Szerencse és dicsőség event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok! event befejezve felhő aktiválva ebéd elmaradt lett belőle vacsora ,de kész vagyok:D

potyi120, stellácska26, mani2004 és 12 más kedveli ezt.
  2. _angela76_

_angela76_ Rutinos

sziasztok!

A lányom épp most aludt el, úgyhogy betakaríthatok..... :D Lassan, tatócásan haladok ezzel az eventtel, még mindig kivitelezem az eventgazt, a felröpik egyenlőre szépen jönnek, az első 4 feladaton már túl vagyok. (A többire még gyúrni kell.) Szóval az gazt még érlelem, és elpályázok aludni, amíg a kisasszony hagy. Szép álmokat mindenkinek!

potyi120, H-Anita, meszimarsi és 14 más kedveli ezt.
  3. ada77201

ada77201 Fórumlakó

még 99 db iránytű és kész az event :D
    A felhőt már aktiváltam és a bahán kint vannak a titkosak remélem lesz meglepi is;):p

potyi120, emocy91, stellácska26 és 5 más kedveli ezt.
  4. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Hello!
    Papirusz: 11.000 db
    tájoló: 600 db
    Szerintem holnap végezhetek..., remélem....
    Én is alszom, jó éjt mindenkinek....
    hegyivadasz71

H-Anita, stellácska26, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Én is így csinálom! Felhősor aktiválva, két plusz kitehető megszerezve, már csak a 4. feladatba 26 térkép és 85 iránytű hiányzik! :D
    Éééés még rengeteg idő van hátra!

stellácska26, Gio, lüszilke15 és 7 más kedveli ezt.
  6. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

beértek a tiki-titokfáim:

- 2 citrancsfa
    - 1 nektarinfa
    - acai pálma XXL
    - szőlősóska XXL
    - datolyaszilva XXL

- 2 tamarindusz XL
    - 2 szentjánoskenyérfa XL
    - tűzvirágfa XL
    - cédrát XL
    Nagyon elégedett vagyok:)
    További jó eventezést és sok sikert a titkosakhoz!:)

potyi120, vje0315, stellácska26 és 16 más kedveli ezt.
  7. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Kész is van xD

potyi120, meszimarsi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  8. zebraful

zebraful Fórumelemző

Még 30 felröppenő és kész az event. Beértek az ólak : teknős, gólya, béka, piros bari, narancs nyúl.
    A fákat most pakoltam ki. Mire beérnek kész az event is. Jók a dupla kitehetők, ebből is kimentettem a farmra
    a Káprázatos ülőhelyet. Egyre több kitehetőt tartok kinn, mert nagyon aranyosak, de már lassan nagyon sok
    helyet foglalnak el . Ezeket nincs szivem eventkor beszedni.:inlove:

vje0315, stellácska26, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  9. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv!

Az éjszaka jött még egy!!!
    Köszi azt is!!

Marika312, g.bella, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. moric67

moric67 Törzsjátékos

Sziasztok!
    felhő megvan!
    uccsó kör nem gond!
    még mindíg rengeteg idő van!
    azt nem tudom mit kezdjek a kitehetőkkel?
    hova rakjam? a zablakba?
    mert rengeteg porosodik a pajtában!
    nem gond
    Végre adja a felröpiket rendesen!
    Jó kis event!!!
    azé nem volna baj.ha elgondolkodnának .mit is kezdjünk a porosodó kitehetőkkel?

potyi120, stellácska26, g.bella és 3 más kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A menüben található olyan kereső funkció, mely az értékeket veszi alapul.
    Ennek segítségével mérlegelni lehet, hogy melyik dekorációs elemet éri meg kihelyezni egy alacsonyabb hozamú tárgy helyére.

moric67, vje0315, Fuhur és 11 más kedveli ezt.
  12. rostas25

rostas25 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Reggelre beértek a titok ólak és fák.
    Teljesen elégedett vagyok.
    Fákból igazi XXL áradat volt. 12-ből 9 :)
    Írom mik lettek:

2 Datolyapálma XXL
    Berkenyefa XXL
    3 Szamócafa XXL és 1 Szamócafa XL
    Szederfa XXL
    Cukorjuhar XXL
    Mandulafa XXL
    Ujjas juhar XL
    És aminek a legjobban örülök, még nem volt: Homoktövis.

Ólak:
    Narancs disznó
    Piros pulyka
    Teknős
    Békató
    Kakasülő éééss
    1 Hattyú. :D

Totál jó :D
    Estére megy majd a bahára is. Sajnos az utolsó feladatoknál még hiányzik a felröpi, ezért ott majd külön érik :)

potyi120, vje0315, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  13. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv, jött még egy répás-almás..
    Tök rendesek vagytok... de tényleg...
    hegyivadasz71

g.bella, csopke1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Event kész, maradt 57 db iránytűm. A titkosakból lett egy hattyúm és egy sárga trombitám, nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, mert nem volt még egyik sem. A bahásak kora délutánra lesznek meg, remélem, abban is lesz ilyen jó.
    .
    .
    .
    És lett! 2 db nektarinfa! Hurrá, eddig ilyen sem volt! Az utóbbi időben ez lett az egyik legsikeresebb eventem titkosak szempontjából. Sok sikert mindenkinek, aki még csinálja az eventet. A felröpihez javaslom a 20 órás fákat kacsakatával vagy anélkül, egy teli területen 37-45 db között adott minden aratáskor.

Utoljára szerkesztett: 4.4.16
    potyi120, vje0315, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  15. lüszilke15

lüszilke15 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !még nem adtam be semmit,kb 11 kor lesz meg minden.az event növényt és a röpit igyekeztem szinkronban termelni,mert a húsvétinál jelentős túltermelésem volt.A fennmaradó aktív csatnival töltögetni fogok .Minden gazdának sikeres eventezést kívánok!

csio70, emocy91, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  16. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!!
    Lassan az event feléhez érünk!
    Csinálgatom öregesen!! xDxD;);)

csio70, lüszilke15, stellácska26 és 6 más kedveli ezt.
  17. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Még 2 térkép és kész vagyok, a felröpiből már túltermeltem magam. Csak az eventnövényt ültettem és a fáimat hagytam kint. A titkosakból csak a régiek jöttek, de majd lesz velük valami. ;)
    A bahára majd csak ezután rakom ki őket egybe.
    Mindenkinek szép napot, sok röpit és sikeres befejezést kívánok! Üdv Szilvi:inlove::D

vje0315, lüszilke15, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Szia moric, 4 év 3 hónap után sem porosodik a menümben csak pár nagyon régi kicsi tépés kütyü, volt ugyan ilyen özön de elajándékoztam olyanoknak akiknek még ezek is kincsnek számítottak tehát kezdőtől kissé előrébb járóknak. :) De nem ez a lényeg!

Kötve hiszem, hogy neked a kergéid stb a mostanában megnyerhető pl a 2x2-es 2850 tp-t adó kütyükkel lenne tele, de ilyen az 1x1-es és a 1x2-esek is, példáúl ínyenc pandalovag, ábrándos cirmi, rejttojás stb stb. Nos én azt csinálom, hogy ilyenekre cserélgetem le a sok, 1000 tépé alatti vagy némileg feletti kütyüimet és azt, hogy ezt elérjem még csere napokon is szépen kell érte tenni. Például volt olyan 60 db 1-2 éve még favoritnak számító fel az égbe népszerű kitehetőm amelyek fölött eljárt az idő mert mindíg minden változik és sajna még így 136-os szinten sem érte el a 900 (szintlépésenként 6,5 tp-vel ugrik, 650-ről indult)!! tp-t sem, hát ezeket lecserélem nagyon szép friss minimum 2200 (2x2), 1100 (1x2), 600 (1x1) tp-s körüli kitehetőkkel. Persze most meg ezek lettek az alsó határ ettől csak egyre jobbak kellenek majd mint a legutóbbi event kütyüi. A fel az égbe kb 170 szinre lenne majd elfogadható de biztos vagyok benne, hogy akkorra észre sem fogjuk venni. De a kisebb farmosoknak ugyanolyan jól jön mint nekem eddig.:)
    Nos, nekem ez a meglátásom, a gyenge kütyükkel: levele!xD

vje0315, SZERENCSELOVAG, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  19. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Lassan én is a végére érek az eventnek.:)Az ellátmányt az első nap sikerült elkészíteni,a térképek is megvannak,csupán 67 iránytű hiányzik,de ez ma már szerintem meglesz! :)
    Az eddig kész titkosaim:farka,galamb,narancs hód.
    Mindenkinek jó játékot! Aki kész gratula! xDAki még vadászik az iránytűkre,hatalmas iránytű zivatart!

Utoljára szerkesztett: 4.4.16
    vje0315, emocy91, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  20. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Sziasztok!
    Szép napot és eredményes hetet mindenkinek.Kívánom mindenki sikeresen zárja ezt az Eventet.
    Mindkét farmon kész lettem a felhők aktívak lassan vissza rendezem a terepet.

potyi120, lüszilke15, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.