Szerencse és dicsőség event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Á, ne félj!
    Elseje van! ;)
    Én is lőttem rájuk, aztán egyszer csak elfogyott az apróság és megint 1 nagy kóvályog a légtérben.
    Nekem tetszett.

csio70, taga1, kisvirág és 11 más kedveli ezt.
  2. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nekem csak 2 pannim van, azt is sok munkámba került megszerezni!

:cry::cry::cry::cry::cry:

meszimarsi, csio70, kisvirág és 9 más kedveli ezt.
  3. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Nemrég értem haza és learattam, a farmos területen 44 db, a szédült szántón 35 db, ( mindkét terület dugig volt rózsa ólakkal és terményesekkel, illetve simákkal is), a Bölcs Tölgyön Mamutfák vannak, illetve pár db ól itt is, innen 34 db felröpi jött.
    A Bahamán 37 db az Esőerdőben pedig 27 db iránytűt kaptam. Ez összesen a 3 Varázsfa adta felröpivel együtt 180 db.
    Most leszedem a fákat és ólakat és bevetem a földet.
    Sol sikert minden Gazdának és Moderátornak ;)!

Ui: Ellövöldöztem pár léghajó oldalát, amik bosszúból egyre kisebbek és kisebbek lettek és egyre több jött, aztán olvasom itt, hogy április 1-ei tréfa a BP jóvoltából, köszönöm, most aztán mehetek a szemészetre is szemüvegért xD

Utoljára szerkesztett: 1.4.16
  4. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nekem is tetszene, ha adna valamit!!!!!!!!!!!!!!

;):pxD:inlove::D:):music:

Peszi2, ulmo12, Meellcc és még 1 ember kedveli ezt.
  5. akárki49

akárki49 Junior szaki

Sziasztok!Hurrá a matricám már meg van!Mindenkinek sikeres eventezést kívánok.

_Cygnus_, Lindus1226, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  6. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Én sem most szereztem, még annak idején, amikor nem volt ilyen nagy becsben tartva. Jó volt a megérzésem. ;)

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Első aratás után, + krumpli, röppent 32 db. No para, jönni fog az szépen.:)

g.bella, _Cygnus_, Lindus1226 és 14 más kedveli ezt.
  8. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Én meg ültettem trágyáztam minden egyébb ami kell és véletlenül,mégis töröltem az egész mezőt mindenestül pedig csak még pár földet szerettem volna kitenni,ugy hogy nekem bejött az elseje,meg a kapkodás

meszimarsi, kisvirág, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  9. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én azt hittem, csak nálam potyognak a varázsfák minden léghajóról, de látom nem vagyok egyedűl, annyi varázsfát szereztem, hogy már a felröpik szinte meg is lennének, ha kiraknám őket.xD

meszimarsi, _Cygnus_, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halihoó!
    ..de a Varázsfák mellé lőttem még Ínyenc pandalovagokat is-ezt nem értem emo! o_O
    A kalappal nincs semmi különös,spontán ezt dobta a gép!! :D
    Megkezdem én is a hajókázást.

Ez nekem is az agyamra ment hamar! :D

Mondjuk ez még picit jobb,mint a tavalyi vakondok.Ott már a végén,hívtam a vakondirtókat!! :D

Nem néztem soha a felröpiket,ma mikor learattam végig görgettem és egyik területnél lett 38 db.Szédültön tanodák voltak kint,szerintem ők adták.Akkor viszont egységesen adott az összes.Gondolták,ha már jávor is és színpad is,kicsit produkáljuk magunkat! :D

Sok sikert...

üdv.:apja

g.bella, _Cygnus_, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  11. milanzs

milanzs Fórumelemző

Két oldalról bejött egyszerre egy rakás léghajó!!!! Nagyon szupi volt!! :)

g.bella, _Cygnus_, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ügyes vagy.Én 18 perc múlva learatom a 810 növényt és 1x1-re váltok.Most tettem be a malomba a 42 ellátmányt, eszembe jutott,hogy ahhoz nem kell papirusz.Egyenlőre csak a bahás malmot használom.

g.bella, _Cygnus_, Lindus1226 és 6 más kedveli ezt.
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

A viccelődést vagy írjátok az erre szolgáló zöld színnel, vagy tartózkodjunk a tréfától. Sajnos sokan hajlamosak komolyan venni, ahogyan azt a fórumban ma már tapasztaltuk. Utána meg jön a panasz és vita.

g.bella, HéricsBáró, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  14. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

A matrica mire jó? Ott porosodik az összes, rá sem nézek! :D:inlove::music:

_Cygnus_, Csacskamacska, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha-ha!

Csacskamacska, -W-595-, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  16. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok!
    Elfelejtettem megnézni mennyi iránytűt kaptam indulásra, most olvasgatva Benneteket jutott eszembe nekem vajon mennyim van.
    Az első eventgaz learatása után vagyok és 3 szomszédom is küldött már, így jelen állás szerint 201 db a készletem.
    Szerintem nem is rossz. 2 terület szegfű 2 terület erdő és 1 terület bahás komfortos növénnyel vártam az indulást. Nem hiszem, hogy 0 percezésre szükségem lesz.
    3 területen termelem az eventgazt, kicsit tovább tart, de a két erdő méretű gyümölcsöskertem megmarad (nekem is kényelmi szempont, nem kell lepakolnom, visszapakolnom a fáimat). Persze, ha lenne lehetőség rá, hogy egy gombnyomás fakitermelés, másik gomb megnyomás visszarendezés.... biztos 5 területen eventeznék. :p De így marad a lustaságom, vagy időhiányom? mindegy! Így is végigcsinálom az eventet mint eddig. :)
    Mindenkinek sok iránytűt és jó gazdálkodást kívánok! :)

emocy91, g.bella, _Cygnus_ és 16 más kedveli ezt.
  17. ördög0

ördög0 Rutinos

g.bella, vje0315, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Kicsit megkésve,de event elkezdve első aratás eredménye 220db felröpi.Jó eventezést sok felröpit mindenkinek.:)

g.bella, vje0315, Lindus1226 és 13 más kedveli ezt.
  19. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

ez még viccnek is rossz becspás

20. akárki49

akárki49 Junior szaki

Nekem is, de ha belenézek az albumba akkor azt látom milyen szép szinesek a kockáim nem pedig sima barna.Ez pedig jó érzéssel tölt el mert én dolgoztam meg érte!

meszimarsi, Zatini, csio70 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.