Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A hibát a Központ javította, a Farmárudában elérhetőek a Szezonjutalompontok.

Közlemény <<ITT>> érhető el.

Sok sikert Mindenkinek!

-ágianyu33-, SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Kapásból bedobta a hermelint...:D Furcsa ez a dolog, hogy egyből kéri a legújabbat.

3. Dolphin

Kedves Játékosok!

Aki a Szezon 33. szintjénél tart és kiváltotta a Szezonbérletet is, az, ha van rá mód, várjon a 34-es szinttel 14 óráig.

Akik teljesítették a szintet, azoknál nem jelenik meg a megszerzett "Cetus" talányos fa a Dobozban, egy technikai hiba folytán, amit minden érintett Játékosnál javítanak.

Közlemény <<ITT>>.

Türelmeteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Nekem fogalmam sincsen róla, hogy nálam is fennáll-e a hiba vagy sem, mindenesetre ma reggel befutottam ide:

Ha esetleg nem kaptam volna meg, majd jóváírják 14 órakor. A 39. sorból csak pár szezonpont hiányzik. Az ismétlést meg nem döntöttem el, hogy csinálom vagy sem. Hiányzik a lendületem és a bónuszláda a sorból.

vihence, Fätum és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    picit pontosítok. Az érintett játékosoknál a jóváírás korrekciója 14 óra után fog megtörténni, amint a szkript futtatása megtörténik.
    14 órától a javítás kerül a játékba, így aki 14 óra után szerzi meg a 34-es sorra a talányos fákat, azoknál nem lesz hibás már a jóváírás.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a pontosítást, jó lesz ez 15 óra után is, de most elfutok és megnézem, hogy a függönyt jóváírta-e, remélem azt megkaptam. xD:D

PS: A függöny megvan :)

farmerSS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ma reggel értem el én is ide,tuti megvan a függöny:)
    Eddig még sose felejtettem el a reggeli aratás után felfüggönyözni a szezondíszt.:)
    Viszont itt van az, hogy nem is figyelünk, mit kapunk meg, s mit nem, még jó hogy vannak akik résen vannak;)
    Sőtt a Piccolóból ezúttal Ingridet kaptam:)

Utoljára szerkesztett: 31.7.25
  8. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Nálam holnap reggel lesz meg a függöny, mert fellázadtamxD
    Induláskor nem volt farmpengőért a boltban az 5x100 szjp, így akkor eldöntöttem, hogy én meg nem adok 50 aranyat.xD
    Amióta van a Szezon, mindig megvettem induláskor aranyért az 1800 szjp-ot, és mekkora butaság volt!
    1 napot lehet csak vele nyerni.
    Innentől maradok az arany nélküli szezonozásnál.xD

9. Dolphin

Kedves Játékosok!

A javítás megtörtént az érintett Játékosoknál, a Közleményt <<ITT>> találjátok!

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin, Luminary, kigyo51 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.