Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 30.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

A mikulásváró, meg a gyopár most nekem egy nagy katyvasz. A szezonban legalább eligazodom. 12. szinten dekkolok, jó helyen vagyok? Vagy le vagyok maradva mint a borravaló :D

Utoljára szerkesztett: 21.12.24
    ildiko44, Kukackukac, barbi021951 és 4 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Jó helyen vagy :)
    Mindent beadtam, kivettem és itt tartok:

[​IMG] 35 pont hiányzik a következő szintig...

túlzottan nem örülök neki, eddig a 13. szint közepéig vitt el az első lendület, de a visszavett megrendelők által adott pontok és a szezonbérlet csökkenő pontjai most ide engedtek elérni :(

Hogy miért azt sajnos nem tudom, hiszen belátható időn belül nem jön olyan event ahonnét a kieső pontokat pótolni lehetne...

Talán elvitték a krampuszok ami hiányzik... xD:cry:xD

Utoljára szerkesztett: 21.12.24
    ildiko44, Swartsch, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, nnna akkor megnyugodtam. Végre egy hely ahol komfortosan mozgok, mert jelen pillanatban a többitől sikító frászt kapok. :D Egy szinttel vagyok lemaradva, az nem zavar :D

ildiko44, Sali~*.*, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Végül elindult a szezon? Sehol nem olvastam erről. Csak, hogy várjunk. Vagy csak én nem láttam?

5. apumbiapa

apumbiapa Fórum ismerője

Szia !

Igen elindult. Éppen feledted mutatja be az egyik gazda hogy hol tart éppen.

Éva0315 kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszi! A hivatalosban kerestem.

apumbiapa kedveli ezt.
  7. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

mai belépésnél nekem ebben a kertben csak 11 vásárló van Vuk Viki nincs benn a listában

Gazda: Hofeher1 ID: 23180813

Tavirózsa kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Vuk Viki nálam sem jelenik meg vásárlóként.

Swartsch kedveli ezt.
  9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Vuk Viki csak a Prémium tagoknak jelenik meg. Ellenőrzésem szerint a Prémium tagságod 2024-12-21 23:00:31-kor lejárt. A Prémiumplusz tagságod is lejárt ma éjfél után, pontosan 2024-12-22 00:00:22-kor. Valamelyiket meg kellene újítanod, hogy ismét megjöjjön Vuk Viki is hozzád.
    Sok sikert!

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Neked is csak azt tudom írni, hogy ellenőrizd a Prémium előfizetésedet, mert Vuk Viki csak az aktív tagoknak elérhető.
    Sok sikert!

Swartsch, Tavirózsa és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Köszönöm, tegnap járt le a prémtagságom amiről meg is feledkeztem, most már minden rendben:)

12. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Nem csak Neked hiányzik ! Így hogy még a szezonbérletet is meg kell venni , hogy a jobb oldalt is megkaphassad és a 39. sorban nincs a várvavárt konkrét ól.. pont karácsonykor.... hááááát.......

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Majd jön event nyereményként... vagy nem...:music:
    Ez most csóró szezonra sikerült... :wuerg:
    De legalább a Tp százalékot szépen adja a szezondekor;)

Kisfenyő kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Nem konkrétan Neked írom a választ Holdfény, csak ehhez a mondathoz jól lehet kapcsolódni... ;)

Maradjunk abban, hogy nem feltétlenül csóró szezon, inkább másmilyen:

Igaz, hogy nem ad konkrét ólat, de gyakorlatilag 5 talányos tenyészet van azon az oldalon, illetve a 2db Madrid talányos fa a 28. szinten. Valamint a 40. szinten is van egy talányos fa, ami ismételhető.
    A Harcsamedencét már odaadták az előző szezonban, az új Bahás meg alig került még játékba.
    Talán, ha nem is minőség, azért mennyiség.
    De láttam én már panaszt azért is, mert 2 egymás utáni hónapban ugyanazt az ólat adta a szezon, mégpedig nem is régit.
    Szóval mi a tanulság?
    Sok nézőpont van a világon, és a változatosság gyönyörködtet. :)

levi5, vihence, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szia!
    8)
    Szerencsére sokan játszunk s sok féle képpen látjuk...
    Én a csóróság ellenére megvettem a bérletet... de simán le lehet erről is szoktatni;)
    Látom/látni vélem a sok pozitív változást is a játékban...:music: Csak itt jellemzően az nem érdekel senkit:p
    Ha ez is a pozitív változás ára... hát legyen...;) van az a játék mód ami mellett még titok ól csomagot is hajlandó vagyok venni...
    De még nem tartunk ott;)

Kisfenyő és Othep kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Sziasztok!

Nem akarok senkit sem idézni, de volna nekem is ehhez a témához pár gondolatom amit szívesen leírok ide.

Amikor először jelent meg a legújabb titok ól akkor még tiltakoztunk ellene páran, hogy amiért mi pénzt adunk annak rontja az értékét a nyeremény. Ennek Alex-szel és Jancsikával együtt hangot is adtunk a panaszkönyvben. (Én soha sem vártam el és meg, hogy a legújabb ólakat/fákat adja nekem, ezután sem fogom amíg bírom...)

Aztán rájöttem, hogy kár tiltakozni, meg kell adni az esélyt a pénz nélkül játszóknak is.

Más lett most ez a szezon, igazatok van...
    Nekem nem veszi el a kedvemet tőle, sőt inkább kíváncsivá tett, hogy mit hozok ki belőle így. (Megrendelők adta szenzonpont visszavételére gondolok ami több szezon óta csökken).

vihence és Othep kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Hm...
    Befektetéssel lehet haladni... Itt nem valós pénzre gondolok... hanem végre néhány év múlva eljutunk majd addig... érdemes lesz termelni...:music:
    Nekem összességében tetszenek változások...8) Még pár csóró elemmel együtt isxDxDxD
    Hogy mi lesz belőle???? Talán a kérdés inkább az, hoy a mostani változásokat előíró játékmester meddig marad a posztján;)
    Maradjon... erősödjön változtasson...:inlove:

Kisfenyő kedveli ezt.
  18. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Szia, először is szeretnék mindenkinek Boldog Karácsony 2. napját kívánni.
    A szezonról még annyit, hogy egyáltalán nincs vele problémám, ha változatos valami, nem ragaszkodtam volna én ólhoz, hisz tisztában voltam vele, hogy az új ól, még tényleg túl új ehhez, de lennének egyéb választások is. Például szerintem mindenki nagyon örült volna valami jó tulajdonsággal bíró dekornak is. A titkos a szememben nem túl nagy ajándékék, hisz akármi lehet belőle és az én farmomon általában sosincs belőle újdonság, így számomra az nem kárpótlás. De remélem ez tényleg nem tendencia, mert hát mi itt voltaképp fogyasztók vagyunk és a megvásárolt termék miatt élhetünk reklamációval, ha az nem tetszetős, vagy ugyanazért az árért kevesebbet kapunk, na hát csak ennyi volt a próblémám ezzel.

-gyöngy-581, ildiko44 és kmandy kedveli ezt.
  19. Judit613

Judit613 Haladó

en is megneztem mar tobbszor, de igen, az ajandek ol hianyzik. Nem tul fair.

20. -gyöngy-581

Sziasztok! Búék minden szezonozónak :)
    Lassan végezni fogok a szezon 39. szintjével, legnagyobb meglepetésemre :)
    Mwegijedtem attól, hogy csökkentették a megrendelők által adott pontokat, de így is simán teljesíthető maradt a szezon.

Azt, hogy ismételni fogok-e vagy sem még nem döntöttem el véglegesen, de valószínűleg nekiállok.:inlove:

40.*307038840farm szint x 1.000 TP
    1x Barkácscucc 3XL
    5x Farm pengő
    5x Kacsa Kata szupertrágyája
    5x Szupertáp
    1x „Ishigaki” talányos tiki-fa
    1x Bónuszláda
    1x Party Pörgetés
    Bónuszláda, szupertáp, KK, PP mindig jól jön :) (nekem ezek a fontosabb tételek belőle)

Utoljára szerkesztett: 1.1.25