Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Én azt mondanám, hogy nagyon sok idő kell a szezonra. Nem régóta csinálom, de amennyi növényt, terményt, állatot visz, az gyalázat.Mindig büszke voltam arra, hogy nem piacozok, önellátó a farmom. Na ez kezd semmivé válni. De piacom sincs, ma benéztem: az eszem megállt és egy helyben ácsorog. S ott van(lenne) még a gazdakör, a maga 20-22 órás dudváival, titkosaival, tenyésztéseivel.......Rengeteg tennivaló. Hát én nem erre szerződtem. Visszavettem a tempóból, kukucskálok néha, és örvendek a sikereiteknek. :inlove:

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:music:
    Van aki itt siet... van aki máshol;)
    Itt könnyebb;) De a lényeg, mindenki úgy játszik ahogy tetszik neki;)
    Ninett bejelentkezését még hiányolom;) biztos ő is holnap függönyöz...:p

zsani_apja kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Itt vagyok,ha már hiányoltál... :)8) Mit értesz az alatt,hogy függönyözök? :)

-Holdfeny-., -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Erre gondolt, Hold. :)
    Már lépek is arra. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok:)

Én is léptem jobbra is meg balra is ide is és oda is és elértem a függönyhöz :)

De hogy ezt a szintet elérni könnyebb lenne, mint máshol eredményt elérni? Hát ez érdekes megállapítás. Igen könnyebb valóban, ha kézben tartod a játékidőd teljes farmos/bahás pajtakészletét.

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szia!
    Igen, kell hozzá a pajtakészlet. Úgy könnyebb, hogy reggel lerendezem és nem kell vele foglalkoznom. :)
    Holnapután elérek a végére és várom a következőt. Na, azt majd ismételgetem. Azt álmodtam, hogy lesz a végén Farmaranyfa. :D

jófarmerlány, vihence, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Talán nem mondok vele újdonságot, de én még nem igazán látom a végét, mivel ki szeretném pipálni a 40. sor összes kérését, és azt csak tippelni tudnám, hogy mikorra fogom tudni teljesíteni :) Gondolom az event vége előtt két-három nappal ( a gyakorlat ezt mutatja). Nem rossz az álmod, kár, hogy én nem találkoztam az álom manóval:inlove::D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 4.7.23
  8. -Holdfeny-.

Váljon valóra az álmod;)
    Van aki számolás nélkül ide szór be mindent... van aki máshovaxDxDxD De ez így jó;)

zsani_apja kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szép jó reggelt!
    Függönyözés megtörtént;)
    Most különleges értékes a 40-es sor, itt érdemes ismételgetni, amíg lehet pajta elbírja;)

aida2330, zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Ebirni sok helyen elbírja... de kinek van ideje ráxDxDxD
    Itt nincs taktikai előny.... itt erővel lehet élre törni;) Máshol ésszel, szerencsével;) Kinek melyik a fontosabb:p

11. zsani_apja

Teljesen igazad van.
    Nekem kezdőként bőven elég annyi bónusz, ami máshonnét jön. Többiről nem is beszélve.
    Ahogy feljebb írtam, ha pl. netalántán erre keveredne a főnökség és olvasná a Farmaranyfa be tételét az utolsó sorba, akkor végig vinném én is. Mondjuk ATP- vel is oda csalnák a gazdákat.
    A harmadik, ha a következő ismertetőt Csocso írná, akkor is aktív lennék. :D ;)
    Hagyom is a szezont a következőig. Várom a tortákat holnap. Az most jobban lázba hoz. Meg is mérem hamar... :D

12. Ninett79

Valahogy sejtettem. De én nem szezonozok. Úgyhogy nem is függönyözök.. :)

13. -Holdfeny-.

Az éves felhőt is hagyod veszni?:eek:o_O Na most megleptél:eek:o_O

14. Ninett79

Igen. Eddig se szezonoztam sosem. Ez valahogy nekem nem jön be... :) Nekem olyan lehúzós ez..Néha összegyűlik pár szezonpont, amikor az eventek is adnak, akkor lépek 1-2 szintet, de hidegen hagy. :) Ha összejön annyi szezonzseton,akkor is elfelejtem beváltani..xD

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Én csak a függöny és a szuvenír dekorért csinálom... :music: De ismételni csak véletlenül szoktam...8)
    Az első pár szezonnál siettem... de azóta csak komótosan minimális ráfordítással igyekszem belőle kihozni a számomra legjobbat;)

aida2330 és Ninett79 kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Ó dehát ennyivel is több bónuszod lenne, meg PP amit eltapsolhatsz;)
    Járt erre, csak valahogyan nem találkoztak a gondolataitok, írd be az ötletesbe, hátha nyitott fülekre talál:music:
    Úhh Csocsó, régi szép emlék:) Próbáld meg visszacsalogatni, sokan örülnénk neki;):)
    Tortázással vigyázz, engem épp tegnap figyelmeztetett a doki, fogjam vissza az édességevést, pedig épp most akartam
    egy zacskó cukorkát venni:p

genka53, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Szia!

Képzeld, most először végigviszem én is. Magam sem tudom miért, de minden nap kiszolgáltam a vevőket és úgy döntöttem, akkor megpróbálom kipipálni én is a végét. :)

jófarmerlány, -gyöngy-581 és genka53 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szuper, tulajdonképen én sem tudom miért is csinálom? Talán , mert jók a sor ajándékai, azt hiszem ez az igazság és nem utolsó sorban tudom, hogy van tovább is, befejezetlennek érzem a játékomat nélküle:)
    13-szor lehet ismételni, de jól figyelj, mert a 14.-t már nem írja jóvá.. tele marad a csík nem ürül le és teszi ezt minden figyelmeztetés nélkül, csak úgy :)

jófarmerlány és zsani_apja kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Szia!
    Teljes izgalomba vagyok már. :D

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia!
    Én napoltam, ma már nem lesz meg. Az event nem ad szezonos jutalmat, így marad holnapra a pipálás :D

aida2330, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.