Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok:inlove:
    én még a 29. szinten sem vagyok:wuerg: napok óta elfelejtek oda belépni...:oops: de dóóóógozok az ügyön...
    ismételni soha nem szoktam...8) szóval teljesen igazad van8)

genka53 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Szerencsére semmi sem kötelező ebben a játékban, ha nem ismételsz a Te dolgod, senki sem fog az asztal körül kergetni miatta, ahogy nekem sem szabták meg kötelezőre azt, hogy ismételjek. Én azt hiszem leírtam oda az előző írásomba az okokat, te is leírtad a tiedét.

Tiszteletben tartom a döntésedet.

Sok sikert a játékban más területeken :)

genka53, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  3. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    A félreértések elkerülése érdekében nem kritizálni akartalak mert csinálod a 40-es szintet.
    Persze akinek van bőven pajtakészlete miért ne csinálná.
    Nekem ezekből a dolgokból bőven van, viszont elég szegényes a pajtakészletem ezét nálam a 40-es szint felejtős.

sutimami57, Sali~*.*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Igaz, nekem is van rengeteg bónuszom, ettől függetlenül sajnálom, hogy kivették a bónuszládát, mert a 24 órás, hosszabbítható, 200%-os termésbónuszok csak ott teremnek, (na meg a keréken is van 200%-os termésbónusz, de az nem hosszabbítható, és csak 12 órás), és az bármikor levehető a polcról.
    A mostani 40. soron levő nyereményekből annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni: 12 ezer fölött van a szupertápom, 99 ezer tájban a szupertrágyám, (mivel most több fogyott), a KK szuperből is több eventre elegendő
    (~fél évre) van. A PP-t ontják a ládák is ... szóval egyetértek veled. :);)
    "Nincs ismétlés a tudás anyja- vagy apja?" :D

Utoljára szerkesztett: 19.6.25, 20:40
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Legyen az utóbbi. :)
    Nekem mamut nincs annyi, csak paár darab, de megvagyok azzal is. :)