Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mostanság sok bónuszládát kapunk;) Pár darab jól fog mellé jönni)

2. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Nah, végre egy dekor ebből a szezonosból, aminek mindkét extrájával tudok mit kezdeni az aktualitása alatt. :) Örülök neki. Félre ne értsétek, eddig is örültem neki mindig, de többnyire csak az egyiket használtam ki.

3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elkészítettem most is a tárgyi szezon esemény matekját.
    Ez a lenti táblázat tartalmazza, hogy mennyi az a napi minimális Megrendelői kiszolgálási igény, amelynek teljesítésével eljutunk legalább egyszer a nyereményszintek végéig.

Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove:
    UI.: Napi minimum vevői kiszolgálás korrigálva.

Utoljára szerkesztett: 24.4.21
    Fuhur, Rebcsok, gkittus és 18 más kedveli ezt.
  4. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Köszi a táblázatot.

A Bérlettel számolt full event napi minimum kiszolgálása szerintem nem pontos. 24 nappal lett visszaosztva, de most kicsit hosszabb az esemény.

Üdv: Nami.

jutka190226 kedveli ezt.
  5. genka53

Szia Nami!
    A Szezonbérlet ebben a szezonban 80 SZJP-t ad naponta, ami 80 SZJP * 31 nap= 2.480 SZJP összesen.
    Ennyi van a kiírásban is, meg a táblázatomban is.

GA-BI-O-Farm, -vadocka70-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Köszi a választ! Nem szeretnék sem akadékoskodni, sem tiszteletlen lenni.

Engem az zavart meg, hogy a "csak fullos eventekből származó" minimális napi vevői kiszolgálási igény kisebb, mintha áldoz rá a farmer.

Az első esetben a megrendelőktől valóban 534; 612 és 711 pontot kell szerezni naponta.

A második esetben, szerintem, 13560 pont/31 nap=438 megrendelőktől szükséges napi átlagos pont; valamint 15990/31=516 és 19060/31=615 pont jön ki, céltól függően, legalábbis ennyit számoltam.

A táblázat "Megrendelőktől szükséges összesen" értékei a második esetben 24 nappal vannak osztva. (pl:13560/24=565).

Üdv: Nami.

vihence kedveli ezt.
  7. genka53

Szia Nami!
    Igazad van, az előző szezonból maradt bent a napok száma azon a soron, így nem volt jó erre a képlet.
    Kicserélem a táblázatot.
    Köszönöm, hogy szóltál.

jutka190226, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  8. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Mindig végig szoktam vinni,mert jók a nyeremények.Bérletet is veszek kell a görbefa az még nincs.Az utolsó sort is addig csinálom amíg látom, hogy belefér még egy. Most viszont meglepett, hogy az eventekből is kevesebb jön meg a bérletjutalom is lement 80-ra. Úgy tűnik most jobban kell figyelnem a napi adakozásra, hogy többször tudjam megcsinálni az utolsó sort. Mivel sün terményesem nincs azt ki szoktam hagyni, persze rendszeresen kéri, de sokallom az árát ahhoz, hogy megvegyem a piacon. Ezen még nem veszett el egy szezon sem. Majd ha lesz időm megcsinálom a gazdakörit a gyárért de ilyen húzós tempóban nem fér bele. Szeretek minden eventet végigvinni ami rajtam múlik. Jó játékot és sok sikert kívánok mindenkinek.

9. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

újabb szezon elé nézünk;) A nyeremények jók... a függöny kell, minél gyorsabban;)

10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Én igyekszem az összes pontot megszerezni amit a szezonban lehet teljesíteni.
    Mindig megveszem a bérletet, mert sok hasznos dolog van a jobb oldalon is. (Prémiummal még egy kicsit olcsóbb is a bérlet.)
    Az utolsó kört pedig annyiszor ismétlem, amennyiszer csak lehet.

Most összesen 79.260 pont gyűjthető össze. (Hacsak valaki fel nem kel éjszaka is begyűjteni a bérlet bónusz pontjait.)
    A 40 szinthez összesen 38.840 pont "szükséges", marad 40.420 pont.
    Ebből 13 -szor teljesíthető újra a 40. szint.
    Azaz a 40. szintet 13 + 1-szer lehet megcsinálni.

11. -Holdfeny-.

Szia!

Bérletet én is veszek...
    De 13szor azért nem tervezem ismételni;)

PZoli64 kedveli ezt.
  12. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Bérletet mindig megveszem, mert úgy megérősebb beadogatni. Ráadásul görbefám még nincs, így arra mindenképp szükségem van. :inlove: Csak a minimum beadások ütemében haladok. Figyelem mit érdemes bedobni. Állatokat, terményeket megtartom magamnak. Növényekből, fákból is megnézem hol éri meg legjobban. Utolsó beadást nem szoktam ismételni, elég nekem 1x is :)
    Szerintem az új bónusz jobb, mert hosszabb ideig hatásos ( de meddig ? :music: ). Azt nem tudom eldönteni azonnal indul, vagy menübe kerül :music: Ha azonnal indul akkor nem foglal rekeszt. Ha menübe kerül akkor én döntöm el mikor használom. Úgy érzem az event ismertetője nem egyértelmű számomra. Ugyanis felette ez van kiírva: " FIGYELEM! A kiváltáskor a bónuszok AZONNAL indulnak."

Utoljára szerkesztett: 26.4.21
    Kuzdern, -gyöngy-581 és jutka190226 kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A szezon eventben szerezhető bónuszok ahogy Mica67 is idézte, "a kiváltáskor azonnal indulnak".
    Tehát nem azonosak a -gyöngy-581 által leírtakkal!
    Eddig is azonnal indultak, és nem foglalnak külön helyet a bónuszrekeszben, hanem a fölötte levő sávban jelzi a rendszer az aktivitásukat.
    Idézet az event leírásból:
    SZEZONBOLT KÍNÁLATA

Fizetőeszköz: szezonzseton

Egy-egy portéka több alkalommal is kiváltható.

FIGYELEM!

A kiváltáskor a bónuszok AZONNAL indulnak.

Az azonos bónuszok hatása összeadódik.
    A TP/BTP bónuszok hatóideje: 02:00 óra
    A növényekre ható termésbónusz hatóideje: 01:00 óra
    Az ólakra
    ható termésbónusz hatóideje: 02:00 óra

-vadocka70-, Kuzdern, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia
    Köszönöm a kiigazítást, a posztot töröltem. Senkit sem akartam félrevezetni vele, de számomra sem volt egyértelmű.

15. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Nagyon köszönöm, így már nem gondolkodom a +100% és a +150% között.
    Eddig minden alkalommal a 150%-ot választottam, most is ezt teszem.

20 zsetonnal számolva a +100%-ból 10 db-ot tudok venni, ez összesen 2.000%
    A +150%-ból 20 db-ot tudok venni, ez összesen 3.000%. A különbség 1.000%

Nálam most a dekorok "alapértéke" kb. 4.700.000 TP (Kerge kert, Világító torony,
    Házi kedvenc futtató és a Kísértetjárta kúria.) Ez a + 1.000% (10-szeres szorzó)
    +47 millió többlet TP-t jelent + még a Bahán a többlet BTP.

genka53, -vadocka70-, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Szia!
    Én is a 150%-os bónusszal élek...
    A rekeszt foglalóból rengeteg jön innen onnan... és sajnos csak az idejük halmozható a teljesítményük viszont nem:music:
    - Még soha nem számoltam dekor alapértéket... :wuerg: de most kíváncsi lettem hányszorosára emelik a felhők és a napi szinten használt bónuszok8)

PZoli64 kedveli ezt.
  17. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni tőletek, még nem játszottam a szezon játékkal, szeretnék egy leírást, vagy tájékoztatót olvasni róla, vagy ha megtenné, valaki nagy vonalakban segítene megérteni a játék lényegét, nagyon szépen köszönném!

18. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Az alábbi linken olvashatsz a mostani szezonról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/zümmögő-méh-szezon-15.21112/

mudi195119562001 kedveli ezt.
  19. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

20. -Holdfeny-.

Hurrá első nap sikerült a 6. szintre felszaladni;)

Samborg kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.