Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 13.2.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

most még ebben a szezonban ad tp bónuszt is...még érdemes kint hagyni:music: s csak szezon végén kukázni:p

zsani_apja kedveli ezt.
  2. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Itt a (nekem szezondísz 7 nevű) dekorra gondolsz? Gondolom..
    Köszi

3. -Holdfeny-.

Igen az előző szezonos bónuszt adó tárgyra... szezondísz
    Évek óta még + egy szezonban él a bónusza... s majd pár napig együtt is lehet használni a most érkező dekorral...;)

4. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Nagyon köszi az infót!
    Mivel sok-sok év kihagyás után tavaly áprilisban kezdtem újra a farmot, ez nekem új információ :) ez az első "szezonváltásom" :)

feki13 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Akkor hajrá:inlove: jó ez a szezonos móka;)

6. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Köszi!
    Igen, igazad van!
    Most, idén, remélhetőleg meg lesz a teljes lista is :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Hajrá:inlove:
    Vannak akik az utolsó sort ismételgetik... én ugyan nem szoktam... de ha van rá módod, lehet érdemes rá áldozni a pajtából és az időből;)

ádám1014 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

9 a vége mindig az aktuális fejlesztett Itemnek az év végére. Remélem érthető. Majd figyelek rád, hogy ne csak szezonálisan legyél aktív. :D :)

GA-BI-O-Farm és ádám1014 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    a 2025-s szuvenírek ilyenkor már csak TP-t adnak, így beszedheted őket a területről, ha jobbat tennél ki. A felhőt kiváltani a Farmárudában tudod, azt Neked kell eldönteni, hogy így, hogy nincs meg az összes szuveníred, megveszed-e, nincs információnk, hogy a hiányzókat lesz-e lehetőség pótolni és mi módon (az első szuveníres felhő dekorjaiból már volt, amit meg tudtunk venni a Farmárudában, reméljük lesz folytatása).
    Ma Alap szezon díj dekort kaptunk (nem keverendő a 2023-as Szezondíj alapdekorral), ez a 2026-os sorozat dekorja, amire az Ámor szezonban és a következő 8 szezonban tudjuk megszerezni a fejlesztéseket, összesen 9-t, ha mindegyiket begyűjtjük a dekor neve Szezon díj 9 lesz, tulajdonsága az Ismertetőben olvasható.

A Szezondísz fejlesztett verziója (nálad akkor Szezondísz 7 néven van) az Ámor szezon idején (főszezonban) adja még a bónuszát, így azt most még érdemes kint tartani.

Az új sorozat Szezon szuvenírjeit érdemes majd a következő szezonban is egy helyen tárolnod, hogy ha megveszed a felhőt majd hozzájuk, akkor könnyen fel tud majd pakolni.
    További jó játékot!

10. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Hát én megismtélem mindig néhányszor az utolsó sort, az utolsó sornál már válogatva, kinek a rendelését teljesítem. Tavaly az első pár szezonnál szerintem legalább 8-10 szer is.
    Amúgy a lista kifejezést a teljes szuvenír fejlesztésre, az egész évire értettem :) Amit a tiédet követő hozzászólásában
    hozzászólásban a kedves zsani_apja említett :)
    Nagyon Köszönöm ha rám szánod az időd egy részét :) Igérem az idén, ha csak rajtam múlik aktív leszek :) 9-ig meg sem állok!

Nagyon szépen köszönöm a tartalmas és részletes válaszod! Így már minden abszolút világos!
    Mégegyszer köszi :)

-gyöngy-581, smoldering, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Nem bírom közelebb hozni. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.