Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Jelenleg 27-nél tartok, talán ez is meg lesz.Ha nem, bakfitty.xDAmúgy rohadtol nem érek rá,mai beizzítottam a madárka etetőt,hókiflit sütöttem/nehogy már karácsonyra ne sikerüljön/xDTegnap temető,nagyon megvisel:cry:

fakír1020, Gio, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  2. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok!csak azt mondjátok meg kérlek,hogy azokat a szezonpontokat mire tudom használni csak láttam mennyit kaptam,de nem értem.igaz sokat dolgozom és nem láttam meg az első olvasatba. zsjudit köszi

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Kedves Emberek!
    Eventetek meg lesz, egy percet szenteljetek ELMENTEKRE!
    Szent vershez emelem kezemet, merengek,
    Szememben egy cseppecske , lepereg,
    Elcsendesedem.

Mindazokért akik már nincsenek itt egy egy gyertya égjen!

Lillapilla73, Szinkler, Kata_rzis és 14 más kedveli ezt.
  4. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Az első naptól kezdtem a szezont.815 pontnál vagyok.1730 a vége./30-as/Nekem nagyon tetszik.Igaz vettem szezonbérletet de csak a plussz jutalmak miatt.Ha a végére érek, már a megrendelőknél nem tudok szezonpontot szerezni?Tudom hogy nem gyűjtögethetem.Én a növényeket mindig a boltból vettem.Nem tudom hogy jártam volna a jobban de így gyorsabb volt:p:D

-vadocka70- kedveli ezt.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ha már a végére értél, a szezon végéig (ha jól emlékszem nov. 13.) a megrendelőktől ugyanúgy kapod a pontokat, mint előtte. Csak éppen már semmit nem tudsz kezdeni velük, még visszaváltási értékük sincs.

Én kíváncsi vagyok, hogy meddig lehet eljutni bérlet vásárlás, megrendelők nélkül, csupán eventezéssel. Korábban úgy saccoltam, legfeljebb a 9-10. szintig. Alighanem be is jön: most a 9. szinten vagyok, 7 pontom van a következő szintlépéshez szükséges 300-ból. Van 3 zsetonom is, amit még el kellene költenem a boltban, de egyszerűen nem tudok választani... ;)

Kukackukac, Rékuci1111, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Köszönöm a válaszod.A megrendelőket miért nem csinálod?Szerintem az ér a legtöbbet.A bérletet csak azért vásároltam meg, mert reális volt az ára:)A bolt.Nekem is nagyon tetszikxDxD

Kukackukac és Kuzdern kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Én a teliholdasokat fogom kivenni, az összeset egyszerre, mert majd jóóól berendezem a kúriámat arra az egy aratásra. :D
    (Mintha az a 100% olyan jelentős lenne. -.-)
    De előtte tesztfarmon megnézem, hogy tényleg hat-e és tényleg összeadódik-e. 8)

A tenyésztőst már kipróbáltam, az tutira összeadódik és nulla perces lesz a tenyésztés 5 bónusszal, de a nulla perces tenyésztés nekem semmit nem jelent. Tehát a 3 bigyó közül azt az egyet tudom valamire használni.

nagymami2, Kukackukac, bota493 és 11 más kedveli ezt.
  8. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Amikor megjelent akkor elhatároztam, hogy végig csinálom.
    Picit örült ötlet, de ez is nekem egy játék volt a sok közül.
    Ez sikerült és minden hozzávaló a pajtából lett berakva, semmit sem kellett vennem hozzá.
    A pajtám emiatt nem ürült le és bőven fogok tudni indulni a TOP-n is úgy, hogy bőven marad mindenből a pajtámban.

nagymami2, Kukackukac, pici33 és 7 más kedveli ezt.
  9. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Kész a szezon:)

Lillapilla73, -vadocka70-, magdi06 és 5 más kedveli ezt.
  10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Meglátásom szerint a megrendelőket - még a szezon-event figyelembe vételével is - nagyon deficites kiszolgálni. Anélkül meg pláne. (A topik elején vannak konkrét számolgatások, hogy éves szinten milyen horror mennyiségű holmit kell(ene) a megrendelőknek adni.) A jutalmak leginkább csak szezonpontokra korlátozódnak, plusz némi TP és CSP - az utóbbiak más módszerekkel sokkal hatékonyabban gyűjthetők.

A szezonpontok is csak akkor lehetnének valamennyire is értékesek, ha maga a szezon-event a mostaninál sokkal "ütősebb" lenne. Jelenleg nem tartalmaz mást, mint egy fejlesztést egy olyan dekorhoz, amelyről gyakorlatilag semmit nem tudunk. Sem a paramétereit, sem azt, hogy hány szezon múlva éri el a végleges állapotát... A köztes jutalmak pedig egyenesen nevetségesek, még a prémium kategóriások is. Ahogy szerintem a bolt kínálata is az.

A bérlet ára lehet, hogy reális, de vajon megveszed-e néhány hónap, fél- vagy netán egy év múlva is? Véleményem szerint a BP a szezon-projekttel csupán egy folyamatos bevételi forrást kívánt teremteni, valamint a prémium előfizetők táborát bővíteni - sajnos mögöttes tartalom nélkül.
    Alighanem én is a teliholdas bónuszokra költöm a zsetonjaim. A három haszontalan bónusz közül talán az a legkevésbé haszontalan. Feltéve persze, hogy a kúriára is hatással van. (Vicces lenne, ha nem hatna rá...) Azt viszont picit kitolásnak érzem, hogy a plusz zsetonokkal egy olyan eventben jutalmaztak, ami csupán két nap átfedéssel volt a teliholddal. Sőt, mire normál tempóval az elsőt meg lehetett szerezni, már bezárt a két termelős teliholdas terület.

Ha a szezonboltból kiváltható bónusz hozzáadódik a rózsaszín zselé és a három tenyésztési időt csökkentő felhő hatásához (a zselé és a felhők összeadódnak), akkor egy bónusszal megvalósulhat a nullázás és bájital sem kell. Ha szorzódik, akkor a három bónusz és 4 bájital is kevés. (Kb. 1 perc 41 másodpercre vihető le.) Ha netán nagyon ráérsz, esetleg ezt is tesztelhetnéd. :)

Fatther, HéricsBáró, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Sziasztok!
    Megnéztem teszten:
    -A kúriára hat a teliholdas zseton!

-És a leírt módon 0 perc a tenyésztés!

nagymami2, -vadocka70-, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  12. foresttom

foresttom Járnitanuló

Okoskák segítsetek ....Amennyiben valaki többet gyűjt a szezon idején, mint amennyi a maximális szinthez használható, a szezon végén a maradék SZJP visszaváltási érték nélkül törlődik. lesz még szükség rá de aszt se Tom hol láTom a pluszt 8) Köszi előre is :)

achmed1122 kedveli ezt.
  13. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok!még új vagyok itt nálatok,de ősidők óta játszom itt.kérdésem lenne felétek 2-tő.elvileg kész van illetve holnap kész lesz...legalábbis úgy sejtem...nekem 30-ig van meg...ha jól sejtem így van???a másik kérdésem van-e valaki akinek szintén 2 fejlesztése van vagy volt ebből?[​IMG] én csak 1-t tudtam használni,ezt a másodikat semmire gyakorlatilag..a fórumon nem kaptam erre választ,én naiv azt hittem új módi és meg kell várni míg az előző fejlesztés "beérik"aratás után zutty mehet a második,de nem...tudtok erről valamit miért nem lehet használni?előre is megköszönném nektek a választ !

14. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Ha rátetted a fejlesztést, az is ad plusz ajándékot, ha jól emlékszem 7x. Utána törlöd a területről, majd kirakod újra és rá tudod tenni a következő fejlesztést.

15. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

köszönöm hogy válaszoltál!!csak ha learattam 7x ...édes istenem tényleg öregszem de nagyon..most néztem meg honnan tudom hányszor arattam már,mivel nem számolgattam..most figyeltem rá,hogy tényleg 7x lehet....erre mondják,nagy az isten állatkertje :oops::inlove:

nagymami2, Kukackukac, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
  16. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    Harmincas szint, trófea fejlesztés kipipálva. Már csak a matricára gyúrok. :)
    Hááát... ez a szezontrófea... Nem mondom, hogy a legütősebb dekornak kéne lennie. De ez!:p Ha öt kergém lenne sem férne be.
    A matrica holnap meglesz. De ha a következő szezonra nem változtatnak, hogy megérősebb legyen, akkor tőlem a megrendelők max. egy répát kapnak

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.11.19
    apus54, Fenyvesi1010, Anna051955 és 2 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

Szia!
    A pluszt nem fogod látni, mert ha elérted a 31. szintet, akkor megszűnik a számláló.

Amennyiben lesz még szezon event, a mostani eventben szerzett SZJP-ok nem vihetők át oda.
    Nagyjából úgy képzeld el, mint a csillagos érmét az eventekben. Ha nem vásárolod el az adott eventben, a következőben nem tudod használni. Azért írom, hogy "nagyjából", mert annyiban különbözik a SZJP, hogy ezekért nem kapsz se csp-t, se tp-t visszaváltáskor, mint ahogy más eventkellékeknél szoktunk kapni.

foresttom, bota493 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. BackOffice

Szia!
    Én centire kiszámoltam, hogy az elkövetkezendő napokban még mennyit ad a dekor és nekem még az eventből is hátravan a 285 pontos nyeremény. Egy petákkal nem adok többet (előre) nekik.

nagymami2, kovacstne, foresttom és 3 más kedveli ezt.
  19. winpy

winpy Utánpótlás-írogató

Sziasztok, hogyan lehet szezonpontokat szerezni? Csak az eventekből és a megbízásokból? Nincs valami más kiskapu?

20. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Azt hiszem most már inkább én is kicentizem. :) Elég sokba van ez már így is.
    Külön oldalt kérek a matricájának az albumban! xD

nagymami2, Domos52 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.