Szerencse és dicsőség event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Bathilda!
    Örülök,hogy 4 éves unokámmal egyet értesz.:D :D Neki így is tetszik játék és oly okosan várja,hogy földeken mikor kattintunk vagy ólaknál mikor jelenik meg a cumi.:DAzt nem érti,hogy Ő tyúkjainál miért nincs olyan,de most lesz neki Titok cumis tábla csinálva.:pxD

mani2004, gyulagazda45, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  2. Katicabogár56

Katicabogár56 Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem nem szálldosnak az iránytűk:cry:
    pedig térképből már pluszba legyártottam 54

osztrak12 kedveli ezt.
  3. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Eventet befejeztem, titkosok kirakva, eredmény holnap.;):)

Amira09, kutyaszálló, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  4. krumpliskocka

krumpliskocka Járnitanuló

Újabb titokfák és ólak értek be:
    piros juhakol és piros kaptár, 2 sün, gólya,farkas, 3 kamkvatfa xxl, achacha, 2 nektarin, cédrát xxl, kivi xxl, banán xxl, banán, citrancs, szentjanoskenyér xxl mandarin xxl, sárga aranymosó hollótanya. :) A másik farmon még van pár feladat amivel végeznem kellene, majd azoknak a titokfák/ólak eredményével is jövök. :D gratulálok mindenkinek akinek sikerült befejezni az eventet. :D

emocy91, Peszi2, Amira09 és 5 más kedveli ezt.
  5. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Az event kész,felhő beüzemelve.
    Titkosaim:
    Titokólak: kivifészek,sünodú,kakasülő,gólyafészek,sárga halásztanya, sárga tojástojó:wuerg::cry: .
    Bahás titokfák: XL tűzvirág,2 XXL tűzvirág, XXL cédrát, XXL guava, 2 XXL szentjánoskenyér, 2 XL tamarindusz, 2 XXL tamarindusz, XXL ördögcérna :inlove: .

g.bella, Peszi2, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  6. Voom

Voom Járnitanuló

Kész vagyok. Egy szavam se lehet, két hattyú és egy tatu.

g.bella, emocy91, anci091551 és 10 más kedveli ezt.
  7. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Sikerült kész az event! Nagyon tetszett saját tempómban eldönteni melyik feladatot csinálom! A felröpikkel sem volt gond több ilyen eventet szivesen fogadnék ez csak az én szerény véleményem!A nyeremények átlagosak kivéve a sárgatrombitafa de örülök mindennek ki tudja mire lesz jó! Sok sikert mindenkinek! A léghajónak különösen örültem le is fotóztam emlékbe! A csépém nem gyarapodott de számomra a sikeres event volt a cél! Köszönet a szorgalmas szomszédoknak az iránytűkért! Egy szóval köszönöm a szórakoztató izgalmas szerethető eventet !

taga1, anci091551, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  8. akárki49

akárki49 Junior szaki

Sziasztok!Tegnap óta én is kész vagyok,a titkosokból aminek örültem egy narancs bagoly a többi nem dicsekvésre való lett.Nem baj ,ha jön közben olyan ami még nem volt.Jó volt az event habár nekem mind jó mert egy kis változatosság.Nagyon várom már a Bahama eventet.

anci091551, Peszi2, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  9. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Event kész, a titok ismételten semmi újat nem adott, már meg sem lepődök.:(

Peszi2, mingo826, soresne és 3 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

Szia!
    Jönnek-jönnek iránytűk,de sajnos a 43 vagy 44-es szint és 1/4-el több,mint 2,5 terület kevés röpik sokaságához.:eek: A térképből és ellátmányból nekem is 35-35 legyártva és még lesz nem kevés térkép a gazból,de bedobálni hiába,mert röpi nincs hozzá,bár ma nem voltam és csak hajnalba és most délután tudtam aratni és úgy tapasztaltam,hogy mintha meg emberelte volna magát?:eek:.Ma még 1 aratás lesz,de végig nem fogok érni semmi szín alatt,hiába adok bele apait-anyait.-.- De még van holnap és van csütörtök délelőtt is.Így nem adom fel végsőkig!-.-:wuerg: Te se tedd !xD Hajrázz tovább,mert van értelme,hisz ha másért nem,akkor beváltásra jó lesz maradványxDxDxD!

g.bella, taga1, anci091551 és 8 más kedveli ezt.
  11. haszabi0307

haszabi0307 Járnitanuló

Sziasztok!
    Felröppenőkkel kapcsolatban annyit mondanék, hogy a póréhagymára tegnap és ma is nagyon jól adta őket, 28-30 darabot területenként (1x1-esen). De jól adta ma a tönkölybúzára és a fákra is. Hajrá nekünk, akik még csináljuk. :)

anci091551, Peszi2, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  12. szs75

szs75 Járnitanuló

Szép estét!
    Egy szavam sem lehet , 2 hattyú és a farmon és a bahán is XXL tömkelege :inlove::)

g.bella, taga1, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  13. kertészcserkész

kertészcserkész Járnitanuló

Sziasztok
    Event befejezve, fellegek elrendezve, nekem tettszett ezen verseny

Peszi2, csopke1, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  14. GoodX

GoodX Junior szaki

Szép jó estét ! csatlakozom az eventet befejezők táborához;) az esőerdő sokat segít hogy pár nappal az event vége előtt kész legyek a saját tempómba farm bontás nélkül.több mint 200 db felröpim megmarad ,szerintem most nem volt ezzel gond és jó event volt .sok sikert azoknak aki még nem fejezték be .

emocy91, anci091551, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is nagyon reménykedtem egy narancs bagolyolban,. de most sem jött össze, talán majd legközelebb.......azért örülök, hogy elkészültem, valójában egyetlen számottevő a hattyúfészek volt ennek azért örülök, a többi csak töltelék, majd ajndéknak jól jön a cserenapon. Azért jó volt, s várom a következőt.

Gio, Peszi2, akárki49 és 3 más kedveli ezt.
  16. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sziasztok !Dolgozik a mozigépész !!!

mingo826, GoodX, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    reggel már le tudom zárni a felhőt:p:inlove::inlove::inlove:
    azután,a 2-es és a 4-es arany és gyémánt marad kivégzésre8)8)8)
    a röpcsik már megvannak, csak a növényke halad nehezen,mert csak locsolom és mégse tudtam learatni meló
    előttxD
    remélem holnap jobban haladok,mert szabad napom lesz:inlove::inlove::inlove::inlove:

alpha58, Gio, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

Szia!
    Ma gaznál is beindult kicsit úgy érzékelem. :eek: Dinnyéig van ám a dinnye (Én) és van 55 térkép,35 ellátmány,de hiába ha nincs röpi. Így 11 kell és 4 feladat teljesen kész. :mad: 1,5 nap kellene hozni 5-6 feladathoz röpiket. :pSzerintetek ???xDxDxD:cry:

19. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Na csak ideértem. :D (Gyerekem még alvás közben is forog az ágyban, mint egy ringlispír, nem győzöm igazgatni....:D ) na szóval kész az event, felhősor beizzítva, a hétvégéig most már pihi - már amennyit pici lányom enged. :D Aki még küzd, annak kitartást, aki készen van annak gratula! A titkok egyenlőre még titkosak, ha lesz eredmény, jelentkezem. :)

alpha58, Gio, anci091551 és 4 más kedveli ezt.
  20. Katicabogár56

Katicabogár56 Fórum-zöldfülű

Szia! Nem adom fel. Kipróbáltam a rózsát, de az sem adott többet, mint az eventes. A végén jó sok térképem leszxD

heureca3, Peszi2 és osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.