Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem értem a kérdésedet.

A prémium gazdáknak lehetősége van megvenni a szezonbérletet olcsóbban mint a prémiummal nem rendelkező játékosok, de ezenkívül más előnye a szezonnal kapcsolatban nincs.

A szezondísz fejlesztés az alap (ingyenes) jutalom sorban szerezhető meg, akkor is megkapod ha nem rendelkezel sem szezonbérlettel, sem prémiummal.

Ki tudnád esetleg fejteni, hogy mire gondolsz pontosan?

Fätum, .barbi1., karesz és még 1 ember kedveli ezt.
  2. karesz

karesz Fórumprofi

javítottam a kérdést közben, bérletesre gondoltam, köszönöm a türelmedet!

-Sudden- kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

A szezonbérlettel a bérletes (jobboldali) nyereményeket kapod meg a baloldali jutalmakon felül. Minden eddigi szezon során a szezondísz fejlesztést csak egyszer kaphattad meg és az mindig az alap oldalon volt.

A jobboldali jutalmaktól függően kell meghoznod a döntést, hogy akarod-e a plusz jutalmakat vagy beéred az alap (ingyenes) nyereményekkel. Az alap nyeremények tartalmazzák a szuvenír és szezondísz fejlesztés dekorokat.

Megértésedet köszönöm.

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Farmárudában még nem jelent meg az SZJP! :)
    Már szét vakartam a tenyerem... :D

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Csak rohangálok én is a boltban, de nem találom. Ezért jöttem ide, hátha valaki tudja, hova lett a vásárlási lehetőség. Remélem, nem vették ki ......

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, sütike!
    Ismertetőben benne van, hogy onnét is lehet szerezni. Szerintem véletlenül kitörölték másoláskor. :D

sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Na én is szaladgálok, mint pók a falon, frissítés, miegymás, de sehol sámli:)
    Pedig a szezonos felületről visz az ikon a pengős boltba, csak épp nincs sehol a szezonpont.:oops:

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Gabi! Akkor tartsunk egy kávé szünetet, ne futkorásszunk tovább. Csak meg kerül....

Swartsch, Fuhur, zsani_apja és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, na jól van. Akkor nem én vagyok a vak. Itt sincs semmi - ott sincs semmi. Szezon jutalom pontnak hült helye a farmárudában.

10. GA-BI-O-Farm

Sziasztok!
    OK. akkor kávézzunk, a pontok meg remélem még ma előkerülnek;)
    Na olvasom, nem fog ma előkerülni, csak holnap.:oops:
    Azért nekem az az 500 pont hiányzik.:oops:
    Ráadásul a most futó 2 hetes eventben sincs se szezonzseten, se szezon jutalom pont:oops:

Utoljára szerkesztett: 20.7.25
    Swartsch, zsani_apja, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

.barbi1., Dolphin, -gyöngy-581 és 9 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A hibát a Központ javította, a Farmárudában elérhetőek a Szezonjutalompontok.

Közlemény <<ITT>> érhető el.

Sok sikert Mindenkinek!

-ágianyu33-, SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Kapásból bedobta a hermelint...:D Furcsa ez a dolog, hogy egyből kéri a legújabbat.

14. Dolphin

Kedves Játékosok!

Aki a Szezon 33. szintjénél tart és kiváltotta a Szezonbérletet is, az, ha van rá mód, várjon a 34-es szinttel 14 óráig.

Akik teljesítették a szintet, azoknál nem jelenik meg a megszerzett "Cetus" talányos fa a Dobozban, egy technikai hiba folytán, amit minden érintett Játékosnál javítanak.

Közlemény <<ITT>>.

Türelmeteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Nekem fogalmam sincsen róla, hogy nálam is fennáll-e a hiba vagy sem, mindenesetre ma reggel befutottam ide:

Ha esetleg nem kaptam volna meg, majd jóváírják 14 órakor. A 39. sorból csak pár szezonpont hiányzik. Az ismétlést meg nem döntöttem el, hogy csinálom vagy sem. Hiányzik a lendületem és a bónuszláda a sorból.

vihence, Fätum és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    picit pontosítok. Az érintett játékosoknál a jóváírás korrekciója 14 óra után fog megtörténni, amint a szkript futtatása megtörténik.
    14 órától a javítás kerül a játékba, így aki 14 óra után szerzi meg a 34-es sorra a talányos fákat, azoknál nem lesz hibás már a jóváírás.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a pontosítást, jó lesz ez 15 óra után is, de most elfutok és megnézem, hogy a függönyt jóváírta-e, remélem azt megkaptam. xD:D

PS: A függöny megvan :)

farmerSS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Ma reggel értem el én is ide,tuti megvan a függöny:)
    Eddig még sose felejtettem el a reggeli aratás után felfüggönyözni a szezondíszt.:)
    Viszont itt van az, hogy nem is figyelünk, mit kapunk meg, s mit nem, még jó hogy vannak akik résen vannak;)
    Sőtt a Piccolóból ezúttal Ingridet kaptam:)

Utoljára szerkesztett: 31.7.25, 12:30
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nálam holnap reggel lesz meg a függöny, mert fellázadtamxD
    Induláskor nem volt farmpengőért a boltban az 5x100 szjp, így akkor eldöntöttem, hogy én meg nem adok 50 aranyat.xD
    Amióta van a Szezon, mindig megvettem induláskor aranyért az 1800 szjp-ot, és mekkora butaság volt!
    1 napot lehet csak vele nyerni.
    Innentől maradok az arany nélküli szezonozásnál.xD

20. Dolphin

Kedves Játékosok!

A javítás megtörtént az érintett Játékosoknál, a Közleményt <<ITT>> találjátok!

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata