Szerencse és dicsőség event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

nem hiszitek el,még én se, kaptam 1 hattyút :D na végre ez már előrelépés a nagy "miatyánktól"xD

Utoljára szerkesztett: 3.4.16
    anci091551, maszilva, g.bella és 17 más kedveli ezt.
  2. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Eventet sikeres befejeztem, aktiváltam a felhősort, ajándékok begyűjtve. Titkosaim beértek aminek nem igazán örültem mert reménykedtem benne, hogy valamit olyat kapok a még megnyerhetőkből. Az alábbiakat kaptam:
    - 2 db galamb, disznóól narancs, hódvár narancs, kivi és aminek igazán örültem: tehénistálló rózsaszín
    - szentjánoskenyér XL, 2 db tűzvirág XL, mombinszilva XXL, banán XXL, kivi XXL, cédrát XL, tamarindusz XL, tamarindusz XXL, csavart pálma XXL, acai pálma XXL ezeknek örültem a legjobban
    - 2 db ujjas juhar XL, naspolya XL, berkenye XL,
    alma XXL, datolyaszilva XXL, cukorjuhar XXL, ujjas juhar XXL, naspolya XXL, fekete fűz, 2 db homoktövis
    Az XXL-es fáknak igaziból örülök még akkor is ha van belőlük jó pár a pajtában.

maszilva, g.bella, ada77201 és 20 más kedveli ezt.
  3. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Az event kész, felhősor aktiválva :inlove:.
    Szerethető és teljesíthető ez az event 8), szerencsére nem hömpölyögnek panasz áradatok, és ez azt jelenti, hogy a játékosok elégedettek
    :). És ez így van rendjén ;).
    Nagyon tetszik a felhősor, meg a tp amit ad ;), és az is nagy pozitívum, hogy a dekorációkat ismét duplán kapjuk :inlove:.
    Kiemelném még, az event remek időzítését a hétvégére :), amikor legtöbbünk szabad, és így kedvünkre vethetünk-arathatunk, éjjel-nappal :D
    .

Sikeres eventezést Mindenkinek, és további szépeket..... :)....

anci091551, g.bella, ada77201 és 23 más kedveli ezt.
  4. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok ! Event befejezve, nagyon jól jöttek a felröpik. Az ajándékok szuperek, az ólakat kiraktam
    (titkosakat)- de jó lenne egy hattyú:cry:.titokfákat is kirakom éjszakáraxDhátha meglepődök reggel.

anci091551, ada77201, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
  5. judy95

judy95 Törekvő

Hali! Beüzemeltem a felhősort! A feladatokból kész az 1,2,5,6 a többihez még 139 felröpi kell, de emiatt nem aggódom. Messze még a vége! Most krumplit termelek estig (mert teljesen elfogyott) aztán visszarendezem a farmot, kiteszem a titkokat és reménykedem, reggelre hátha hozzám is berepül egy hattyú.:inlove:

ada77201, alpha58, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  6. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Még 136 felröpi kell és 2000 eventnövény! Elég jól lehet haladni és kapkodni sem kell,a felröpik is jönnek rendesen! A titkosaimat még nem raktam ki,de ahogy olvasgatom,nem nagyon elégedettek a gazdatársaim!Szép vasárnapot kívánok nektek! :D

anci091551, ada77201, mermeze50 és 12 más kedveli ezt.
  7. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

Sziasztok! Csinálgatom,de nem viszem túlzásba..:oops:Tetszenek az olyan eventek,ahol dupla kitehetős nyeremények vannak, de jó lenne ,ha megint adnának valami plusz területet,ahol csak a kitehetők laknak. Sajnos egyre több minden porosodik a láda fiába.o_O

stellácska26, g.bella, ada77201 és 9 más kedveli ezt.
  8. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A felhőt én is beüzemeltem, és a narancs strucc után lett egy béka és egy piros hód. Ez utóbbinak nagyon örültem, mert még nem volt.
    Még 3 titokól érik. Legyen szerencsétek a titokfáknál és ólaknál.

stellácska26, Peszi2, anci091551 és 10 más kedveli ezt.
  9. he1951

he1951 Haladó

Meg 30 iranytü es kesz vagyok, a titkosok meg titkok, de este kiteszem es reggel felröppen a varva vart hattyu es a sargatrombita meg nem is tudom az ujakbol mi hianyzik. Sok sikert aki meg nem fejezte be es gratulalok aki kesz es akinek szerencseje volt a titkosokhoz!!

stellácska26, Peszi2, anci091551 és 10 más kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

... szia, biztos fog írni ma is, csak vet-arat. én cukkinist küldtem, hogy a Tp-je is nőjön, szerintem már biztos 40-es lett.
    Sajnos a kapkodásban ilyen "baleset" előfordul, nem vagy egyedül a nem vetettem, csak akartam eseteddel - sajnálatos.
    Pár perc múlva érik az utolsó kör, s ezzel készen leszek, -nem 0perceztem, viszont leszedtem szinte mindent, hogy mielőbb meglegyek, s vissza tudjam rakni az ólakat és fákat.

osztrak12, Peszi2, anci091551 és 13 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok én is kész lettem az eventtel..titkosak kirakva:)...hátha jók lesznek:)

stellácska26, Peszi2, ada77201 és 8 más kedveli ezt.
  12. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    meg 100 felropi es kesz vagyok, gondolom reggelre meg is lessz
    a titokfakbol lett egy sarga trombitafa , orultem neki mert meg nem volt

stellácska26, csio70, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kedves Gazdák!
    Köszönöm sok jó tanácsot,infót és ajándékot. :inlove:Igazi, segítő Gazdatársak vagytok sokan.:inlove:Köszönöm-köszönöm nektek!!!:inlove::inlove:Segítségetekkel,támogatásotokkal elértem a 40-es szintet. 1-2-3 feladat teljesen kész és 4-dik ezüstig,de aranyhoz is csak röpi kellene már csak.:wuerg:Szorgalmam,játékkedvem,bizalmam meg van és tudom,hogy érkezik minden aratásnál.Így ballagok úgy öregesen.:D"Káprázatos ülőhely"-ről " Forró gázzal előre" (játék lázzal) és már várom újabb röpiket,hogy eleredjenek,mint az eső . Ha érkeznek aratáskor ezerrel,akkor fogadom már eddig előre elkészített 25 ellátmánnyal és 10 térképpel,hogy utat ne tévesszenek később sem.;):pNem állok meg,gyúrok előre teljes gőzzel és így a 2,5 területem is növekedett 1/4-ed résszel hosszú érésű növények nélkül. Leghosszabb a gaz még mindig,de most az is jó!!!xD Szóval így állok és e kis összefoglalót tudom adni és remélem,hogy most jó helyen.;) Kis csibékből is lesznek egyszer tyúkok,kakasok,csak egészség legyen!:D Hajrá minden küzdő társamnak és nem feladni senkinek utolsó pillanatig,mert csodás, hasznos ajándékok várnak újra és újra!xDxDxD

stellácska26, csio70, Peszi2 és 28 más kedveli ezt.
  14. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Kész vagyok az eventtel, tekerem az ellátmányokat, szépen fizetik! Jó éjszakát!

:D:inlove::music::):p

stellácska26, csio70, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

Gratulálok! xD

Peszi2, mani2004, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

SZia!
    Gratulálok az eddigiekhez:) Így tovább:);)

Peszi2, ada77201, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, nagyon jó hozzáállás, így is kell. Örülök, hogy a segítségekkel sikerül szépen haladni az eventtel, de azt tudnod kell, hogy a Te szorgalmad is kell! Ügyes vagy !
    Közben én is learattam az utolsó kört, felhősort aktíváltam. Nagyon jó event volt, igazán remek nyereményekkel, külön öröm, hogy nem kellett aggódni a felröppenők miatt. (jelenleg 304 iránytű van a pajtában, nagy kár, hogy nem lehet küldeni a fölöslegeseket).
    Hoztam a fotóját - most tüzijáték is volt.
    http://kepfeltoltes.hu/160403/leghajos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

emocy91, stellácska26, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  18. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

ez a jó event,simán meglett:wuerg:xD.kitartás aki még csinálja,sok sikert gazdatársak;)

emocy91, stellácska26, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

Marika!
    Köszönöm szépen,de oly szívesen csinálom éjjel-nappal,amikor csak tehetem. :DMinden aratás-vetés-locsolás időben,ha csak tehetem.:D Nagyon jó event és minden elismerésem a játékok kitalálójának és kidolgozójának is,mert rengeteg munka órájuk lehet biztos benne.:inlove:xD

emocy91, Draconus1, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  20. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

sziasztok ,igen jó ez az event tetszik ,csak halkan megjegyzem ennyi növényt letermelni és csak egy órás kupon az ajándék ejnye ejnye,BP.

Peszi2, anci091551, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.