Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem értem a kérdésedet.

A prémium gazdáknak lehetősége van megvenni a szezonbérletet olcsóbban mint a prémiummal nem rendelkező játékosok, de ezenkívül más előnye a szezonnal kapcsolatban nincs.

A szezondísz fejlesztés az alap (ingyenes) jutalom sorban szerezhető meg, akkor is megkapod ha nem rendelkezel sem szezonbérlettel, sem prémiummal.

Ki tudnád esetleg fejteni, hogy mire gondolsz pontosan?

karesz és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. karesz

karesz Fórumprofi

javítottam a kérdést közben, bérletesre gondoltam, köszönöm a türelmedet!

-Sudden- kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

A szezonbérlettel a bérletes (jobboldali) nyereményeket kapod meg a baloldali jutalmakon felül. Minden eddigi szezon során a szezondísz fejlesztést csak egyszer kaphattad meg és az mindig az alap oldalon volt.

A jobboldali jutalmaktól függően kell meghoznod a döntést, hogy akarod-e a plusz jutalmakat vagy beéred az alap (ingyenes) nyereményekkel. Az alap nyeremények tartalmazzák a szuvenír és szezondísz fejlesztés dekorokat.

Megértésedet köszönöm.

GA-BI-O-Farm és karesz kedveli ezt.