Visszajelzés Szerencsés nap csevegő (Telihold event)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 7.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Ez nem a te reggeled :music: Majd hamarosan kiderül mennyi felröpi lesz első aratásnál. 2 órással várom, sokra nem számítok :cry:

Peszi2 és Leho69 kedveli ezt.
  2. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Én azt sajnálom, hogy a múltkori teliholdas eventnél nem ültettem be a teliholdas farmot annak zárása előtt, akkor most rögtön kezdhetnék egy aratással. :sleepy:

Egy kicsit számolgattam, és ha minden jól megy, akkor szombat délutánra meglesz a szükséges mennyiség mindkét növényből. :) Szerintem először 2x2-es területen felszaporítom a kezdő 10 db-os mennyiséget, aztán átváltok 1x1-es területekre. Csak a felröpivel ne legyen gond. :wuerg:

Utoljára szerkesztett: 8.9.16
    emocy91, Melan, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  3. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Remélem lesz szupertrágya akció mert sorra jön a sok event és anélkül nem tudom felszaporítani a kezdő mennyiséget! A teliholdast most kár lenne ez miatt kihagyni! A felröpivel talán nem lesz gond bár ki tudja?!

Peszi2 és ho-hoboy kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én is két órással várom mert már csak ez az aratás hiányzik a gazdakörből ... ;)
    Lesz 4 nap férgeket hajkurászni ....csak összefogdosunk 200 darabot ;)

Melan, taga1, -vadocka70- és 6 más kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Szeretem ezt a slágert: " Azért vannak a jóbarátok..."

emocy91, Melan, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok!! Sokat nem kellett agyalnom a hova, mikor és mit kérdéseken, mert adva van, azt meg már tegnap írtátok, hogy 1-2 nap event növény és készen vannak (még a változtatásokat is belekalkulálva) Most kéz a kézben haladhatnak kis- és nagygazdák, nincs 0 perc, etc...csak a spájz tartalma lényeges (talán) ;) A felröpik gyakoriságát meg csak 2 után tudjuk meg, így addig felkészítem magam a látványra :wuerg: Ezek a Vérkukacok valami rettenet ahogy a szemembe néznek gonoszul, a hideg ráz tőlük :oops:Amikor Jancsika hozta-vitte a pletyisbe, na már az sem volt "szerelem első látásra"...ez azóta sem változott :( Mostanában elég sokat kukacoskodunk, a múltkor azt írtam, hogy kifognám vele Moby Dicket, most azt gondolom, hogy ettől kipusztulna az egész halállomány:p Annyira hűha, hogyha 1 Alien találkozna vele, ijedtében lenyelné a protkóját ...komoly rémálmai lehettek a grafikusnak, mire ezt megalkotta :p;):) Borzongós, Vérkukacos, szerencsés eventet kívánok mindenkinek !!!!!:)

emocy91, Melan, csepcsányi és 5 más kedveli ezt.
  7. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én ilyenkor a gazdaköri feladatokat szoktam megnézni, van-e olyan ahol még ki tudom váltani:)

Gio kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Azon gondolkozom ... az eventgazok mellett mit termeljek:music: ... Persze lesz egy két kör hosszú érésű a férgek miatt .... - jajj de utálom őket :wuerg: Az egy órással és annál rövidebbekkel nem nehéz pajtát tölteni akár utólag is ... ezért a közép időseket fogom előnybe részesíteni ... mert van egy olyan érzésem nem véletlen kaptunk több napos és + termést adó horror napokat ;)

csepcsányi, kovacstne és Peszi2 kedveli ezt.
  9. Bettina7676

Köszönöm szépen a tanácsot már átnéztem de nem sok maradt mert kiszedtem régebben!

ho-hoboy és Gio kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Ötletnek írom, pillants bele a leírásnál található eventes kosár tartalmába is. :)
    (ha rászánnád a valós pénzt, hátha használható lenne) Semmi rábeszélés nem mozgatott a mondandóm leírásában.

Melan, -kaktuszable-, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  11. Bettina7676

Köszönöm szépen de a valós pénz rokkantsági ellátásból nem nagyon megy! Akciókor azért kiszorítom de csak SMS-ben tudok rendelni FA at!

mebajah kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Nálam a férgek késnek, ennek oka a ma délutáni munka a Bőrgyógyászaton, bár ha férgekről esik szó, akkor remélem nem ma délután esik be ama "beteg",-.- akinek olyannyira büzős lábfejei voltak, hogy a Főorvosnő meg is jegyezte, amennyiben nem ápolja otthonában az általunk leírt kezelési útmutató szerint a lábait, úgy akár még a férgek is kikelhetnek a lábujjain, miután a legyek beköpték....képzelhetitek, milyen lehetett,:wuerg: nekem nem kellett elképzelni, hiszen én kötöztem be neki, maszkkal és védőszemöveggel fölszerelkezve
    :cry::cry:

Melan, mária4702, csepcsányi és 5 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

ŐŐŐŐŐ te jóságos Ég .... Na egy okkal több miért nem dolgozom az egészségügyben:wuerg: .... Én max az emberek lelkét tudom bekötözni ... :music:

Melan, csepcsányi, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Ha a férgecskék megvannak, a pajtám tartalma dönt.De lehet,hogy az értékük lesz a nyerő?

15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

....éééés ott a pont Nálad, mert annyira nem szeretnél ott dolgozni, hogy még úgy is írtad, hogy "egészségügynem", látod, hogy működik a tudatalatti
    xDxDxD?
    Sajnos vannak nagyon igénytelen emberek, akik a saját testüket sem képesek ápolni, gondozni, ez a "beteg" múlt hét pénteken délben"esett" be hozzánk előjegyzés nélkül, és kb. 3/4 órát vett igénybe a lábának fertőtlenítése:cry:
    Ezek után mondta neki a Főorvosnő, hogy a leírt kezelési útmutató szerint kezelje otthonában a lábait, és majd telefonon érdeklődjön, hogy mikor jöhet ismét ellenőrzésre..... ezek után már hétfőn telefonált, hogy akkor ő most jönne(minő borzalom:oops:)..... de a Főörvösnő közölte vele, hogy ez nem úgy működik, hogy 3 naponta eljön a rothadó lábaival és majd a nővérke hányingerrel küszködve ellátja, és ő otthon semmit nem csinál, hanem majd a Főorvosnő visszarendeli, amikor úgy látja, hogy itt az ideje.
    Részemről legközelebb gázmaszkot veszek fel,mert máskülönben nem lehet kibírni, rosszabb, mint a rémségek éjszakájaxDxDxD

Melan, csepcsányi, teréz65 és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Értékük ? Hm :music:....
    Ezen a vonalon még nem gondolkoztam .... :wuerg: De érdekes ötletet adtál .. köszönöm .. figyelni fogom az értékeket ...

17. Hechingen

Hechingen Rutinos

Szia én is egészségügyis vagyok,bár most gyesen...De azért itt külföldön más a helyzet akár korház akár rendelö:) Egyébként vigyázz az orvosi titoktartásra isxD Lehet egy játékos is aki itt magára ismer...Nem véletlen mondom,mondjuk Magyarországon nem tudom hogy van de nekem jelenleg folyik egy ügyem..Facebookon nyilvánosan beszéltem egy orvosi dologról...Majd egy szemfüles ismerös( jó akaró látta) Lefordította németre,oda adta kinyomtatva az illetönek,2 hét mulva jött a feljelentésröl a papír:) Ezért én a helyedben tapintatosabb lennék,saját magam hibájábol kiindulva.Soha sem tudhatod én sem gondoltam volna:eek:

Gio, Cyra65, Melan és 7 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Javítottam ;) Köszönöm ....
    A tudatalattim is aktív ... meg a vizuális fantáziám is .... Olvastam .. megjelent ... ÁÁÁÁÁ
    Még jó hogy a játékban szereplő férgeknek nincs szaguk ;)

Gio, Cyra65 és Peszi2 kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Most jöttem a lepkeboltból, vettem lepkehálót, azzal fogom összekapdosni az 5 db férget amit a 2 órás növényre kapok, nehogy leessenek véletlenül a földre és elvesszenek. :) Na de utána majd belehúzunk.:)

Gio, Melan, csepcsányi és 5 más kedveli ezt.
  20. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Pfuj! :wuerg: Sose értettem meg azokat az embereket, akik minimális mértékben sem képesek magukkal törődni. Könyörgök, a mai világban, ahol rendelkezésünkre áll kismillió meg egy tisztálkodó eszköz (nézzük csak meg a drogériák és áruházak polcait!), meg normális fürdőszoba, alap az igényes és tiszta megjelenés! Még ha valaki szerényebb életkörülmények között él is, egy olcsóbb dezodort vagy tusfürdőt nem igaz, hogy nem tud venni. A szappan meg aztán tényleg csak pár száz forintba kerül! A legdurvább az, amikor jól felöltözött emberről van szó, és olyan büdös a hónalja mint a dög (vonaton és helyi járaton nem egyszer volt "szerencsém" ilyen emberekhez :sleepy:).

Gio, Cyra65, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.