Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

24. szinten vagyok... :music: Most kicsit lassabban haladok, de cél a teljes teljesítés;)

jutka190226 és CoraQueen kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!
    Tartom magam a deszkán... ;)

3. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    Majd a végén utolérlek;)

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja:)
    Nem sokkal mögötted, vagyok. Sir Mók kicsit megsértődött nálam, mert nem kapja meg sorozatban amit kér tőlem,de azért haladok én is:

5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Én még csak a 22. szinten vagyok, nálam Pu Fo Ka sosem kap semmit és Sir Mók időnként egy keveset. De azért a végéig majd én is elérek. :)
    Ismételni nem szoktam, az utolsót csak egyszer megcsinálom és aztán tőlem már nem kap senki semmit. :)

6. -Holdfeny-.

Eljutottam a szezon 26. szintjére! Messze van még a függöny:wuerg:

jutka190226 és jófarmerlány kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Szia!
    Igen, igen. Nem versenyből hajtok, csak teszem a dolgom. Szolgálok és védek. :D

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Vagy száguldasz és félsz... xD;)

9. zsani_apja

Kevés dolog van már, amitől én félek. ;)

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bátor Terminátor....xD

11. -gyöngy-581

Szia Apja!
    Én attól félek, hogy megint elfelejted kitenni a fejlesztést a dekora és csak akkor jut az eszedbe amikor én hozom a képet:) Most időben szólok, hogy már fejlesztettem :D

12. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Még 2 szint a függönyig:music: most spórolósan csináltam eddig... 8) ráérünk, van idő bőven;)

jutka190226 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Sziasztok!
    A kicsimen még én sem végeztem. Gondoltam rásegítek egy picit a farmpengős boltba kiváltható szezonpontokkal, mert még nem éltem vele. Megdöbbenve láttam, hogy rá van írva, hogy utolsó esély:[​IMG]
    Végleg eltávolításra kerül a pengősboltból ez a lehetőség, vagy csak erre a szezonra érvényes az, hogy már alig van idő a kiváltásra?

14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Semmi pánik!
    A központ tájékoztatása alapján, a szezon 20.-án véget ér, ezért van ott az utolsó esély felirat.
    Vagyis ez a vásárlási esély erre a szezonra értendő.

jutka190226, vihence, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia Havasi Gyopár :)
    Ez nagyon jó hír, köszönöm szépen, örülök neki, hogy nem kell elbúcsúznom végleg ettől a lehetőségtől :D

16. zsani_apja

Szia!
    Minden szezonnál van egy utolsó lehetőség. :) Ahogy emlékszek a szezonok alatt frissül a kínálat, gondolom azért van. Esetleg, ha tévedek, akkor az lesz az utolsó esélyem. :D ;)
    Reggel szerintem a végére érek.

17. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok!

A holnapi event nem ad szezonpontot?!
    Akkor már nem is lesz eventből, megkaptuk mind ami eventhez kapcsolódott?

Köszi, ha valaki figyelte az eddigi eventeket és tudja, mire számíthatunk még. Csak beadás lesz már?

Próbáltam számolni, senkit meg ne tévesszek vele, mert valahol hibádzik:
    Locspocs : 2.590 , Kikapcsoló 2.529 , Alkimista 1.500 valamit tuti kihagyok:(

További jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 10.8.21
    jutka190226 és Hahacska kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük az észrevételt, továbbítottuk a központba a témát, már dolgoznak rajta.
    Az újabb információkig és intézkedésig türelmet kérünk.

19. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Tegnap a beadások után ez a kép fogadott:
    https://kepkuldes.com/image/AzJmGc

Azt írja elértem a legmagasabb osztályt.
    De én még csak kiscsoportos vagyok, hogy fogom így elvégezni az általános oskolát.:cry::cry::cry:

Tudod így a végére érve ez jutott eszembe. Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja....xD

Ez már lassan fölözi a '46-os hiperinflációt. Ha jól emlékszem az előző szezonban
    26 szezonzseton volt elérhető.
    Ezt beváltva összesen 3.900%-ot is elérhettünk.
    Most kellő szorgalommal akár 12 db-ot is össze tudtam gyűjteni, de mivel
    2 az 1-ben váltják, ez már bizony csak 900%-ot ér. Napi 100% elrepült...

A szezonbérlet is sokkal kapósabb lenne, ha az új ólakat, fákat, esetleg szezonzsetont
    azon az oldalon lehetne nyerni.
    A 40. kör tudom, hogy jutalomjáték, de csábítóbb lenne,
    ha több mindent adna.

Ettől függetlenül, nagy valószínűséggel én továbbra is csukott szemmel fogom a szezont csinálni.xD
    Én minden nap, minden megrendelőnek teljesítem az óhaját.
    A szezon egy jó része a játéknak. Örülök minden nyereménynek.:D
    És a 350%-nak (ami lesz még több is) természetesen még jobban tudok örülni.

Hahacska, Samborg, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia!
    Érdekes amit írtál, elgondolkodtam rajta. A szezonbértlet valóban lehet, hogy vonzóbb lenne, bár eladási statisztikát nem láttam, de a titokizék eladása viszont meredeken zuhan, valószínűleg, mert nincs értelme aranyért megvenni egy halom felesleges ólat, fát, ha a szezonból úgymond jóval kisebb ráfordítással ki lehet venni. Vagyis itt bevételcsökkenést feltételezek Ezzel együtt a titokól is értékesebb cserekor, mint, ha nyerni is lehetne valamelyik oldalon. (én sem vettem titokólat, mert nem láttam értelmét, ha a szezonból és ilyen olyan akciókkal olcsóbban is hozzájuthatok, mintha csomagot vennék.)

A játékban elég kényes az egyensúly nehéz megtalálni. Ez igaz a zsetonokra is. Haladnál? Én is. Hány év különbség van a játékunkban? Ez is egyensúly kérdése.

"Napi 100% elrepült..." Nem röpült el csak átalakult százalékká, sőt több is lett egy fél zsetonnal.
    Ettől függetlenül egyetértek veled, hogy nagyon jó része a játéknak és remélem még sokáig megmarad :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.