Szerencse és dicsőség event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

A rózsa nem adja jól a felröppenőt. Miért nem ültetsz 17-18 órás növényeket?
    Sok felröppenő hiányzik még?

heureca3 és osztrak12 kedveli ezt.
  2. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem általábn a mogyoró és a szegfü vagy a spenót adja a legtöbb felröpit, igaz, hog a szegfű már nemesíett igy gyorsabb az érési ideje.....(csak vélemény, ki kell próbálni)

heureca3, Peszi2 és osztrak12 kedveli ezt.
  3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Nekem is 5-6 feladathoz hiányzik majd minden röpi,mert csak 27 van most aratás után.:eek: 2,5 területről kaptam össz 38-at.:cry:Hiába tekerek ezerrel.xD
    Szia!
    Már 70 térképem,32 ellátmány,de az 5-6 feladat iránytűk miatt a fellegekben.xDMa hajnalba 38 iránytűt adott csupán.:p:cry:

heureca3 és Marika312 kedveli ezt.
  4. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Event már tegnap kész. Közben beértek a titkosak is. A következők lettek:
    piros szamár, béka, galamb, narancs szarvasgomba malacfarm, narancs paci, hattyú :inlove:
    XXL: szilva, cseresznye, 2 naspolya, 2 ujjas juhar, fenyő, őszibarack, berkenye + homoktövis
    XL: ujjas juhar
    XXL baha: acai, avókádó, kivi, 3 tamarindusz, mátéfa, mandarinfa, kókuszpálma
    XL baha: cédrát, tamarindusz + 1 achacha
    Nagyon meg vagyok velük elégedve. Jöhet a következő kihívás. :)
    Kitartást a még küzdőknek. Szorítunk nektek! ;)

emocy91, osztrak12, g.bella és 9 más kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    felhőcske beizzítva:inlove::inlove::inlove:
    még a növénykét termelem ezerrel,jutok ameddig jutok a cél már meg van8)
    sok röpcsit mindenkinek,aki még küzd, gratula aki már készen van:)

osztrak12, Peszi2, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  6. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Ezúttal én is így jártam, semmi érdemleges nem fejlődött ki sem a fákból, sem az ólakból. Hát ez van :) majd legközelebb talán összejön.

Peszi2, Gio, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  7. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

A bahaman ezek lettek a titkosakbol: 3db nektarin, 2db XXL szentjanoskenyerfa, 1db achachafa, 1db XL cedrat, 1db XXL datolyaszilva, 1db XXL szolososka, 1db XXL kokuszpalma, 1db citrancs, 1db XL tamarindusz, 2db XXL tuzviragfa, XXL tamarindusz, XXL papajafa Meg vagyok elegedve, ami most nem lett lesz majd maskor, elobb utobb lesz belole. Granatalmat peldaul nagyon kesore kaptam de mar abbol is van 22db vegyesen XXl, XL es sima.

Peszi2, g.bella, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  8. sanyi7171

sanyi7171 Fórum-zöldfülű

Azt mondja már meg valaki, hogy miért nem tudom beadni a feladatba a hozzávalókat. Csak ezen a farmomon szórakozik, a másikba meg be tudom adni.

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett jelenséget a gazdakörben. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!!!
    Szép kis eventke volt!
    Reméljük, lesz még hasonló. :D
    Persze, mindig az aktuális a jó event!! :D :D

Peszi2, Gio, akárki49 és 5 más kedveli ezt.
  11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Event befejezve hurrá!!! A felröpik szépen jöttek a papiruszból is, csak 3 területen termeltem az esőerdőben fák a Tölgynél főleg ólak voltak.
    Lett 1 mangosztán fám meg 1 xxl-es szamócafa ami még nem volt !:inlove: Hattyú most elkerült de a legutóbb kaptam szóval nincs panasz!;)
    Sok sikert a még hajrázóknak és szép tavaszi napot Mindenkinek!:)

Peszi2, g.bella, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  12. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

kukkhurá
    nem tudom hogy de egyszer csak kész lettem ezzel a csigabiga tempóval is:)
    máskor ilyenkor még felrepikre vadászok, most meg annyi zsebórám maradt pluszban mint égen a csillag

osztrak12, Peszi2, g.bella és 7 más kedveli ezt.
  13. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

A titokzatosokkal úgy vagyok, mint az ultiban a talonnal!!!
    Néha jó, de legtöbbször, semmit se segít!! :D :D :D

Peszi2, Gio, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  14. Katinéni1

Katinéni1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok-
    Kész vagyok az eventtel. Az elején nagyon gyéren jöttek a felröppenők,de azután fejlesztettem a kupákat, l6 %-ig jutottam. Elkezdtem hurcolni őket egyik területről a másikra és így érezhetően megnőtt a felröpik száma. A titokfákra még várok
    Ólak:Kacsacsőrű lak, Gólyafészek Sünodú Sárga malacfarm, Sárga bírkaníró és Sárga angórasimogató.
    Mindnek nagyon örülök.:D:D:D:D:D

vampire_hunter, Peszi2, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

osztrak12 kedveli ezt.
  16. totoka79

totoka79 Fórum-zöldfülű

Későn kezdtem, de készen lett az event. Az óladomány kezd unalmassá válni: sárga-narancs ez-az (konkrétan most pulykalábas sárga és kaméleon narancs), a standarddá váló béka-sün-kakas-farkas-stb, szóval inkább szólták volna ki, hogy kapunk 1, azaz EY darab hattyút és semmi mást, jobban örültem volna és szívesebben hajtottam volna érte. A fák elég jól adták, de semmi új nem jött itt sem, inkább az xxl-ek arányával vagyok megelégedve.

Peszi2 és g.bella kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Nagyon egyetértek Veled.Nem zavar,ha nem fejlődik rögtön új/tudom:kövezés/,mert akkor minek a piac?!

Katinéni1 és osztrak12 kedveli ezt.
  18. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok kedves gazdatársaim, tegnap megígértem, hogy beszámolok, mik fejlődtek ki a titok fákból és állatokból. Ismét nagyon boldog vagyok:D:D:D, röviden összeszedtem, sima farm: SÁRGA TROMBITA , ennek örülök a legjobban, homoktövis 3 db, naspolya XL és XXl, ujjas juhar XL, szamóca XL, fekete fűz,berkenyeXXL, kecskeól piros, kakasülő, angóra narancs és sárga, jégmadár, béka, gólya, sün.
    Bahamára: mandarin XXL, kakaó XXL, szentjánoskenyér XXL és Xl, tamarindusz Xl 2 db, citrancs, nektarin 2 db, és utoljára
    MANGOSZTÁNFA /ennek is végtelenül örülök, lehet valamit kifelejtettem, de nem hiszem, nagyon-nagyon örülök mindennek!!! Várom a következő eventet és még annyit tennék hozzá, hogy végre én is tudtam segíteni azoknak , akiknek még nem volt meg a felröpi. Ez egy plusz öröm volt számomra. :D:D:D:D:D:D:D:D:D Végre nem én szorultam segítségre, a második sikeres befejezett
    eventem volt , januárban kezdtem. Mindenkinek további szép napot és jó játékot kívánok!:inlove::inlove: Csak kifelejtettem valamit, itt van még 1 őszibarack XXL, annak is nagyon örülök, mert FA-ért lehet megvásárolni.

Utoljára szerkesztett: 6.4.16
    osztrak12, Peszi2, g.bella és 6 más kedveli ezt.
  19. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia hegyivadász71, kedves Tőled, köszönöm szépen!

20. muci555

muci555 Járnitanuló

Letermeltem az összes térképet és szállitásnál levonta csak a feladatnál nem számolta.ID:5927815

osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.