Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jól hangzik , mert játszani jó . :inlove:

ulmo12 és Kukackukac kedveli ezt.
  2. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.

Jó lesz ez a szezon (is), örülök a Tűzhaltavacskának, elfér majd a párja mellett. :)

Az ismételhető résznél a Gyümölcskenyér talányos tenyészetből lehet majd az Ékszerteknős? Ha igen érdemes ismételgetni, én biztosan fogok, mert titkcuccokat nem szoktam venni. Hátha szerencsém lesz. :D

jutka190226, -W-595-, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Taktikám pont ugyanez hasonló okokból. Olyankor, mikor az utolsó sorban számomra tetsző dolog van (mint pl. a legvadiújabb titkos ól most és a legújabb titokfa, amiből 1 db sincs még eddig), mindig kap Robin Hód tenyészállatokat és Sir Mók hosszú érésidejű növényeket, pedig egyébként hanyagolom őket.
    Frankliniának örülök, valahogy még nem sikerült összeszednem, tűzhalból meg hagy gyűljön! :)
    Játékra fel! :)

vcsaba18, jutka190226, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  4. h.antonia94

h.antonia94 Utánpótlás-írogató

Ez a szezon most tetszeni fog, ugy latom. Szep kis TP - ket lehet majd begyujteni 8)

stb_farmer kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Elkezdem a szezont haladok x szintet, és utána veszek szezonbérletet, akkor visszamenőleg is begyűjthetem az ajándékokat?

pecástündér kedveli ezt.
  6. pecástündér

pecástündér Törekvő

Szia!
    Igen visszamenőleg is, csak egyesével kell a ,,Kérem,, gombra kattintani.

apuci30 kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nem tudom, hogy fogalmazzak, így a hiányában csak a képet hozom. ;)

Domos52, GA-BI-O-Farm, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja!
    Odaadod neki, ha beérik az ól?

9. zsani_apja

Szia!
    Van 10- es piacon ilyen ólad? :) Vagy láttad, hogy szembeköptem magam és vettem csomagot? :(

10. -gyöngy-581

Nem járok a 10-es piacra és nem látom, hogy mit csinálsz a farmodon. Nálam lassan lesz kemény 3 darab teki nem sokára, (még a 200%-os terménybónuszom) tehát magamból indultam ki egyedül :D:music::cry::inlove:
    Nem szoktam olyan fogadalmat sem tenni amiről tudom, hogy úgysem tartom be :D

Sziasztok :)
    Elnézést, hogy magam alá írok, de úgy néz ki senki mást nem izgat annyira a szezon, hogy bármit megosszon a többiekkel. Ezt a témát pedig nem vonhatom össze az előző hsz-szel, mert egész másról szól.
    Eljutottam idáig, holnap már az új százalékkal fogok aratni :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.2.23
  11. zsani_apja

reggelt!
    Megjött a szuvenír, de nem tudom kirakni. :( Remélem délutánra megjavul! :)

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!
    Nálam még néhány nap szükséges a szuvenír eléréséhez:music:

13. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Sajnos amikor ki szerettem volna tenni ez a kép fogadott engem is minden területen:[​IMG]

PS: Elnézést, de nem figyeltem rá, hogy már betetted képben is, nem nyitottam meg :( :oops: csak most így utólag.
    PS/2. Sajnos ez ma még akkor sem használható a Turbó napon, ha ki lehetne tenni és be is érne:
    Onesie szuvenír[​IMG]2.23:002.0001xKacsa Kata szupertrágyája
    + 10%-kal csökken a terményes ólak érési ideje 6 órán keresztül
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama ültetvény, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja, Világító torony
    Plusz ajándék 2023.03.16. 14:00 - 2023.03.23. 14:00 között

Talán lesz még hasonló akció, mielőtt lejár a rövidítő bónusza.

Utoljára szerkesztett: 27.2.23
  14. zsani_apja

Szia!
    Tudom, hogy nem jönne a hatása, de kiszoktam rakni, ahogy megszerzem, így elkerülöm a korai demencia hatását. :D ;)

15. -gyöngy-581

Sajnos most még várnod kell a kirakással, mert amikor utoljára néztem csak a főre engedte, meg én a tölgyesbe szeretném rakni, oda nem .. (a többi területet át sem néztem, várom mikor tudom a tervem szerinti helyre tenni :) )

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam a legtöbb szuvenír soha nem kerül ki a menüből... de ez érdekes, hogy kitenni sem tudod...:music:

zsani_apja kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Én a Kincsesre szoktam kirakni, megvárom, amíg lesz valami info. ;)

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Jeleztük még délelőtt a központi kollégáknak, hogy a onesie-szuvenír dekort nem a kiírás szerint lehet kihelyezni.
    Csak a főfarmon működik most az elhelyezés.

Várjuk a javítást.

Türelmet kérünk a központi kollégák nevében az érintett Játékosoktól, akik már megszerezték, de nem szabadon tudnak dönteni az elhelyezéséről.

stb_farmer, Pandapoc♥, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  19. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok

Most olvastam az infót. Én most szerettem volna kitenni, de még nem engedi. Türelmesen vár a menüben :)

hali911 és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Most segítséget szeretnék kérni tőletek. Magyarázzátok már el nekem amolyan szájbarágósan ezt a szezonosdit. Az megvan, hogy végig kell csinálni és begyűjteni a kapott ajándékokat. Szezonbérletes vagyok, tehát mindkét oldal ajándékait megkapom. De mi az, aminek kint kell lenni valamelyik területen ahhoz, hogy bónuszban részesüljek. És meddig kell kint tartani? Jelenleg a világítótorony területen kint van egy alap szezonserlegem, egy 8-as fejlesztésű szezonkehely és egy 2-es fejlesztésű szezondíjam. A szuvenírek amiket az eddigi szezonokért kaptam a raktárban vannak.
    Köszönöm, ha valakinek lesz türelme hozzám:)

Sali~*.* és jutka190226 kedveli ezt.