a szokás, hogy event növény besorolása lesz, viszont az új területre csak rémnövény ültethető, így elképzelhető, hogy egyből rémnövény besorolást kap.

Előző válaszomat töröltem.

emocy91, GA-BI-O-Farm, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Köszönöm, az jó lenne, ha hatna rá. :)

Peszi2 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha csak rémnövény ültethető/és ez nem változik/ akkor minden hat rá ami a rémnövényekről szól. Azért még nem élem bele magam.Akkor sem lesz baj a növények letermelésével ha nem.Jól jönne viszont a többi növény termeléséhez is.

Peszi2, Leho69 és Gio kedveli ezt.
  10. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Ó, kösz, ez nekem valahogy kimaradt. :(

11. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Szerencsére, mert reggel sikeresen learattam! :cry::cry::cry:

osztrak12, Peszi2 és Evita-55 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Valószínűleg igen mert ha mindenhol jönnének ... ellepnének bennünket a férgek :p s gyűjthetnénk ezerakárnányat:oops:
    Én egyet sem szeretnék ... Utálom őket :wuerg:

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Könnyű eventnek nézünk elébe. Gaz termelési részénél mindenképpen, mert minden föld +1 termést fog adni.
    Jelen állás szerint minden rémgazra hatni fog a démoni bokréta is, meg a felhő is (Teliholdas éj 2., és Halloween 2014 TPs is).
    Minden kis farm a növényes részt félkézzel is tudja teljesíteni, csatni nélkül is.

A felröpiknél már nem ennyire egyértelmű a helyzet. 200 felröpi, ha egy 5 területes eventre vetítjük az 1000 felröpi (4 nap alatt).
    Az erőviszonyok kiegyensúlyozottak, mert a Varázsfán kívül gyakorlatilag csak a Legenda játszik a felröpik számának a befolyásolására. Minél magasabb százalékon áll, annál több felröpi jön. Nincs ennél az eventnél: nullperces röpi, 20 perces rózsa, komfort talaj, nem ér a Páncél Panni.
    Amivel gazdálkodhatunk a hosszúérésűek, esetleg a szupertrágya bevetése, illetve a szomszédok, barátok. Hosszú érésűnél mindenkinek két 8órás növénye illetve két 6órás növénye van. A többit nem sorolnám hosszúérésűek közé. Feltehetően, akik röpiért kell küzdjenek azoknak a 2x2es terület lesz a röpivadászatra a legjobb megoldás.
    Minden szerény Legendával rendelkező játékost (távol a max.30%os szinttől-20% alattiak) arra buzdítok, hogy első perctől a szomszédjait mozgósítsa, becsüljön meg minden ajándékot, mert a végén sokat számíthat. Nem kell szégyenleni a kuncsorgót sem, a baglyot sem. A játékostársak minden felesleges portékájukat örömmel ajándékozzák azoknak akik rászorulnak.
    Ha mindezek ellenére a végén szűkös a felröpi mennyiség, csak a szupertrágya tud segíteni.
    Azon gazdáknak akik napi 3-4 aratást teljesítenek hosszabb növénykből 5-8 órásakból, és jó viszonyt ápolnak a szomszédokkal, nem lesz gondjuk a felröpivel. Tudjuk mindenben vannak kivételek. A fentiek leginkább nekik szólnak.

Jó gazdálkodást, sikeres eventet!

Utoljára szerkesztett: 8.9.16
    emocy91, Melan, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Sajnos valóban a felreppenő a gyenge láncszem most ...
    Bakker learattam a varázsfáimat ... ÁÁÁÁÁÁÁ

Melan, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Azt én is, azt az egy db-ot is ami van. xD Szerintem meglesz a felröpi is. :)

-kaktuszable- és Peszi2 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nálam 3 van8) .... De csórikáim ... rendszeresen áldozatul esnek a korai aratásnak :wuerg:

-kaktuszable-, Peszi2, szoszimo92 és 2 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ne szomorkodj.Én is mindig learatom, de most délutánra állt be,így sikerélményem lesz vele.

-kaktuszable-, Peszi2 és ho-hoboy kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az általad említett szupertáp nem a jó kifejezés! Inkább a szupertrágya a hasznos.

Melan, Gio, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszi.
    Teljes mértékben. A szupertáp nagyon hizlal.

emocy91, Melan, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Az a 200 felreppenő nem tűnik olyan soknak ;) Majd meglátjuk hogy áll majd a szám az első aratás után :p

-kaktuszable- és Peszi2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.