Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Szia Szomikám!
    Te már előléptél pharmer 2-vé!!!!!:wuerg::wuerg::wuerg::p:p:pxDxDxDxD
    Szépen leírtad!!!!

incimami, Kata_rzis, Farm_Tadity_ és 5 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jóreggelt!
    Ma megint csak a dátumot néztem, az órát nem.. :D

Puszpang, -gyöngy-581, vihence és 2 más kedveli ezt.
  3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Miért van kezdésnek 24-e írva,ha csak majd ma kezdődik??

kanosvagyok kedveli ezt.
  4. kanosvagyok

kanosvagyok Fórum-zöldfülű

Szia. 2 napig előszezon van és ma kezdődik a főszezon.

Puszpang kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja:D
    Ügyes, szépen szaporodtak a pipák nálad :D
    Kaptál sok szép ládát, a többi nem fontos, majd behozod amit most elvesztettél szezonpontokban.. nem nagy gáz, hidd el előbb fogsz végezni így is nálam :):D:D:D;)

Puszpang, zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Végigolvastam az írásodat.
    Az utolsó sorodon megdöbbentem. Írsz egy jó hosszú véleményt a szezonról, magyarázod, hogy te miért nem csinálod és a végén közlöd, hogy az új anyagot el sem olvastad. Hupsz. Véleményt alkotni valamiről, amiről nem is tudsz pontos infókat, elég meglepő dolog.

Termények sokaságával rendelkezem, de szupertáppal sosem etetek terményest. Használok manufaktúrát. Való igaz, abból lehet FA-ért több darabot venni, de a bahán csak egy van kitéve (amihez nem kellett pénz), abban váltogatom a terményeseket.
    Ismerek olyan játékosokat, akik nem költenek a játékra valós pénzt, de az eventekben szerezhető FA-t raktárakra költik, mert azt hasznosabbnak találják, mint pl a válogatást, vagy a "titokeztazt". Igen, olyan játékosnak is van több raktárja, aki nem költ valós pénzt a játékra.

Én végigpötyögöm a megrendelőket is és a piros kosarat is. Igaz, előtte egy alkalommal időt szánok arra, hogy végiggondoljam, melyek azok a megrendelők, akikre érdemes figyelmet fordítani és melyek azok, akikre nem. Ez az idő nem olyan hosszú, hogy a családom, vagy a háztartásom látná kárát.
    Például terményes megrendelők azok, akikkel én nem számolok, mert nem szükségesek a céljaim eléréséhez.)
    Vajon mi olyan állandó és időrabló teendő van a farmon esténként, ami távol tart téged attól, hogy ágyba kerülj?
    Az más, ha eventezni kell és időrabló mini játékok vannak. De az túlzás, hogy ez minden nap így van.

Pár gondolat a boltban lévő bónuszokról. Azok egyszer használatosak. Úgy kell előkészíteni a terepet, hogy az aktiváláskor hozzon hasznot. Eszembe nem jutott azért szupertáppal etetni az ólakat, hogy még egyszer tudjak aratni a bónusz hatása alatt.
    De végiggondoltam, hogy mikor fogom használni. Amikor nem kell eventes növényt ültetni és minden területen szabadon ólazhatok. A játékban 6 területre lehet ólakat tenni (ha nincs nyitva a telihold). Nekem annyit megért a dolog, hogy mosogatás/teregetés közben végiggondoljam, hogy milyen állatra van szükségem és miért. Előző nap délután/este kipakoltam az ólakat, aktiváltam pár terméket, megetettem normál táppal+vízzel 6 területnyi ólat. Másnap reggel az összes szezon zsetonon állatos bónuszt vettem, aktiváltam mellé a neon pillangót és arattam egy nagyot. Egyszer. Eszemben sem jutott azon görcsölni, hogy a bónusz rövid ideje alatt még egyet arassak. Nem érzem magam pazarlónak, vagy nemtörődömnek, csupán igyekeztem reális maradni. A lehetőségekkel igyekszem élni, de nem görcsölöm túl azt, ami nem méltó arra.

Nem, nem akarlak rábeszélni a szezon teljesítésére. Csupán a túlzó mondataid tűntek fel az írásodban.
    Számomra elfogadható, ha valakinek valami nem tetszik, az is, ha megírja ezt.
    Csak az bánt, ha mindezt valaki úgy állítja be, hogy aki nem úgy csinálja, mint ő, akkor az a személy az ő szemében h....e, függő, pénzpazarló, mániákus stb stb stb. Ide bármilyen nem pozitív jelző beilleszthető.
    Úgy is meg lehet fogalmazni a véleményt a játékról, hogy közben más játékost nem bántunk meg. Akár akarva, akár akaratlanul.

Dana64, bummka43, farmerogirl és 20 más kedveli ezt.
  7. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Nekem nagyon szimpatikus ez a szezon is :) Az előzőre sem költötten külön (erre sem fogok), de az előzőben is elértem a hangya ólat, most is lesz miért kűzdeni, hiszen ott a dobozhal ólja :inlove: A napi küldik mellett folymatosan vannak eventek, ahol pontot lehet nyerni + farmpengős vásárlási lehetőség is van, meg ugye sok időnk is van rá. Szóval én örülök és örömmel vetem bele magam abba, hogy elérjem ezt az ólat is! :music:

maszilva, vcsaba18 és jutka190226 kedveli ezt.
  8. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Én is csinálom mindet csináltam, csak most nem tudom van-e olyan kitehető a szezonozók közül amit már most ki kell rakni. Köszönöm a választ.

9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia A jelenlegi már kint van az alap szezonkupa.o_Ovagy fejlesztett.Ere jön rá a mostani fejlesztés.

Fatther kedveli ezt.
  10. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Köszönöm! Kiraktam, bent volt a raktárban.

Ribiszke és DevilMókus kedveli ezt.
  11. jink6

jink6 Fórum-zöldfülű

jó munkát gazdák! A kérdésem az lenne, hogy a szezonok alkalmával megszerezhető szezonkupa fejlesztésekhez kapcsolódó,a betakarításoknál jelentkező + TP mennyiség csak az éppen aktuális szezon alatt él és szezonon kívül ezek a kütyök csak a kütyühöz kapcsolódó "sima" TP-jöket adják?

12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Elég nehéz valami értelmeset írni, mert elindulsz konkrétan a szezonkupával, és hirtelen többesszámba váltasz át.
    A szezonkupa fejlesztett változata 2020 folyamán minden főszezonban adja a +TPt. Ami még kb 7*28-30 nap lesz a mostanit nem számítva. Utána ki lehet dobni. (Megjegyzem, hogy még az alap szezonkupa is ad TP ládát főszezonban.)
    A másik kütyü, amit jellemzően az utolsó előtti sorból lehet kivenni, konkrét dátummal 7-10 napig szokik bármit is adni. A mostani +1 állat lesz, + 1sztáp.
    .....................Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenPlusz ajándék 2020.03.26. 14:00 - 2020.04.02. 14:00 közöttA tárgy méreteKihelyezhető
    Velencei hóember[​IMG] 2.23:0020001 szupertáp,
    +1 állat az állatos ólakból 1 órán át
    1x1 Minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)

-ágianyu33- és DevilMókus kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szezon vagy nem szezon?

(Nem akarom a fentivel összevonni.)

Sok jó változásról írtunk már. Nem tértünk ki rá, és én sem, hogy azért az egyes beadásoknál 5-10 pontocskákkal megemelték a jutalmakat. Határozottan ki lehet jelenteni, hogy bár sok apró változtatásnak tűnik itt minden, de már az előző szezonhoz képest is hatalmas változás van. Az eredeti kiíráshoz képest (tavaly) pedig nagyságrendekkel könnyítettek a dolgokon.
    De a pontocskák. Két nap alatt, nem túl feszes tempóban, 1895 pontocskát tudtam összegyűjteni. Az elmúlt szezonban Ennyi idő alatt 1400 pont körül szedtem ki, de úgy, hogy azt éreztem a fogam húzzák. Bátran merem állítani, hogy a komolyabb farmokon a napi 700 pont nem jelent érezhető megterhelést. Ami az eventekkel együtt magasan hozza a kupa fejlesztést, de még a velenceit is egy doboz hallal együtt. A kupa fejlesztéséhez 33340 pontocska kell. Eventekből jöhet 19230 pont. 14110 pont kell beadásokból, farmárudából, stb. De 30 beadás lehetséges, illetve most már 29, és a hátralévő 29 napi 700 pont beadásával 20300 pont gyűjthető. Érzékelhető, hogy 13040 pontot kell hozni eventekből, farmárudából, stb összesen. Jóval szélesebb kör érheti el a kupa fejlesztését, és jóval kisebb megerőltetés árán. Mert azért event, és beadások, még mindig nem sétagalopp, csak egy bizonyos szint felett.
    Apropó, velencei, vagyis időszakos kütyük. Ahelyett a 7-10 nap helyett csak olyan pici változtatást kellene beiktatni, hogy legyen (+)os kütyü 10-20 aratással. Így használható lenne a gazdák számára. Mikor szükség lenne rá, akkor aratnák, akár a Jack-et. És, ha valami használható, azt a gazdák értékelik, megbecsülik, és tesznek azért, hogy megszerezzék. Bevallom a velencei engem még mindig nem izgat.

Azt azért már kiszámoltam, hogyha minden terveimnek megfelelően alakul, akkor a a ma kezdődő event végére 10000 pontocskán jóval magasabb szinten kell legyek. Ami már az össz 30%a. És még marad 3 hetem 20-25000 pontocskára.

Utoljára szerkesztett: 27.2.20
    Fatther, vízinyuszi, kovacstne és 11 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Sziasztok! 10 szinten vagyok már úgy hogy Sir Mokot Ara Croftot egyáltalán nem adom le, de pld Menyét Menyus állatait se és még sok mindent csak részben.:music:Viszont a ládák is jobban adnak tegnap 4 partyt adott az egyik, ma 1-et;)
    Pont / csp értékben mérlegelek mint az előzőnél.:)a leadásnál .
    Bérlet már az elő szezonban megvéve, az fp -ért is kiváltottam a szezonpontokat.o_O
    Fa- ért nem veszek pontot, a téli szezonnál se vettem és 3 * is tudtam ismételni,:p itt pedig több a megszerezhető pont.:music:
    A cél a dobozhal jelenleg, mert jelenleg 1 millió csp-ért adom el:), ha le is megy az ára még mindig megérős lesz.:p
    Ami negatív hogy a téli szezonnál egész jól ki tudtam használni a zsetonokat, jelenleg nem igazán látom mire is lehet jó?o_O:oops:
    A velenceit majd berakom a ferko helyére,a neon pillangó mellet valamit csak hozz ennyi.xD
    Jó szezont mindenkinek, ez érzésem szerint eddig a leglazább.:)

denisadina kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A "Gyógynövények kirakója" eventből szerezhető szezonpont és szezon zseton mennyisége:

10. beadási sor
    280
    SZJP
    15. beadási sor
    1
    szezonzseton
    18. beadási sor
    500
    SZJP
    25. beadási sor
    800
    SZJP
    32. beadási sor
    1 000
    SZJP
    40. beadási sor
    1 500
    SZJP
    45. beadási sor
    1
    szezonzseton
    60. beadási sor
    730
    SZJP
    mindösszesen:
    4 810
    SZJP
    mindösszesen:
    2
    szezonzseton

Amennyiben valaki az event jobb oldali sávján csak a 40. sorig megy el, akkor a korábban közzétett táblázat adataihoz képest a Megrendelők kiszolgálásával lehet/kell korrigálni az SZJP mennyiséget.
    Az annyit jelent, hogy a főszezon 29 napjára vetítve a 2. verzió esetében (szezonbérlet + FP-ért szerezhető SZJP) a Velencei hóember + Dobozhal megszerzéséért nem 474 SZJP -t kell a Megrendelők kiszolgálásával szerezni, hanem 500 SZJP-t naponta.

BackOffice, maszilva, vcsaba18 és 8 más kedveli ezt.
  16. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy a szezon kupábol nekem csak egy fejlesztésem van . A többit hogy tudom megszerezni . Köszönöm Lázárné

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Mindenkinek csak 1 fejlesztése van egyelőre.

A 2. fejlesztést a most futó velencei szezonban lehet majd megszerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/velencei-szezon.19187/

DevilMókus, ulmo12 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. DevilMókus

Sziasztok! Már 20-as színto_O:pAzt hiszem kicsit lassítani kell;) mert így túl hamar meglesz..:pxD

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    22. szint kész, 775/990-nél tartok. Nem fogok lassítani, nekem ez a tempó jó :D
    Tetszik, hogy haladok és később, ha már emelkedik a beadandó szezonpontok száma úgy is lassabbra váltunk :D

A bahás beadások szezonpont-jutalma nagyon sokat számít benne, hogy ilyen a haladásunk.
    Már nagyon régóta nem értettem, hogy miért volt alacsonyabb értékű a bahán termelt áru, mint a farmos, de az évek alatt megszoktam, aztán amikor kikerült Viki a prémből nem léptem be többet a megrendelőkhöz, így nem foglalkoztatott túlzottan a dolog, de most meglátszik a pozitív változás.

DevilMókus, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Na jó követlek.;)xDEgyébként igen a bahások sokkal többet érnek és én is főleg azt nem sajnálom.:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.