Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elindult az előszezon, miután részt venni benne nem akartam, itthon szerettem volna maradni. Szépen csendesen, ez de nagyon zavar:
    A térképen a visszaszámláló ablakot nem lehet eltüntetni? Ez az ablak ezután mindig ott lesz és mutatja az aktuális akármilyen időt?

2. firekoktel

firekoktel Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Így kezdő gazdaként nagyon nem értem az eventet!
    Most nekem fizetni kell, hogy játszani tudjak?
    Vagy tudok játszani anélkül is?

3. hamuska

hamuska Fórumszaki

Na ugye,erre nem figyelmeztetett senki,remélem mindenki úgy néz ki a fejéből,mint én.

Döbi65, Kuzdern, milanzs és 2 más kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szi Szomszed,

Engem is idegesit a hatalmas ora ott, de olvasva az itteni kommenteket, azt hiszem mar latom a funkciojat, meg akkor is ha nem mukodik. A hatalmas ora is arra probal figyelmeztetni, hogy meg nem indult el a foszezon.

Az event, vagy inkabb szezon ismertetoben le van irva, hogy 3 periodus lesz, illetve a farmon a terkepen mutatja a visszaszamlalot, ami szerintem pont ezt a celt szolgalja, meg ha eleg nagy csunyacska is ott a terkep kozepen.

Szia,

Tudsz jatszani fizetes nelkul is, viszont ha elfogadsz egy tanacsot, akkor kezdo gazdakent nem foglalkoznek a szezonnal. Meg magasabb szintu farmon is jelen allas szerint nem erdemes foglalkozni vele, viszont kezdo gazdanak annyi minden mast erdemes fejleszteni a farmon, hogy egy ilyen pajta rabolo "event" csak hatraltatni fog, mint elore visz.

szekulagábor, genka53, Sali~*.* és 18 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Valószínűleg igazad van, máskor erre azt mondanám talán megszokom, de.. ezt, azt hiszem a funkciója ellenére sem fogom megszokni. Kikerülném, ha lehetne, de sajna nem lehet.
    Reménykedem benne, hogy csak most az elején az indulás miatt van ott.. Megszokni nem fogom.. szökjek meg?

Döbi65, nyuszi63, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  6. firekoktel

Köszönöm a segítséged!!!!
    Ironikusan írtam a (kezdő gazda) jelzőt.
    Csak teljesítettem a megrendeléseket és nem történt semmi.

Döbi65 kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ezt ugy nez ki nem tudjuk kikerulni. Ahogy mondtad remeljuk hogy az eloszezon alatt marad, es a foszezon alatt mar nem lesz ott.

Döbi65, sutimami57, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    215-ös szinten, 5 éves Fórum reg-el nem neveznélek kezdő gazdának

ursa11, Döbi65, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mivel ez egy újítás , próbálják mindenáron felhívni a figyelmet rá .
    De akkor lehetne a teliholdasra , a valdemárra , és az ideiglenes event területre is .

10. firekoktel

Szia!
    Ironikusan írtam!

Döbi65 kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Az üzlet be se akar jönni, szégyenében inkább elment a naptár területére, tippet kérni, melyik napra érdemes kicserélni magát, valamelyik barival. xDxDxDxDxD

ursa11, genka53, Döbi65 és 5 más kedveli ezt.
  12. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok. Csak annyival egészíteném ki az eddigieket, hogy emlékezetem szerint a megrendelők annak idején mindig egy kicsivel többet kértek, ezért egy idő után abba is hagytam a kiszolgálásukat és győztem visszatermelni a lepusztult pajtakészletemet.

Lillapilla73, Döbi65, Bonzó1945 és 3 más kedveli ezt.
  13. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Tehát akkor most 2 napig nem is lehet semmit csinálni? Csak aki fizet érte?

14. Melan

Melan Fórum admirálisa

2 napig lehet pajtat tolteni, keszulni a tenyesztos eventre, termelni a teliholdason xDxD

Szezonnal kapcsolatban 2 napig semmit nem lehet csinalni, csak vegignezni meg egyszer a jutalmak listajat, hatha elsore valamit csak elirtak, es a vegen megis csak kapunk valami ertelmeset is:p

Aki fizet erte, vagyis megveszi a szezonberletet, az is pont ennyit tud csinalni, semmit tobbet.

Anulu73, genka53, Döbi65 és 8 más kedveli ezt.
  15. Blökix

Blökix Fórum hercege

Én nem adtam be semmit és nem is kaptam semmit.
    Most ez jó?!

genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  16. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

És te az utolsó pillanatig várnál az átállással, mikor előbbi már van 4 éve, és itt hírhedten hibamentesek szoktak lenni a dolgok? ;)

De ez kezd nagyon OFF lenni, így nem forszírozom, mert ahol forszíroztam, ott sem kaptam érdemi választ, csak hogy a "napirutin részévé változik a flash engedélyezése" - hát kösz...

Leho69 és szekulagábor kedveli ezt.
  17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Ugye jól értem hogy a jobboldali nyeremények csak bérlettel érhetők el?
    Igazából ha az eventek elég szezonpontot adnak és 4-5 megrendelőt csak a szezon alatt szolgálunk ki talán nem is lenne ez olyan vészes...o_ONyilván a főnyeremény az 1 vicc.de van kupon party stb...o_O

18. ribizli4

ribizli4 Haladó

Tudja e valaki? Hol kellene látnom a megrendelők után kapott pontokat? Három megrendelőt kipipáltam, de sehol nem látom a pontokat. Köszi a segítséget!

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ma az előszezon kezdődött el. Pontokat csak holnaputántól a főszezon indulása után kapunk majd a megrendelőktől.

-ágianyu33-, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. ribizli4

ribizli4 Haladó

Köszi szépen!

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.