Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Dolphin :)

Amit írtam viccnek szántam, nem szemrehányásképpen. Csak ránéztem a képre és megláttam a duplázást, leírtam. Én nagyon tisztelem a munkátokat és köszönöm, hogy vagytok nekünk :)
    Kívánom, hogy legyetek itt velünk addig amíg nektek is jó :), ennél nagyobb hibája ne legyen a játéknak.
    További szép napot kívánok Neked és munkatársaidnak.

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Köszönöm szépen, akkor jól csináltam (most 16 már) Igen én is igyekszem gyorsan a végére érni. Nem nézem mit kér, csak haladjunk. Nap nap után xD

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az 51. szezon, ha a Tojásevő szezon nevet kapja, benevezek én is az ismétlésre. :D

Othep, Ms.AbyZu, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Én még csak itt tartok, mert rengeteg növény kell a gazdakörikbe... spórolósra fogtam :)

Ms.AbyZu, Fätum, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  5. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Morgolódok a megrendelők miatt. Elképesztő, hogy olyan növényeket kérnek ami méreg drága. Ennek ellenére fogcsikorgatva, o_O de odaadom nekik. Az állatok árai az én piacomon nagyon gyér. Nem tudom milyen szerveren ,,futok,, de csak pillázok. A valós életben is mindenért meg kell becsületesen kínlódnom mindenért, na de, hogy még a játékhoz sem lehet szerencsém az már sokk. :music:
    Sokáig nem csináltam a fesztiválokat. Nem is foglalkoztam a szezonbérlettel, most pedig már alig várom, hogy legyen. Elmegy sok- sokkoló csengőpengőm, de örülök annak amit kapok cserébe. :D Lesz 2 db Muntyákszarvasom és 2 db Kopaszcitrusom. Ha már nem dupláz a titkos, mert fukar... pedig nem kevés aranyba kerül a csomag, így legalább duplán láthatok. xD
    Jó játékot kívánok mindenkinek.

Fätum, feki13, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Sziasztok, szép reggelt kívánok mindenkinek :)

Örömmel tapasztaltam, hogy már nem dupláz a szezon eredmény, sikerült kijavítaniuk :)

Elég lesz/lett egy nap is a teljesítéshez, nincs szükség napról napra :D

Köszönjük a javítást. :)

7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szió :) Nekem tetszett nap nap után, nem zavart. :D Szerintem cuki volt
    Szó :) Hát én nem mérlegelek, csukott szemmel dobálom be amit kérnek. Az előző szezonnál, még muntyákot is kért az egyik megrendelő. El is mormoltam néhány keresetlen szót.
    Ez a mostani szezon elég jóra sikeredett. Jól fog jönni a muntyák, és a porzófa is.
    A léghajón nincs is egyik se, még nem cserélhető.

Utoljára szerkesztett: 1.5.25
    Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Szia!

Mi a módja, vagyis hogyan csinálod meg a szezont 1 nap alatt?? (Hogy nem nap mint nap csinálod?)
    Én csak naponta tudok végig menni a megrendelőkön.

9. -gyöngy-581

Szia!
    Bocsi de nem értem a kérdésedet.
    Én is naponta egyszer szolgálom ki a megrendelőket, ahogyan Te is. Ehhez jönnek még hozzá az eventes pontok, ha vannak és a szezonbérlet 20 óránkénti 100 szezonpontja.
    Semmi mást nem csinálok én sem :)
    Jaj közben rájöttem, hogy mi a gondod, mit nem értesz :D
    Ha megnézed ezt a képet itt a szövegben ismétlődött a nap szó, erre írtam azt, hogy elég lesz ide egy nap is :D

Ez egy hibás szöveg volt, amit már kijavítottak. /törölték az egyik nap szócskát/
    Nem vagyok még készen a szezonnal, jelenleg itt tartok:

Utoljára szerkesztett: 5.5.25
    Dolphin, apja_72, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Köszönöm a válaszodat, félre értelmeztem amit az előzőekben írtál. Én nem vettem észre a nap nap elírást.

-gyöngy-581 kedveli ezt.