Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem tudom. Engem nem nagyon szeretnek mostanában az új dolgok. Most is kitettem az eventesből kapott 4 ólat, de nem repült be a hullámos. Majd valami vadásszal beszélek. :D Kakukkom nekem is csak 1 van, ha igaz. Kirakva legalább is. Max, ha cserekor nem szereztem, de nem emlékszek.

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szerintetek az egy hetes dekorral lehet már bulizni , vagy ez még mindig nem elég ? :cry::inlove:

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bulizni itt folyamatosan lehet;)

4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    A szezonbolt kínálata ismét változott:
    1. Ismét belépett a játékba a 100% TP/TTP bónusz. 2 zseton a 100% hatóideje 2:00 óra.
    2. Megmaradt a 150% TP/TTP a jutalmazó tárgyknál és Hallelúja újra 1 zseton lett az ára. (Remélem jó sokat lehet nyerni.)xD
    3. A növényekre ható +1 növény ára is csökkent a 9 zsetonra, az ideje maradt 1 óra.
    4. A fákra ható bónusz maradt. Az ára viszont emelkedett 6 zsetonra, az ideje 2 óra.

A 40. körben tetszik a 20 farmpengő és az 5 csillag.
    Az igazi extra az lenne, ha a szezonbérlet oldalán is lenne zseton,
    arról nem is beszélve, ha az utolsó körben zsetont is lehetne nyerni.

^^Ayumi^^, zsani_apja, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  5. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Tényleg fontos mindkettő, csak 7600 csillag és 5200 aranybanán van nálam. Az életben nem fogok ennyit elhasználni.

6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Az agáma 2020 júniusában került a játékba.
    Ez most komoly, hogy a szezonális gyümölcs szezonban a szezonbérlet "fő nyereménye" a 39. szinten egy 15 hónappal ezelőtt a játékba került titokól lesz?? :eek:
    Eddig megvettem a szezonbérletet, mert 2-3 hónappal ezelőtti új titokfákat, titokólakat adott (amikből még nem volt) a 39. szinten. Ám ha ez lesz a jövőben a tendencia, akkor egy újabb fizetős lehetőségtől búcsúzom, szerintem sok más játékossal együtt (a vevők kiszolgálásával úgy is simán végigvihető a szezon).
    A szezon indulása előtt ezt kéretik átgondolni odafönt.
    Üdv,
    Kata

-vadocka70-, Amira09, zsona416 és 12 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Nálam is van bőven... viccnek írtam;) Hiszen naggyon fontos;):music:

jutka190226 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)
    Az attól függ, hogy hol és kivel akarsz bulizni?
    Ezzel?
    Szezonális gyümölcs szuvenír[​IMG]2.23:0020001 KK szupertrágya,
    + 5%-kal hatékonyabb szupertáp 6 órán keresztül
    1x1
    A hatékonyabb szupertáp itt nem a tenyésztésre vonatkozik, hanem az ólakra lesz hatással úgy működik, mint a csigusz. Vagyis gyorsítja a szupertáppal etetett állatok/ólak fejlődését. Szóval nem tudom, hogy ez neked elég-e, nekem még sok is, mert nem szoktam csak kivételes esetekben az ólakat gyorsítani szupertáppal.
    Viszont felmerült bennem, hogy itt is 6 órás a hatóidő, mint a szörfszezonban volt.

9. -Holdfeny-.

Szia!
    Ha nem tervezi az ember lánya használni akkor mindegy, hogy 1 vagy 6 óra;)

jutka190226 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia
    Én nem tervezem ebben igazad van, de tűzbe mered tenni a kezedet azért, hogy más játékos sem? Én nem csak magamból indulok ki.
    PS: Vagy a játék pont akkor nem állít bennünket egy olyan helyzetbe, mint pl. terményes ólak napja volt?

11. -Holdfeny-.

Szia!
    Én csak az írásodra reagáltam;)
    Kevés gazda eteti az állatait szupertáppal:music: az meg még kevesebb aki az említett dekor miatt etetné azzal:wuerg:
    Egyébként nagy különbség van az 1 és a hat óra között... 8)
    Viszont ha hibának érzed akkor a hiba topikban a jelzés helye;)
    Legyen szép napod!

jutka190226 kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Szia!
    Esetleg, ha hiba, akkor miért nem a KK- ra van hatással, ha már azt is ad 1 db- ot. :sleepy:

13. -Holdfeny-.

Szia!

Sajnos nem értem már rég óta a játék mester logikáját...:music:
    Pedig én aztán igyekszem mindent pozitívan látni8) De a mostani szezonbérlet mellé pl az agámát sem tudom túl pozitívan szemlélni:wuerg: de ez tuti az én hibám:pxDxDxD

jutka190226, GA-BI-O-Farm és Kata_rzis kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Én nem tudom, hogy hiba-e vagy sem, még csak kérdőjelet sem tettem a mondatom végére, ha jól emlékszem :)
    Egyszerű meglepődés volt, kijelentőmódban.

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Nem hinném, hogy a te hibád. Nekem is ez a kettő tűnt fel, ahogy végig görgettem az ismertetőt. Az agámára csak meghúztam a homlokom. :D Mondtam is magamba, na, ez jó választás volt. Na meg a jobb oldal volt még, amit néztem, de ismét nem került be a zseton.

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Zseton ügyben az pozitív, hogy újra egy zsetonba kerül a dekoros bónusz:music: Ugyan jobb oldalról kimaradt ismét... de remélem az eventek bőkezűen osztják majd;)

GA-BI-O-Farm, Boccio71 és zsani_apja kedveli ezt.
  17. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Az a 6 óra valószínű 1 óra lesz megint mint az elmúlt szezonban, amire én kifejezetten számoltam, hogy 6 órás lesz!
    Mindegy még egy gonddal kevesebb, mert a bérletvásárlás sem aktuális már ilyen nyereményekért...(pár hónapja).
    Viszont jöhetne több zseton is mert szívesen nulláznék egy jót végre (a mau-im kezdenek vészesen kikopni már csak 3 életük van, és szeretném kihasználni rendesen őket ha már lehet)

zsona416, Kata_rzis, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Felszaladtam a 11. szintre;) Innentől lassabb lesz a haladás:music:

zsona416 kedveli ezt.
  19. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Megmondom őszintén, hogy a szezonos ismertetőket nem nagyon szoktam átnézni mikor megjelenik, általában csak a kezdés időpontját és mikor bekerül élesbe akkor szoktam átbogarászni a nyereményeket...hááát most nagyon gondolkodom azon, hogy érdemes-e megvenni a bérletet...finoman szólva sem erőltetik meg magukat, hogy vásárlásra bírjanak...ha komolyan ennyire futja csak lehet kellene pár ötlettréninget tartani...mint emlékszünk nem indult túl jól ez a szezonosdi, de aztán sikerült belendíteni...most úgy néz ki, mintha megint leépülőbe lenne...egyenlőre vissza is fogtam az ujjamat a vásárlástól, erre biztos, hogy még alszom egyet...

20. -Holdfeny-.

Én megvettem.. :music: a bérletet... azért ez az csepeg onnan is.. bár tény és való az agáma helyett egy újabb ól is lehetett volna a nyeremény!

jutka190226 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.